🐑 ''Фермата 9: Нишката на живота'' - тема 7 (19.11 - 28.11) 🐄

• 26 631
  • 485
  •   1
Отговори
# 105
От начало до край Петър играеше достойно и по правилата. Подмолните отношения и подливане на вода го сломиха. По-добре, че си тръгва, защото той самият вече изгуби желание и хъс. Сега ще мирясат злобарите най-накрая. Не ми е приятно да гледам Сергей и СИЕ. Спирам с Фермата за този сезон. Ще продължа да ви чета.

# 106
  • на село
Аз отдавна не гледам сезона, ама Пепе изгониха ли го най после Joy

Така и не разбрах какво му харесват, може би популистките речи, готов политик, то всичко ни е такова, актьор до борсов играч, не го харесах от визитката, а първото впечатление никога не ме подвежда Grinning

# 107
А смешникът Коко, може да си завре коментара в...
В пъти е по-недостоен от Петър да спечели формата, но както става в повечето случаи ще мълчи, ще се кюта и ще го добутат до финал!

# 108
Мили, момичета и момчета, беше ми много приятно да си пиша с вас. От време на време може и да хвърлям по едно око и евентуално за финалното гласуване ще се включа. 😘

# 109
  • София
Коко не е виновен, че на Пепе не му стискаше Елбетица да го викне на дуел. Само и единствено от Петър зависеше кой ще играе от Канатица.
Сега и да съскате срещу Коко, и да не съскате - големият стратег от Велинград нареди играта така. Simple Smile

# 110
Не устиска и накрая пак преигра с тая драматична реч.

# 111
  • България
В пъти е по-недостоен от Петър да спечели формата, но както става в повечето случаи ще мълчи, ще се кюта и ще го добутат до финал!

Гроздето е кисело! Grinning

# 112
  • Варна
Я си сипете по едно вино 😃
Що така вътрешно приехте изгонването на Петър??

# 113
Аз все се чудя какво означава - Двамата са малко, тримата са много

# 114
Това достойнство толкова се изтърка, че... Кой го бута? Като беше толкова достоен Петър, защо не избра Костадин за дуел, като цитиран за най-добър в отбора на Канатица?

# 115
И аз се чудя какво му харесват на Петър.
Готви по-добре от жените.
Майстори по-добре от мъжете.
Рекорд за най-много верни отговори на Алманаха.
Рекорд за най-много победи на арената.
Благодарение на неговите стратегии отборът им има повече хора и благодарение на неговите "манипулации" тези слаби жени изобщо още са в играта.

Е как да обичаш някой, който е много по-добър във всичко от теб ? Нормално е всички да го мразят.

# 116
Вицовете нямат край. 😂

# 117
  • Валенсия
Хайде, Пешо! Довиждане!

Направи им предаването, изстискаха, изцедиха, взеха всичко каквото им трябваше от теб. И отбора, и И&A, че и противниковия Канатица ги научи всеки един от тях на по нещо! Пък те ако искат да го признаят.

Пий една и много студени води, и към следващата цел в живота! Simple Smile

П.П. Амбицията си е амбиция, Коко! Или я имаш, или не. Не прекалено много, не прекалено малко, просто я имаш.
И колкото повече се буташ, толкова повече успяваш да се надграждаш, подобряваш, и дори разбираш нещо ново за себе си. Пък дори и понякога за сметка на провали. А ако си с 1/2 амбиция, накрая пак си седиш на скамейката и само зяпаш. Докато тихомълком се добутваш, но по периферията. Wink

# 118
Петър беше "орехова сянка" за отбора си. Все някой ще ме разбере какво казвам.

# 119
  • Варна
Да,чак пък да го мразят. 🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт