Отговори
# 105
Може и да е , няма по- хубаво от това . Струва ми се обаче , че са повече фенски втренщяваня. Модата сега е на развлечените дрехи, а и Афра е толкова слабичка , че при едно подуване на корема от физиологични проблеми веднага би зпъкнал.( всеки месец половината човечество има подобен проблем)
А бе хора,на мен защо  ми се струва,че не Сейран е бременна а Афра?Много подозрително ми изглеждаше с този широк пуловер!Дали няма да бързат да забременят сега Сейран,че да използват бременността на Афра?Нещо коремчето и наистина се е позаоблило!Не знам!Може и да греша,но нещо май не е наред!

# 106
  • Яко в Матрицата...
Нищо й няма на Афра, може малко повече да е хапнала или пък както Ела казва, да е в онзи период от месеца.

# 107
  • София
На мен ми изглежда, че просто е качила 2-3 килограма, изглежда по-красива и спокойна Simple Smile
Няма как да е бременна Simple Smile

# 108
  • Пловдив
Добро утро  момичета,
И аз не мисля,  че Афра е бременна, твърде млади са за деца и достатъчно големи да знаят, че има предпазни средства.  Днес  да очакваме ли фрагман или ще ни оставят само с един.
Хубав и усмихнат ден от мен!

# 109
Според мен Афра просто е качила 1-2 килца.И бузки има малко , но така е много свежа!

# 110
Гюнайдъннн... 😍😍

# 111
Ако днес има фраг, дано бъде по-завъртян.
Слагам и един спойлер. Потвърждава този от Мистери донякъде.
Скрит текст:
Чичото ще нападне имението и Сейран ще бъде ранена. Ще я закарат в болницата. Лекарите ще кажат на Ферит " Спасихме майката, но бебето не успяхме"😢

# 112
  • София
О, сега видях, че в анкетата е добавено, че няма бебе, но не мога да си сменя вота Joy Нищо, рибата да си ходи Joy

# 113
OGM имали събитие тази вечер, нашите дали ще отидат?

# 114
  • София
OGM имали събитие тази вечер, нашите дали ще отидат?

Какво събитие? Аз четох за Дубай онзи ден, но нашият сериал не беше включен.

# 115
Примиерата на филма на Каванч и Барен Саат
Той е на ОГМ и Нетфликс
Дано ме изненадат , но едва ли ще отидат

# 116
  • София
Примиерата на филма на Каванч и Барен Саат
Той е на ОГМ и Нетфликс
Дано ме изненадат , но едва ли ще отидат

Яснооо, няма смисъл да се надявам напразно Simple Smile

# 117
Aз да ви питам какво стана с наградите "златна пеперуда" някой проследи ли ги и ако да кой сериал спечели, щото май не е нашия😃

# 118
  • София
Aз да ви питам какво стана с наградите "златна пеперуда" някой проследи ли ги и ако да кой сериал спечели, щото май не е нашия😃

Мисля, че ги връчват на 3-ти декември. Минаха разни награди вече и нищо. Две чуждестранни за Мерт, в Турция няма....

# 119
Някой спомена,че гледа "Невинност"!Направи ли ви впечатление,че "Невинност" е сниман в същото имение?И пак е имението на нарцисиста и неговото семейство.Само вътрешната обстановка е променена.Страхотен сериал и наистина слаба игра от главния герой.Ако поканят сценаристите на "Невинност" да продължат "Рибарчето" и имат Мерт и Афра,рейтинг и 3-ти сезон им е гарантиран!

Да,аз бях
Видях имението и наистина си помислих как ли би се променил сценарият,ако сценаристката на "Невинност" пипне тук-таме нашето сериалче
Защото в него има много хляб,но не за некадърниците,уви
А Мерт щеше да е уникален,играейки нарцисиста в този сериал

Общи условия

Активация на акаунт