Отговори
# 135
Фрага е компот ,и татко кязъм как видя снимките майкоооо Бог няма да го спаси Ферит

# 136
Фрагманът е хубав 😂 Рейтингът ще се покачи. 😂
Кязъм разбира за Пелин от Тайлан. Човек да се зарадва, че Ферит веднага заподозира Пелин и сие, жалко, че щастието ми не продължи дълго след като видях как отива да я измъква от къщата на чичо ѝ.😬 Суна вижда Пелин в къщата на персонала. Да видим ще успее ли каже на Сейран, че П е бременна..или голямата бомба от спойлерите ще "избухне" тогава (нахлуването на Шехмуз в ялъто на Корхан)🤔

# 137
Кръв ще се лее, кръв.....
Май някои от спойлерите ще излязат верни. Дано не са ни показали финала на епизода във фрагманите.

# 138
Накрая на фрага Пелин нещо много малък корем вади или така ми се струва ,точно когато Суна я хваща

# 139
Не знам, но според мен си личи, че е друг сценарист, не е боза, има екшън. Ще видим😁

# 140
Червената рокля, с която Сейран е облечена в 1-вия фрагман е тази, с която ще е на сватбата на Суна. Може би все пак разбира за бебето и наистина ще напусне Ферит за кратко, но ще се върне след това, както се говори от известно време.

# 141
Откога е нямало толкова сцени в един епизод,помните ли в началото на втори сезон как един епизод циклеше на две сцени ,една скука,сега ще гледаме от всичко,бесен татко,тъга,бой,любов,сватба

# 142
  • Пловдив
Леле, момичета много динамичен фраг. Кязъм баба просто полудя като видя снимката. Никак няма да е леко на Феро бей да излезе от тази ситуация.

# 143
Не знам, но според мен си личи, че е друг сценарист, не е боза, има екшън. Ще видим😁

Не смея да се зарадвам 😂🤣😂

# 144
Дали кязъм ще подреди така Ферит 😂😂😂😂,малко ще му е

# 145

Тази ми прилича на рибата, ама този не ми прилича на Аби, та за кой се жени?

# 146

Тази ми прилича на рибата, ама този не ми прилича на Аби, та за кой се жени?

За шофьора на чичото - Али🤣🤣🤣🤣
Така я заплаши и явно ще го изпълни

# 147
И детето в корема ти не е мое, нали, Пелин? 
💥💥💥💥
# женкарят/47 ,3 фраг

# 148
Оффф, рибата иска да живее с Ферит..нямам нищо против образа на любовницата, така филма  има екшън ,ноооооооооооо тази не мога да я гледам вече, как може да е толкова бездарна актриса и да съсипва сериала, само като чуя плачещия глас  и сменям.. Не само тук... и в други сериали.

# 149
Ферит щом докара Пелин в ялъто, направо да закриват 😎
Явно Суна ще й каже и първия фраг ще е в края на епизода.
Тъпият Ферит явно отива да я обвини тая за интригите със снимките и тогава й казва за детето.
Вуйката ме кефи 😂😂 каза, че ще я омъжи и е готов да го направи.

Общи условия

Активация на акаунт