Отговори
# 420
Сейран и да го мрази, и да му е сърдита, и да го ненавижда, няма да го даде на Пелин втори път. 😜

# 421
И какво ще прави Сейран, като го обича? Ще го гледа как прескача при хамсията?

# 422
Сейран ще си стои в стаята, докато Ферит обгрижва хамси и бебо в на Султан къщата.. като се върне Ферит в стаята, Сейран ще го обича че и даже ще го пита как е рибка и бебо.. нали пише, че Ферит щял да каже на Сейран че трябвало да приеме ситуацията...
Ето ще я приеме и ще се върне в имението да е до Ферит, ако случайно изпадне в криза заради хамси...

# 423
Нали никой не си мисли, че хамсията ще мъти наследника на Корхан в пристройката?

# 424
  • Яко в Матрицата...
Шегувам се, бе, хора Joy Аз съм последният човек, който ще търси романтика... На мен ми дай тайни и екшън Sunglasses

Кой знае какво ще измислят. Единственото, което исках е във втори сезон тези двамата да си говорят , но не би... Сега ми се иска поне Сейран да си каже всичко, което ѝ е на душата. Уж има спойлери, че това ще се случи.

# 425
Било Пелин щяла да се махне от сериала след 2-3 епизода... а дано, ама надали 😂

Писаха, че довечера ще има фраг..

# 426
А, Ренку, аз знам, че се шегуваш Kissing Heart

Не вярвам аз, че ще се махне след 2-3 серии хамсията. Очаквам до края на сезона като минималка Stuck Out Tongue Winking Eye

# 427
Спойлер:
След като Сейран се върне, Ферит отново ще спи на дивана JoyJoyJoy

# 428
  • Яко в Матрицата...
Спойлер:
След като Сейран се върне, Ферит отново ще спи на дивана JoyJoyJoy
Е, то е ясно това... Сейро едва ще го гледа сигурно, камо ли да го търпи в леглото...

Еве Kissing Heart

# 429
  • София
И аз очаквам Ферит пак да спи на дивана. Да видим как ще си върне доверието й.
Какво да гледаме, ще лепят СейФер ли???

# 430
Аз не разбирам защо не се разведат??
Сейран в 1ви сезон заради това, че и вдигна ръка се разведе с него... а сега след този куршум и болка и унижение ще си стои при него??
Да си хваща пътя и да се устройва и да го остави с рибата да видим до къде ще го докара Феро бей...

Двама непознати в една стая....

# 431
Аз не разбирам защо не се разведат??
Сейран в 1ви сезон заради това, че и вдигна ръка се разведе с него... а сега след този куршум и болка и унижение ще си стои при него??
Да си хваща пътя и да се устройва и да го остави с рибата да видим до къде ще го докара Феро бей...

Двама непознати в една стая....

Аааа... без такива, че 💔 Сложила съм вето на розводите и самоубийствата! Не вярвам Сейран да остави Ферит на рибата 🤕 Ама как ще преживее всичко това, как жива ще остане... не знам... Оф, Ферит, оффф... Иначе хиляда ги плещиш, а не можа истината да разкажеш...

Емрулах ни "обещава" още сълзи....

Последна редакция: пн, 27 ное 2023, 17:28 от Dichkata

# 432
  • Яко в Матрицата...
Няма как да ги разведат, защото трябва да финализират сериала. Сценаристите в момента нямат капацитета да създадат нещо ново и интересно, заради това вкараха обратно Animal Fish Клиширано, но работещо, нищо че логиката е под нулата. Видяхме и как рейтингът в тоатала се вдигна миналата седмица. А имаха потенциал да вкарат интриги, имаха потенциал и с тази химия между АфРам. КайСун също си имат фенове. Даже Ифакат има Joy Защо? Защото жената може да играе само с очи.

И от ОГМ не разбраха, че феновете помнят като слонове, пък ако не помнят - матерал из нета бол... Хареса ми вчера как извадиха доказателства и сравняваха месеците. Но най-много ми хареса мисълта как СейФер правят кекс, пък Animal Fish е бременна Joy

# 433
  • София
Защото жената може да играе само с очи.

Но най-много ми хареса мисълта как СейФер правят кекс, пък Animal Fish е бременна Joy

JoyJoyJoyJoyJoy

Гледам, че никой не е качил писаниците за фрага Stuck Out Tongue Winking Eye

# 434
Вече и Емрулах не знае какво да пише...
То се знае, че ще има плач и много сълзи......

Общи условия

Активация на акаунт