Отговори
# 450
Някой може ли да преведе фрага интересно ми е разговора на Кая и Суна

- Когато се обичаме толкова много, всичко не може да свърши, Сейран...
- Ти ме научи на любов... Но също така ме научи, че понякога любовта не е достатъчна...
- Сейран!
- А сега, моля те, Ферит... моля те, тръгвай си... Моля, пусни ме.. остави ме, за да остане поне гордостта ми с мен.
- Съжалявам, малко изпотроших стаята. Обновете си всичко тук отново. Изглежда вече сте трима... честито!
- Тази нощ можеше да бъде съвсем различна!
- Какво ще получиш, когато се ожениш за жалко момиче?
- Когато създаваше мечти с мен за дете в това легло, ти знаеше за всичко, нали?
- Къде отиваш? Ще дойда с теб.
- Няма да си тръгвам оттук... Тръгвам си от теб!
- Господинът иска да вземете семейството си и да си тръгнете!
- Знам... и ти ме обичаш!
- Обичах...
- Ще спечеля доверието ти, Сейран.
- Вече е много късно.

# 451
Какъв психопат трябва да си, за да се усмихваш  как жената която "много обичаш" спи в университета с разбито сърце от лъжите ти........

# 452
Какъв психопат трябва да си, за да се усмихваш  как жената която "много обичаш" спи в университета с разбито сърце от лъжите ти........
Може да му хрумва идея как да оправи нещата и да си я върне

# 453
  • Яко в Матрицата...

- Не може да свърши, когато се обичаме толкова много, Сейран!
- Ти ме научи да обичам, но сега отново ти ме научи, че само любов не е достатъчна.
- Сейран!
- Сега те моля, Ферит, умолявам те, върви си. Моля те, остави ме. Остави ме, така поне ще запазя гордостта си.
- Извини ме, малко разхвърлях стаята. Ще я декорирате наново. Предполагам, че вече сте трима. Честито!
- Тази нощ можеше да бъде съвсем различна. 
- Какво щеше да получиш като се ожениш за момиче, което считаш за жалко?
- Даже когато в това легло мечтаеше заедно с мен за дете, си говорил с нея, знаел си, нали?
- Нека и аз да дойда с теб там, където отиваш.
- Аз не си тръгвам оттук, тръгвам си от теб.
- Агата иска да вземете семейството си и да си вървите.
- Знам, че и ти ме обичаш.
- Обичах те!
- Ще те накарам да ми повярваш, Сейран.
- Много е късно.

# 454
Не знам каква идея трябва да му хрумне за да оправи нещата....
Той я лъжеше през цялото време....
Прие детето, говореше си е рибата, виждаше се с нея тайно... ходеше на лекар с нея даже....
Урежда нещата да поеме всякаква отговорност за детето и майката разбира се...
Не виждам изход от тази ситуация.. освен ДНК тест..

# 455
Рени, благодаря за превода 🍀

Сейран вече и тя облече черните дрехи. Тъмнина, много тъмнина ни чака!

Кая ще съжалява за думите си.
Аз съм си романтичка- мисля , че Кая може да направи това което Ферит не успя. Ще извоюва любовта си , независимоста си и ще пречупи дядката.

# 456
Излезе първото фрагманче. Нищо неочаквано. Хубаво му каза Сейран, че не си тръгвала от тук (имението) а от него.

# 457
Вече и аз започвам да вярвам на този спойлер:
"Ако няма промяна в сценария в края на сериала или Сейран или Ферит ще умрат...."

# 458
Според мен той се усмихва на някой спомен..
И аз не знам как може да поправи нещата.Такава я забъркаха тея сценаристи .. но нещата които му каза Сейран много ми харесаха.Интересно ми е Хамсито сега като я намери чичото при Али ли ще е , ще се доказва ли вече на кой е това дете..

# 459
Вече и аз започвам да вярвам на този спойлер:
"Ако няма промяна в сценария в края на сериала или Сейран или Ферит ще умрат...."

И тогава ще видят колко безмислени са всички скандали,любови,емоции,сръдни,викове....
Когато човек си отиде,всички разбират,че е имало и друг начин,само да е жив....
С годините също разбираш,че всичко това е безмислено
/Извинете ме,ама ме е натиснала една депресия,та си го изкарвам на страниците на темата/

# 460
Не знам дали епизода ще бъде добър или не, но фрага е разтърсващ и песента изключително въздействаща. Рамо също го е споделил и е сложил сълзичка.

Правилно постъпва Сейран, такова нещо трудно се приема, а когато разбираш и че е спотайвано от теб много боли. Не знам как Ферит ще й спечели отново доверието, ама много трябва да се потруди.
Време е наистина да ремонтират СейФерската стая, ама не заради Пельо и бейбито, а заради постоянното чупене-ту Ферит,ту Сейран. Най-здравите материали да използват.  Grinning Яд ме е, че отиде колажа със снимки от стената, ама като се сдобрят дано го върнат или направят нов.

Скрит текст:
Предполагам спойлера, че Ф ще спи на дивана ще е верен и ще бъдат като двама непознати в една стая. Заслужил си го е. Но ще изчака да заспи и ще се промъква до нея да си я наблюдава и милва.

# 461
А Сейран по каква причина да се връща в имението? Видяхме, че Халис е наредил, семейството й да си ходи.

# 462
Рени, благодаря за превода 🍀

Сейран вече и тя облече черните дрехи. Тъмнина, много тъмнина ни чака!

Кая ще съжалява за думите си.
Аз съм си романтичка- мисля , че Кая може да направи това което Ферит не успя. Ще извоюва любовта си , независимоста си и ще пречупи дядката.
И аз много искам между тях с Суна да се получи

# 463
Дедето няма търпение да ги изгони!

# 464
Дедето няма търпение да ги изгони!

Той нямаше ли да се взема с лелята ,защо ги гони

Общи условия

Активация на акаунт