той си е, поне половината! Споко

Благи, ти наше злааато!
Много ти благодарим! 

Всичко ти разбрах, само едно не ми стана ясно - доктор Сюхейл е казал на Кенан , че когато мисли за Лейля, държи Доан далеч?? 🤔 Това май е така, видяхме го и от предните серии, когато Кенан се фиксира в Лейля, Доан не може да се включи. Обаче след това имаше страшно много сцени, където Доан доминираше, а Кенан си беше все така влюбен. Ако да бъде влюбен и да е с любимата жена , ще го предпази от появата на Доан, то тогава защо изобщо се раздели с нея? Или то това важи само като е тъжен? Бъди тъжен, страдай по Лейля, нонстоп си мисли за нея и Доан няма да дойде.

БЛАГОДАРЯ, МИКИ, БЛАГИ и всички Вие споделящи емоции момичета!

?!) момичета! 

) Радосвета Аврамова! Оставям ви и един сравнително кратък пост след дълго отсъствие от темата, но силно се надявам, че не сте го забелязали (отсъствието ми), а ако случайно сте, се надявам изключително рядкото ми включване да бъде оправдано! Причините са ви известни!
Добро утро, прекрасни момичета! 

Не съм търсила специално стих от тази авторка, просто търсих нещо за "хубави несбъднати сънища", точно какъвто е и сънят на Еда в епизод 25, но тя не е момиче, което оставя сънищата си несбъднати и още в 26та серия си сбъдва съня сама.

, как хубаво го каза!

Препоръчани теми