💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 29/

• 37 267
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Благи Hug Благодаря за превода!
Мира, и на теб за анализа! Ако Идрис наистина казва на лошите кой е синът на мама М., Кенан е в опасност. Ще е мега тъпо да го убият тия. Като ще мре, да мре от Доан, не от тия! Joy
Линде, как си обогатявам общата култура тук! Тюрлюгювеч е нова дума за мен Grinning Grinning Интересни рецепти видях в нета като я написах, типично кулинарски, в унисон с хобитата на Керем! Hug
Наистина пълен бъркоч … всичко което си описала. Уж свят огромен, уж Истанбул - огромен, а каква стана тя.

# 511
Всичко в този живот е предпоследно ... никой не знае какво ще стане утре ..
След 5 г. Ханде и Керем може отново да се сближат... или не... никой не може да гарантира..
Важното е да сме живи и здрави и да се забавляваме ...
Истинската любов ръжда не хваща независимо колко години ще минат.. 😉😎
От архива..

# 512
  • Кърджали
Не знам дали е била с Хакан, но беше женена за Каан Йълдъръм. Разделиха се доста скандално.

# 513
Ох, пишете, пишете, моля ви! На тези сериала в реала е по-забавен от дизитата.
Изпуснах им малко връзката и освен Хакан и Керем другите не ги знам, но явно новата е доста знойна красавица, която добре се котира на пазара. Айде да видим дали не е поредната фалшива новина.

Как разбрахте, че Идрис казава на лошите? Аз смятам, че каза на мама М. Лейла дали ще каже на брат си, че тази го лъже?

# 514
Алекс, и с него ли? Майко Joy хахах
Ами по-добре това с Керем да е фалшива новина.
Благи, Мира го писа. Аз грам нищо не хванах.

# 515
Благи, Flowers Hibiscus струва ми се, че Идрис го казва, когато чичото го заплашва с пистолет, но може ти да си права! Дано не е издал Идрис четата, че ще стане страшно за Кенан!

Хадисе за първи път я чух и видях на Евровизия 2009 г.:

Представяше Турция на конкурса и всички ѝ възлагаха големи надежди, че ще победи, но тогава    Александър Рибак от Норвегия спечели с песента си "Приказка". Всички искаха Хадисе да повтори успеха на Сертаб Еренер от 2003 г., която спечели Евровизия с тази песен:

# 516
Мирка, права си, сега излезе още един превод и там Идрис казва "синът на г-жа М е жив" Ужас!
Не бях пуснала звука, но и на турски е така. Значи животът на Кенан е в опасност. Все пак обаче баща му е прокурор и то главен, Мама М е доста имотна и явно силна, Лейла го праща в ада, но ако разбере, че има опасност за него, ще ги помете, така че, хич не се притеснявам за Кенан Joy Ще му треперим поне един епизод сигурно.

Отивам да редактирам. Другото съвпада.

# 517
Хадисе е на 38 години. Родена е на границата на Везни и Скорпион - 22.10.1985 г. Керем е роден на 04.06.1987 г. и е зодия Близнаци. С Хадисе ще си паснат - две въздушни зодии и като възраст са близки. Хадисе е родена и израснала в Белгия, което е още нещо общо с Керем, който е гражданин на света.

Хадисе се видя с Ханде и Керем в шоуто "Гласът на Турция", където тя е треньор вече много сезони заедно с Мурат Боз и Ебру Гюндеш. Много ми хареса една обща песен на Мурат Боз и Ебру Гюндеш, която за първи път чух тук във форума:

Да си спомним участието на Керем в "Гласът на Турция" през декември 2021 г.:

Последна редакция: пт, 01 дек 2023, 23:14 от Mira07

# 518
Доколкото си спомням Хадисе е била само приятелка на Каан Йълдъръм. Не са били женени. За друга беше женен той. Хадисе се омъжи миналата година за бивше гадже на Ханде, Мехмет Динчерлер, който има верига кафенета в Турция. Според това, което съм чела се разделиха, защото въпросният господин я ограничавал и забранявал сценичните й изяви и провокативните тоалети. Майка му не била доволна от снахата. Бракът им трая 4 месеца.

За Хадисе и Хакан, засичани са тук-там, но за връзка не знам. Не пишат нищо категорично.

Ели, това което си донесла е от фен профил на Хакан в Туитър. Satisfied

За друго не се сещам да допълня. Питайте ме за клюките, всичко ще ви кажа. Satisfied

# 519
Оффф, връщам се да го трия Grinning
На нищо да не вярваш в нета без да го разследваш и провериш поне 3 пъти, значи.
В Туитър пишат, че е изтекла информация от човек в TimS, че историята наистина приключва(за тези, които все още таят надежда). Подготвяли си вече “заместващия” проект TimS, част от екипа дори вече са започнали да си работят по новите неща.
Тина, умря ли ти вече и твоята надежда? Ти май беше последната, нищо, че аз май бях най-тежкият случай по едно време, щом да съм породила тревога в някои дори Joy

Последна редакция: сб, 02 дек 2023, 00:18 от Cocodoggo_mom

# 520
Слънчице, Flowers Hibiscus поразрових се в миналото на проектозетя Хакан Сабанджъ като загрижена за щерка си тъща и открих следното:

https://www.haberler.com/haberler/hakan-sabanci-kimdir-kac-yasin … -16262861-haberi/

"Роден през 1991 г., Хакан Сабанджъ е роден като член на семейство Сабанджъ. Продължава образованието си в САЩ и получава бакалавърска степен по бизнес администрация и икономика от Университета на Пенсилвания. След това завършва магистърска степен по финанси и международен бизнес в Колумбийския университет.

Хакан Сабанджъ, който започва кариерата си в Sabancı Holding, заема различни позиции и натрупва опит в различни сектори. Той е назначен за член на борда на директорите на Sabancı Holding, а след това става главен изпълнителен директор на холдинга. Той също така служи като член на Борда на директорите на Sabancı University.

Хакан Сабанджъ е активен бизнесмен не само в Турция, но и в международен план. Работил е в различни международни организации в подкрепа на стратегиите за глобализация на Sabancı Holding и управление на международното сътрудничество. Заемал е важни позиции като членство в Бизнес съвета Турция-САЩ и член на борда на TÜSİAD (Асоциация на турските индустриалци и бизнесмени). Хакан Сабанджъ е известен не само с успехите си в света на бизнеса, но и с проектите за социална отговорност, които подкрепя в области като образование, култура, изкуство и околна среда. Подпомага и млади предприемачи и неправителствени организации.

Хакан Сабанджъ е известен като уважавана фигура както в Турция, така и на международната сцена с лидерството си в света на бизнеса и приноса си към проекти за социална отговорност."

Коко, Flowers Hibiscus не е вярно, че не работи момчето и разчита на мама и тате. Обсипват го с похвали в тази статия. Трябва да проверим сайта да не е собственост на семейство Сабанджъ. Joy

В друг един сайт открих много дълъг списък със завоевания на турския плейбой:

https://onedio.com/haber/jetset-capkini-hakan-sabanci-nin-hadise … celiyoruz-1059749

Направи ми впечатление липсата на дълготрайни връзки. Може би, Хакан е смятал, че момичетата са с него заради парите му и това му е пречело да се влюби истински.

И изведнъж се появява Ханде Ерчел, която си е заработила достатъчно за няколко живота от участие в сериали, филми и реклами. Пишат, че в началото го е избягвала заради лошата му слава. Сега от преследван и отегчен, Хакан най-сетне се превръща в ловец. На всичкото отгоре, красавицата иска да живее живота си стойностно и не спира с работата си. Разбирайки от нея, че обожава да пътува, той ѝ подарява целия свят. През зимата северното сияние е неземно красиво. Бяха във Финландия да му се любуват и ги бяха причакали журналистите на летището:

Бях във Финландия и цяла Скандинавия през лятото и се наслаждавах на белите нощи! Споменавайки тази част на света и Евровизия преди малко, се сетих за една весела песничка на Норвегия за "When northern lights are dancing / Когато северното сияние танцува":

В тази статия:

https://onedio.com/haber/hande-ercel-sevgilisi-hakan-sabanci-yla … a-kutladi-1189174

твърдят, че "Ханде Ерчел, която спаси Хакан Сабанджъ от Playboy и го превърна в човек за сериозна връзка, измина дълъг път в отношенията си. Надяваме се, че тази връзка, която не можем да повярваме, че е продължила 1 година, ще продължи още много години и ви желаем щастие!"

В статията коментират: "Трябва да се отбележи, че Ханде Ерчел, която отпразнува 30-ия си рожден ден с костюмирано парти, на което също присъстваха Назлъ Сабанджъ и Хаджи Сабанджъ. Коментира се, че е добре приета в семейството. Освен това, толкова много, че двамата са влезли в ново сътрудничество. Nazlı Sabancı също сключи споразумение с марка за дрехи, на която Hande Erçel е лице. Както можете да видите, Ханде Ерчел е на път да стане булка на семейство Сабанджъ."

В тази статия твърдят, че "Бъдещата свекърва Арзу Сабанджъ не можа да остане мълчалива за това изненадващо споделяне. Майка Сабанджъ хареса фотосерията с Ханде Ерчел, споделена от нейния син!":

https://www.sabah.com.tr/fotohaber/magazin/hakan-sabanci-kural-b … lk-kez-paylasti/5

Самият факт, че Хаджи и Назлъ уважиха Ханде е достатъчно красноречив, че вече са я приели в семейството. Би трябвало да ѝ благодарят, че е спасила Хакан поне засега от лошата му слава на несериозен плейбой.

Кате, Flowers Hibiscus направи ми впечатление твоят пост:
Цитат
Аз пък някак си се фиксирах във второто изречение -  Нямам търпение да създадем още (любими спомени). Явно човекът е с повече търпение.
което е характерно за мъжете. Рядко съм виждала някой от тях да е многословен след проявата на женски емоции. Обикновено се стъписват и се чудят какво да кажат. Joy

Поли, Flowers Hibiscus сред толкова много информация забравих да ти честитя новата работа! Нека да ти е като хоби! Да я работиш с голямо удоволствие и да си много доволна от възнаграждението и колегите!

За Ханде и Хакан пиша всичко това, защото прочетох дискусията преди няколко страници. Ще се случи това, което е отредила съдбата. Не ги познавам лично, за да имам собствено мнение. Доверявам се доколкото мога на медиите, а всички знаем колко достоверни са те. На мен Ханде ми изглежда щастлива заедно с него! Дано да успеят да си създадат много нови, красиви и незабравими спомени!

На Керем също пожелавам много щастие в любовта! Време му е вече да стане татко!

Дано Новата година донесе сбъдване на всички наши прекрасни мечти!

Много ми хареса цялостното излъчване на Ханде на филмовия фестивал в Саудитска Арабия! Беше най-прекрасната от всички присъстващи!

Енерджи мама, Flowers Hibiscus много завладяващ пост, както винаги! Минавай, моля те, по-често, за да се наслаждаваме на поезия и лирична проза!

За мен декември е край и начало. Отива си старата година и чакаме с нетърпение и надежди Новата да ни донесе всичко, за което си мечтаем! Дай, Боже, на всеки да се случи!

"Първият истински зимен месец е посветен на бог Сатурн. От латински satus (или satio) означава "разпръскващия семена". Това е богът на плодородието, времето и силата. Този месец бог Сатурн засява своите посеви от красиви мечти, щастие и истина в нас.

В народния календар декември се среща с името "просинец" - блестящ, лъчезарен (вярвало се, че денят започва да просиява- да расте и светлее). Наистина няма друг месец с толкова блестящи и просияйни дни!

Декември е при нас, за да ни задави от смях, за да ни стопли с коледното си настроение, за да ни покаже верния път, който винаги минава през щастието и радостта. Нека се разтворим за даровете на последния месец от годината и да почувстваме как в нас се изливат като руйно вино ентусиазмът, въодушевлението и смехът. През II и III век е бил изключително популярен култът към Митра и на 25 декември се е празнувал "Денят на раждането на непобедимото Слънце". Оттогава са минали векове, но аз отново ще празнувам този култ, защото тази Коледа е време да посрещнем непобедимото слънце, което грее и денем, и нощем в сърцата ни.

Из "Дневник на необикновената жена"
Моника Василева

Скрит текст:
Декемврийски план на Моника Василева:

🎄Да напиша писмо с всички свои надежди и пожелания, което ще отворя следващия декември.
🎄Да си купя подарък, да го опаковам и да го сложа под елхата. Да, точно тази година на финансова криза. Защото е време да спра да слагам себе си на последно място.
🎄Домашен горещ шоколад, коледни книги и канелени меденки. Без чувство на вина.
🎄Мандарини, повече сън и добро настроение. Без оправдания.
🎄Да започна да си водя нов дневник и да хвърля нов поглед върху живота си. През лупите на своите истини и представи.
🎄Да върна блясъка на чудесата в очите си и да сваля маската на всеки фалш.
🎄Да разчистя основно дома си. Както и телефонния указател, неизяснените отношения и вътрешния си свят.
🎄Да си направя годишна равносметка и карта на желанията за предстоящата година.
🎄Да зарадвам поне три деца. И да си припомня детските си мечти.
🎄Да напълня дома си с красота, аромат на портокал и любов.
🎄Да разпаля огъня на вдъхновението и никога да не му позволявам да угасва.
🎄Да прекарам повече време сред зимната природа и да замразя всеки излишен страх.
🎄Да пусна вярата в очите си и да изпратя старата година с благодарност за всичко, през което преминах.
🎄Да направя собственоръчно късметите за баницата. И да събудя късмета си с вяра в идните дни.
🎄Да не правя високопарни обещания за Новата Година. Да дам тих обет пред себе си. Само за най-важното.
🎄Да сложа цветя на масата и да пусна цъфтежа на Любовта в душата си.
🎄Да пълня всеки ден с радост, надежда, доброта и обич.

Гости, Дилеми и Линде Flowers Hibiscus страхотно красиви постове! След Енерджи мама Flowers Hibiscus всички се вдъхновяваме!

Линде, Flowers Hibiscus когато една връзка завърши с раздяла, обикновено се помнят само неприятните преживявания, защото, ако се помнеха и хубавите, нямаше да се стигне до там. Хората щяха да си прощават заради чудесното общо минало. Затова казват, че най-хубава е последната любов. Това обяснява твърдението на Ханде.

Тина, Благи, Алекс, Коко Flowers Hibiscus споделям напълно вашите мисли по отношение на Хакан, че даже се опитах да ги докажа с помощта на медиите.

Коко, Flowers Hibiscus много ми хареса поста ти! Дано Керем и Бурак съвсем скоро да открият истинската любов, която ще ги направи щастливи!

Джу, Flowers Hibiscus къде се изгуби, хубаво момиче? Ела, слез от балкона да си пишем и за Керем! Забравих да му честитя поредната заслужена награда за обичта му към природата и за опитите му да я запазим за децата ни!

Много ми се иска да гледаме Керем скоро в нещо завладяващо! Коя ли партньорка ще му се падне?

В началото на Новата година ще гадаем същото за Ханде и Бурак Дениз.

Хубави почивни дни ви пожелавам, прекрасни момичета!

# 521
Прекрасна Ханде. Никога не отказва да се снима с феновете

# 522
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един свеж, усмихнат и изпълнен с положителни емоции ден Wink

Purple Heart

Gift Heart

# 523
Здравейте Animal Bee

nrgmama, Мирка Hug , благодаря ви за прекрасните постове.
Дилеми, Линде Hug , за началото на новия месец. Дано е успешен за всички ни. Вече сме пораснали, но нека да вярваме в коледните чудеса, друго не ни остава в този забързан живот. Чудесата ги правим ние, зарадвайте някого, помогнете на някого, бъдете неговото коледно чудо. С децата вече изпратихме коледни подаръци за деца в нужда, дано достигнат до тях. Hands Pray

Слуховете за Керем и Хадисе няма смисъл да ги коментирам на този етап. През лятото писаха същото, ако помните тя го поздрави за началото на "Ако обичаш силно" и му пожела успех и високи рейтинги, тогава писаха пак такава клюкарска статия, че били заедно. Почвам да се чудя вече Керем как има време да е във връзка с толкова жени едновременно, ако вярваме на всичко писано. Joy

Слънце, Хакан има фен профил в туитър ли? Scream Почва да събира фенове, ти да видиш. Joy

Още не мога да ги възприема Ханде и Хакан един до друг, но това си е мой проблем. Мои си травми. Joy Щом Ханде е щастлива, радвам се за нея, няма нужда да нищя повече чуждите избори.

# 524
Здравейте,  🌞

Коко, Не.. имам си малка искрица надежда 😂
То никой не знае какво ще стане.
Имам подобна ситуация и от реалния живот с много близък за мен човек.
Накратко:
Бяха състуденти - не се разбираха много; после отидоха на студентска бригада заедно и се върнаха гаджета, заживяха като семейство  - 2 г - любов и хармония, всички очаквахме сватба.. и изведнъж ни поляха със студена вода. Край .. не се търпят и не се понасят,съседи викаха полиция да ги усмирява , ако имаха оръжие щяха да се позастрелят 😂.. животът им продължи.. имаха нови половинки до себе си. ..., но един слънчев ден ( след 7 г ) се засичат на семинар и колелото отново се завърта.... и към днешна дата са щастливо женени и имат 2 прекрасни деца..
Затова не мога да кажа категорично Керем и Ханде никога няма да са заедно.., това го знае само Господ ( за тях Аллах).. животът е толкова непредсказуем 😎
Гледаме днешния ден и каквото стане в бъдеще...

Общи условия

Активация на акаунт