💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 29/

• 36 816
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Линде, не разбрах? Смешно ми стана, защото Миси пак ме изпревари със секунди, не за друго. Satisfied

Ели, и той не е от любимците на Бирсен.

Победителите тази вечер.

Хвалят Джем. Имал е много хубава реч по повод Ататюрк и войната в Палестина. Така пишат.
Иначе и тук стреляше думите както в сериала. Ако таймингът на негови откъси е кратичък, от него е проблемът. Satisfied

# 646
  • София
https://x.com/diziveefilmler/status/1731391256117289444?s=46
Нещо се е изцепил ли? Някой ще може ли да пусне превод на речта му? Heart
Все още не съм видяла превод. Unamused
Керем, излизайки на подиума, инстиктивно започва да говори на английски, усети се и преминава на турски. Това май  е т.н.изцепка. Thinking

PS: Блага, за превода Flowers Hibiscus

Последна редакция: нд, 03 дек 2023, 22:47 от Dilemi

# 647
https://x.com/diziveefilmler/status/1731391256117289444?s=46
Нещо се е изцепил ли? Някой ще може ли да пусне превод на речта му? Heart

Керем: Добре, добре... Добре. Първо... Добре. Благодаря ви. Благодаря ви много, че ме смятате за достоен за тази награда. Искам наистина да благодаря на екипа, който работи за Присъда! Али Билгин, Бесте Бату, вашият екип - благодаря ви много. Али Билгин, благодаря ти много, следващият ни режисьор. Хафса, невероятна си! Нашият продуцент е Керем Чатай, ти си мъж! И така, благодаря ви. Много благодаря на всички. Гюнфер.

Последна редакция: нд, 03 дек 2023, 23:32 от Бл@гуна

# 648
# 649
# 650
  • Кърджали
Ами, да са им честити наградите на Керем и Хафса... И на екипа за Ромком на годината. Моето мнение не се е променило...  То вярно, че това лято нищо не ставаше за гледане, но щом феновете така гласували, и журито се е съгласило с тях, така да е.
Скрит текст:
Аз си примирам от гордост за човечето ми, дето спечели за актьор на годината - Салих Бадемджи. Това момче е звяр. Като гледах награждаването изпитах голяма гордост.
Пънар си спечели заслужено за актриса. Както писаха в Туитър някои хора по време на номинациите - направо ни идеше и ние да излезем на улицата да търсим дъщерята на Джейлин. Дори и само заради онази серия си заслужи за втора поредна година наградата. Догодина да е трета Sweat Smile
За моето кралско семейство измислиха нова категория, за да се оправдаят че не им дадоха за сериал на годината.
Бамбашкато и екипа ще може да бъдат номинирани догодина. Принципно тази година наградите са имащи предвид предният ТВ сезон.

Последна редакция: нд, 03 дек 2023, 23:35 от Aлекcандрa

# 651
Само да питам нещо: всички ли актьори, които присъстваха бяха плътно с мениджърите си или само Гюнфер е залепена за Керем... 🙄

# 652
  • Кърджали
Ами... Присъда бяха екипно
Салих беше със жена си
Рибарчето бяха екипно
Къванч и Серенай бяха заедно.

# 653
  • София

Последна редакция: пн, 04 дек 2023, 00:25 от БлагаВест

# 654
Flowers Herb Честито на Керем, но немога да си изкривя душата
за мен това не е в негова полза!

П.С. Насила гледах филма, насила не се радвам.

Последна редакция: пн, 04 дек 2023, 00:00 от Yassy_N

# 655
  • София
"Бившите любовници Ямур Танръсевсин и Керем Бюрсин се поздравиха на червения килим на церемонията по връчването на наградите "Altın Kelebek."

# 656
Честита награда "Златна пеперуда" на Керем Бюрсин за най-добър актьор в романтична комедия - 2023 г.!

Честито и на Хафсанур Санджактутан, и на сериалът, който ги събра с Керем - "Ако обичаш силно"!

Много се радвам, когато хората са щастливи и има добри новини!

Пожелавам на Керем и Хафса още много награди и много успехи!

Чакам с нетърпение кои ще са новите проекти на нашите любимци и им стискам палци да направят най-добрия възможен избор!

Линде, Flowers Hibiscus абсолютно си права, че всичко зависи от начина на раздялата и от наличието или не на силна болка и огорчение! При някои хора раните трудно зарастват.

Пожелавам на всички хубава, весела и успешна нова седмица!

П.С.
Видях видеото с награждаването на Керем и разбрах защо всички толкова се веселят! Керем от вълнение и радост, защото получава турския еквивалент на "Оскар", започва своята благодарствена реч на английски. След като я приключва, Джем Давран го изпраща също на английски "Congratulations!/Поздравления!" и залата избухва в смях! Много е сладък Керем в момента на награждаването:
https://twitter.com/i/status/1731467585068126251

Последна редакция: пн, 04 дек 2023, 02:29 от Mira07

# 657
# 658
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много положителни емоции и добро настроение Wink

Purple Heart

Gift Heart

# 659
Здравейте,  🌞
Поздрав и от Ебрар - дано скоро имаме късмет и   Керем да започне да снима сериала..

Вижте на какво попаднах във фейсбук и веднага си го "откраднах" 😉😎

Хубав ден на всички! 😀

Общи условия

Активация на акаунт