СНБМ - инициативи - 4-та част

• 13 732
  • 363
  •   1
Отговори
# 150
АМ и аз ти се радвам на етусиазъма   bouquet Права си и то доста. Колкото до сайта ще ги има тези екстри, само малко време да намеря. Банера ни е готов сега остава да открия как от swf /flas/ файл да го превърна в gif файл. Като е готово ще почна да пиша майли докадето се сетя аз и вие, да си разменяме банери

Ине ша знаеш, че те о'бичкам
Спец за теб когато искаш ще ти предостява бланка "Данни на вече приети членове и учредители".

Това на майтап не ме погвай моля

# 151
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Дами, не съм чела предните постинги, за което се извинявам. Говорих с баща ми и той каза, че залата ни се отпуска безвъзмездно, от нас се иска да напишем едно официално писмо в което освен да поискаме залата трябва да впишем и точен час и ден на мероприятието. Това е. Трябва да се говори само как става отчитането.

# 152
АМ, да та включваме направо в групата дето ще работи по проектите. Някой има ли представа как звучи едно писмо за дарение? Аз днес мислих, мислих и нищо не измислих. Ам, що не се пробваш?

# 153
. Някой има ли представа как звучи едно писмо за дарение?

Това направо можем да го откраднем от ДБМ
Да пиша ли на Роси да прати ?

Това за залата звучи страхотно , благодарско Раде  Heart Eyes  bouquet
Значи сега търсим аниматори или театър на ниска цена
Раде , кой театър беше и коя зала , тази за 100 човека ли ?

# 154
Жени, пиши на Роси Peace

Кога трябваше да се направи малкото събитие? Нещо ми бяга от паметта... ooooh!

Ако е в предвидените срокове, мисля, че датата 1 юни е много подходяща, а за нас като Сдружение тя е още по-важна.

От друга страна, обаче, събитието е добре да бъде в почивен ден, за да можем да разчитаме и на работещите родители. Хайде,  първо да определим датата, за да се знае поне това, и да се мобилизират всички сили.

Последна редакция: ср, 14 фев 2007, 09:29 от Моли Уизли

# 155
Жени, пиши на Роси Peace

Кога трябваше да се направи малкото събитие? Нещо ми бяга от паметта... ooooh!

Писах й веднага

Не става , Гери , до началото на май беше срока

# 156
Щом срокът е до началото на май, предлагам датата 25 март -  Благовещение. Пада се неделя.

Още повече, че ако не се съберат необходимите средства, от края на март до началото на май има още цял месец, в който да се търсят допълнителни дарители.

Последна редакция: ср, 14 фев 2007, 09:37 от Моли Уизли

# 157
То и за двете зали може, но аз говорих последно за тази с 500 места, 100 ми се виждат малко. Става въпрос за сатиричния театър.

# 158
АМ, да та включваме направо в групата дето ще работи по проектите. Някой има ли представа как звучи едно писмо за дарение? Аз днес мислих, мислих и нищо не измислих. Ам, що не се пробваш?
Ок-за групата за проектите, с удоволствие ще помагам.Притеснението ми идва от факта, че от времева гледна точка съм ограничена засега- през седмицата няма кой да пази бебчо, но затова пък събота и неделя мога да се поскътавам.
За писмото за дарение- доколкото схванах ще ни предоставят такова евентуално, ние може да го пригодим за нас си   newsm18,
и по повод днешният ден, ви поздравявам с една картичка:
http://www.hallmark.com/ECardWeb/ECV.jsp?a=0562072262538M1752699 … Y&product_id=

# 159
http://www.bgblago.com/?3,4

Този сайт ми изпрати Роси за бланките за дарение
Когато някой разполага с време , ще го помоля да погледне и да пригоди една за нас

# 160
Ами прегледах го набързо, но не видях това което ни трябва в случая (примерен договор и свидетелство имаме в помагалата от ФРГИ). Можем обаче и ние да се регистрираме и ако някой иска да ни дарява там (ама трябва да се прегледат преди това всички условия и тн) Същият сайт ни дадоха и от обучението.
  Все пак остава да се измисли писмото с което ще искаме средства от бизнеса.

# 161
Не видях отговор на постингите ни с Доли относно заявлението ти newsm78

Laughing това ми напомня на комсомолските времена преди години.

Мисля, че вече веднъж отговорих, но щом е необходимо ще го направя отново.
Няма да попълвам документ "заявление за членство", тъй като съм член на сдружението.
Всеки е взел доброволно решение за себе си, аз взех своето. Нещо против?

Да, имам против и по-точно след като веднъж сме взели решение всички да го попълним и всички начело с председателката са го попълнили, не виждам с какво случая на един от членовете на УС може да е по - различен, за да правим изключение специално за него.

# 162
Дами, ако си намерим пиеса, актьори и режисьор можем да организираме и куклен театър - на сестра ми съученичката е съгласна да помага стига ние да знаем какво искаме и да го кажем навреме (става въпрос за тази дето прави кукли за куклен театър).

Влади, сайта ни пак никакъв го няма.

# 163
Не видях отговор на постингите ни с Доли относно заявлението ти newsm78

Laughing това ми напомня на комсомолските времена преди години.

Мисля, че вече веднъж отговорих, но щом е необходимо ще го направя отново.
Няма да попълвам документ "заявление за членство", тъй като съм член на сдружението.
Всеки е взел доброволно решение за себе си, аз взех своето. Нещо против?

Да, имам против и по-точно след като веднъж сме взели решение всички да го попълним и всички начело с председателката са го попълнили, не виждам с какво случая на един от членовете на УС може да е по - различен, за да правим изключение специално за него.

Кали, честно казано не очаквах такова отношение от теб.
Ако имаш нещо против, то за съжаление е лично, няма общо със сдружението и си остава за теб (за справка прочети устава).
Както вече писах (и го правя за последен път по тази тема), това са лични решения, а не решения на УС или ОС и ти, като член на сдружението, трябва да можеш да правиш разлика.

Владе, и аз не мога да вляза в сайта изобщо, излиза parent directory и съобщение за забранен достъп.

Последна редакция: пт, 16 фев 2007, 07:34 от Cruela D'Evil

# 164
Мишленце, Крюела, спорът е абсолютно безпредметен.

Цялата работа тръгна от моята реплика към Доли , че като сме учредители, не виждам какъв е смисълът да попълваме заявления за членство.  Когато сайтът ни заработи, в момент на ентусиазъм Кали попълни заявлението, след нея и други, но смея да твърдя категорично, че подобно решение нито е поставяно, нито е гласувано. Така че, Кали, не си права, че такова решение има. /Тук е мястото да отбележа, че много ни куца документалното оформление на поставените за гласуване решения/.

Аз самата също попълних заявлението, Ина не желае - въпрос на личен избор. По устав не е длъжна, още повече, че всичките й данни ги има и в учредителния протокол. А кой какво умее ... мисля нееднократно всеки е показал.

В сайта не мога да вляза и аз, сигурно сървърът нещо прави номера.

Общи условия

Активация на акаунт