СНБМ - инициативи - 4-та част

• 13 696
  • 363
  •   1
Отговори
# 255
Инче казвай бързо, че иначе сядаме в салон за непушачи, че там е по-спокойно и можем да си поговорим нормално.
Така като ви чета май почти всички работим в един район, и Доли и Ина и аз (аз съм на Георги Бенковски, когато почна де)

Ще се съобразя с вас, просто няма да пуша.
И сега ако кажете, че пушачите сме гадни ...  Wink

# 256
  • София
   Cruela D'Evil така просто не бих могла да отговоря каква част от мамите биха проявили интерес. Според мен е най-подходящо да пуснем тема с кратко обяснение за инициативата за кръглата маса и евентуално малкото събитие и да помолим мамите които имат възможност да присъстват или да помогнат финансово да се разпишат. Може да го представим и като един вид близнашка среща, така или иначе отдавна се каним да организираме подобно мероприятие.
   Довечера надявам се да съм по - свободна и бих пуснала такава тема, ако кажете обаче за да знам дали да е от името на сдружението и каква информация да фигурира вътре.
    Честно да си призная броя на мамите в близнашкия не е особено голям ... особено тези които са активни... Незнам доколко тези очакващи близнаци биха се заинтересували също..

# 257
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Здравейте дами,
звънях няколко пъти в театър "Ариел", от които се свързах само веднъж, но не и с организаторката която може да ни свърши работа. Ако не успея да я намеря след малко ще и звъня довечера у тях. Важното в случая е, че все пак получих някаква информация, а по-точно:
1. Театъра разполага с 2 зали
 - в жк. Лагера с 60 места
 - в кв. Гео Милев със 120 места
2. Кафето при залата в Гео Милев има максимум 15 до 20 (и то с 300 зора) седящи и още толкова (пак с 300 зора) правостоящи места.
3. Представленията продължават около 40-45 мин.
4. Може да се плаща наем зала и представление или на брой продадени билети.

Остава да разберем:
- колко струва наем на зала и представление
-колко ще искат за билет при плащане за място
- колко деца идват средно на представление и по колко продават те билетите
- можем ли да отидем да видим залата, кога
- те какво биха ни препоръчали като вариант
- биха ли ни направили някаква отстъпка и каква

Аз сега се запътвам към сатиричния и там да видя на място кое-как.Ако някой е свободен и има достъп до тел. нека звънне и зададе тези въпроси които съм поставила по-горе. За да не се ровите назад ето пак тел. 872 25 40, търсите Ваня Гаврилова. Ако някой се реши все пак да спомене тук в темата, да не се окаже, че сме звъняли 100 човека после.

# 258
Здравейте дами,
звънях няколко пъти в театър "Ариел", от които се свързах само веднъж, но не и с организаторката която може да ни свърши работа. Ако не успея да я намеря след малко ще и звъня довечера у тях. Важното в случая е, че все пак получих някаква информация, а по-точно:
1. Театъра разполага с 2 зали
 - в жк. Лагера с 60 места
 - в кв. Гео Милев със 120 места
Малко уточнение, че в кв.Гео Милев местата са 150
2. Кафето при залата в Гео Милев има максимум 15 до 20 (и то с 300 зора) седящи и още толкова (пак с 300 зора) правостоящи места.
3. Представленията продължават около 40-45 мин.
4. Може да се плаща наем зала и представление или на брой продадени билети.

Остава да разберем:
- колко струва наем на зала и представление - наем на зала за час и половина струва 80 лв, а представление зависи от броя на децата
-колко ще искат за билет при плащане за място - За билет на място искат по 3 лв, за предстваление от 45 мин., ако след това се продължи с аниматори цената скача на 8 лв.
- биха ли ни направили някаква отстъпка и каква - Жената каза, че при откупуване на представление не се плаща допълнителен наем и не може да ни даде отстъпка. По принцип ако са до 50 деца задължително трябва откупуване на преставление, ако са над толкова по 3 лв на час

Аз сега се запътвам към сатиричния и там да видя на място кое-как.Ако някой е свободен и има достъп до тел. нека звънне и зададе тези въпроси които съм поставила по-горе. За да не се ровите назад ето пак тел. 872 25 40, търсите Ваня Гаврилова. Ако някой се реши все пак да спомене тук в темата, да не се окаже, че сме звъняли 100 човека после.
Ако имате допълнителни въпроси жената е там от 11 - 14.30 часа можем да се обадим допълнително

# 259
Наси, благодаря! А колко точно ще ни излезе едно представление от 40-50 мин за 150 човека?

Аз сега се връщам от Сатиричния театър където говорих с директора и така: Първо не се знае дали въобще ще стане защото всичко е заето, ще се разбере другата седмица понеделник-вторник. Ако стане самата зала ще ни е без пари, но трябва да се плати на работниците които ще я обслужват и ако се прави нещо в кафето долу и на портиерите и гардеробната. За работниците хонорара е по 20лв, на нас ще ни трябват 5-6 човека, за гардероба е по 7лв, но не знам колко човека ще трябват. Освен това ще трябва да си купим билети - имаме право като сдружение, само забравих от къде казаха, че ставало. Така като гледам поне за сега можем да отпишем сатиричния, в случая  Ариел ни вършат по-добра работа. Хубавото на сатиричния е, че кафето е долу е във фоайето, няма много маси, но е доста широко и подходящо за коктейл. Като добра идея идея ми предложиха Младежкия театър (май имаме някакви връзки там с директора), но и там са предпремиерни и не се знае, а и няма време. Мисля, че Деси беше споменала нещо за бившия култ. дом Лиляна Димитрова дето е на Заимов трябва и там да се провери - кой може да го направи или аз да отида утре? Кой е близо до младежкия театър да провери?
Оф, стана дълго и объркано за което се извинявам.

# 260
Забравих да кажа, че става въпрос за 25 март по обяд (то това е единствената дата на която биха могли да ни сместят евентуално, ако един гостуващ театър се съгласи да не прави репетиция)

И как му е името на културния дом? Преди беше Лиляна Димитрова, а сега? И как му се води точния адрес?

обаче човек само като ме чете може да познае, че съм руса

# 261
Момичета , аз няма да успея да дойда утре , оказа че майка ми е на УС , а с детето не ми се идва
Доли , разбрах че ти май ще го носиш до ФРГИ , трябва да се разберем значи нещо тези дни , да можем да го подпечатаме , когато е готово

Имате много целувки от Мими , днес мина да ми остави членския внос да и внеса , и тя още не е пуснала заявление , няма нет известно време ... мнооооого й е голям корема , но иначе изглеждаше чудесно

# 262
Момичета за утре аз сигурно няма да успея преди 8 освен ако брат ми не се прибере до 18-19 часа. Освен това някой има ли представа с какво да стигна до там от Орлов мост? Ако съм пеша сигурно след 8 и 30 ще стигна.

# 263
Раде ако не ти е удобно в Дон ДОмат кажи заведение близо до теб. Аз така или иначе ще съм с транспорт удобно ми е където кажете
А колкото до това колко ще ни излезе за 150 човека, са два вариантите:
-да наемем зала - 80 лв за един час
- да изкупим представление, за над 50 човека мисля, че беше 120 лв за 45 мин.

# 264
И как му е името на културния дом? Преди беше Лиляна Димитрова, а сега? И как му се води точния адрес?

Мисля че театър София се вика сега. Адрес незнам

# 265
Не си спомням, някой проверява ли нещо за Кукления театър?

# 266
  • На края на вселената!
Бившият културен дом Лиляна Димитрова се намира на ул. Кракра 2А  (срещу парка Заимов)карта. Утре ще ходя до там. Дайте списък с въпроси и къде да питам. Моля да ми простите, че не съм съвсем в час, макар редовно да ви чета.

# 267
Бившият културен дом Лиляна Димитрова се намира на ул. Кракра 2А  (срещу парка Заимов)карта. Утре ще ходя до там. Дайте списък с въпроси и къде да питам. Моля да ми простите, че не съм съвсем в час, макар редовно да ви чета.

Мацка, ами можеш да питаш за следното:

- колко струва наем на зала и представление
- колко ще искат за билет при плащане за място
- биха ли ни направили някаква отстъпка и каква

# 268
Ами, за срещата не смятам, че заради мен трябва да се сменя мястото (най-малкото не се сещам за подходящо заведение около нас), а и на другите им е удобно. Да не говорим, че иначе няма как да накараме Злобара Демон да се види с нас. Mr. Greenтя си мисли, че е съвпадение срещата да и е толкова близо до работата, но не, това е тънка и добре замислена конспирация целяща да я вкара в грях чрез решаване на сложни, глобални проблеми

# 269

Общи условия

Активация на акаунт