💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 111

• 37 375
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте Благодаря за споделеното

jackie сърдечни благодарности за филма

# 106
Какво да очакваме в 22 епизод. И дали наистина ще е така?
https://youtu.be/lRbYxXAqcTY?si=jjS13F4-8gI1kEsx

Последна редакция: пт, 24 ное 2023, 12:07 от NeZ_9

# 107
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, момичета!
Благодаря за всичко споделено! 🌸🌸

Аз изгледах филма.
Хареса ми.
Много истинска, много обикновена и необикновена история. За компромисите, които трябва да правим и тези, които никога не бива да допускаме.
Как да се отдадеш и самосъхраниш, как да се слееш без да изгубиш себе си.
Няма да продължа, за да не разкрия сюжета.

# 108
Алинка Kissing Heart, благодаря ти за отзива и коментара!!
Нези, мерси! може и да е вярно....
тоя профил в ютуб за 1 път го срещам.
честно казано вярвам на това, което излиза от официалните акаунти.

Джаки Hands Plus1

и най-любимата ми двойка!! HeartHeartHeart

Последна редакция: пт, 24 ное 2023, 12:30 от Airra

# 109
  • au bout du monde
Аз се оказах права с моето предположение 😃 точно история в стил Гийом Мюсо.

К. и жена му изглеждат страхотно.

# 110
Алинка Kissing Heart, благодаря ти за отзива и коментара!!
Нези, мерси! може и да е вярно....
тоя профил в ютуб за 1 път го срещам.
честно казано вярвам на това, което излиза от официалните акаунти.

Джаки Hands Plus1

и най-любимата ми двойка!! HeartHeartHeart

Айра,и аз. И не знам защо ми излезна...
Малко като свободно съчинение ми звучи.Wink

# 111
Изобщо не ми се иска Хюлия и Девин да се върнат на стария режим, предостатъчно воюваха... По-скоро ми се иска тази естествена прогресия и (уж) развитие на образите да премине в нов етап - катарзисен. Хюлия да покаже искрено разкаяние и смирение след всичко случило се.. Не знам дали Девин и особено Аслан ще бъдат в състояние да ѝ простят след като научат за заговора, но поне ми се ще да видя малко усилия от мадам Хю в обратна посока. Не само да се чуди как да им навреди и да ги раздели, а да впрегне цялата си изобретателност да покаже, че си е разбрала грешките, че е стигнала твърде, твърде далеч в машинациите и мръсните номера... И че разбира защо може да се отдръпнат от нея, но е готова да си понесе последствията, само и само в бъдеще евентуално да заслужи втори шанс.
Дали...

С Бедри и Недрет по същия начин - не искам пак да се карат и да се надцакват за това пристанище, Аслан малко да посмекчи подхода, с памук може много лесно да извади душичката на Бедри, вместо да го провокира постоянно с това пренебрежително и подигравателно отношение. Бедри е много лесен, само да му покаже малко доверие и уважение, че го включва по някакъв начин в решенията си, и съм сигурна, че напълно ще му се промени поведението.

Иска ми се Недрет и Илияс да се съберат и да поговорят със свалени карти, да си кажат всичко, което 40 години е стояло недоизказано...

Изобщо...много неща ми се искат, ама да видим какво ще стане.
Знам само, че да видиш толкова горчилка и семейна карма с времето да се уталожи и излекува, е изключително силно, стойностно и поучително и се надявам именно това да ни покажат. Че с време, търпение и много любов и емпатия, дори най-жестоките травми могат да бъдат излекувани.

Някъде из коментарите в Ютуб попаднах на информация, че заради рейтингите щели да го спрат на 24 или 25 епизод...? Моля ви, кажете ми, че не е вярно! Аз се надявах да го продължат след 30те епизода дори...

# 112
  • au bout du monde
Не е вярно! Рейтингат е близо 5. Няма да го спрат. Някой си дрънка ей така.

На мен ми се видяха всички много смекчени този епизод.
Като го гледам с превод ще коментирам повече. Но епизода беше страхотен.

# 113
♛𝐵𝑒𝒶 𝒮𝓃𝑜𝓌♛ споко, няма шанс да го спрат.
В АВ сме неизменно първи в деня на излъчване, а в седмичната класация на АВ сме в десетката.

# 114
Джаки, много ти благодаря! Hug Kiss Изгледах си го с огромно удоволствие, хареса ми и то много! Много интересен сценарий, и Берен и Къванч бяха прави, когато казваха, че този филм е надежда за всички влюбени. А те самите играха, по-скоро изживяха със сърцето си тези роли повече от прекрасно, очакванията ми се оправдаха! И химията между тях не е изчезнала никъде и след 14 години! Браво на целия екип! Heart Някои подруги познаха за историята на Мехмет и Серин, евала! Аз честно казано не го очаквах, изненадаха ме Smile Наистина много сладък филм, както го определи Берен.
Алинка Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss
Цитат
Много истинска, много обикновена и необикновена история. За компромисите, които трябва да правим и тези, които никога не бива да допускаме.
Как да се отдадеш и самосъхраниш, как да се слееш без да изгубиш себе си.
Колкото до нашето "Семейство" и аз като Беа се надявам да гледаме именно това Hands Plus1
Цитат
Изобщо не ми се иска Хюлия и Девин да се върнат на стария режим, предостатъчно воюваха... По-скоро ми се иска тази естествена прогресия и (уж) развитие на образите да премине в нов етап - катарзисен. Хюлия да покаже искрено разкаяние и смирение след всичко случило се.. Не знам дали Девин и особено Аслан ще бъдат в състояние да ѝ простят след като научат за заговора, но поне ми се ще да видя малко усилия от мадам Хю в обратна посока. Не само да се чуди как да им навреди и да ги раздели, а да впрегне цялата си изобретателност да покаже, че си е разбрала грешките, че е стигнала твърде, твърде далеч в машинациите и мръсните номера... И че разбира защо може да се отдръпнат от нея, но е готова да си понесе последствията, само и само в бъдеще евентуално да заслужи втори шанс.
Цитат
Знам само, че да видиш толкова горчилка и семейна карма с времето да се уталожи и излекува, е изключително силно, стойностно и поучително и се надявам именно това да ни покажат. Че с време, търпение и много любов и емпатия, дори най-жестоките травми могат да бъдат излекувани.
Дано!
Айре Heart Eyes благодаря ти за най-любимата ни двойка! Kiss Докато гледах филма, си мислех за тях, честно! Мехмет е същия, какъвто е Къванч в убежданията си.
Нези, благодаря! Kiss Бях ви споделила предното видео от този профил, но не си спомняте - кой ще излезе поръчителя за Аслан. Беше точно така. Сигурна съм, че няма да и се размине на Хюлия, и особено на Ергюн, но да видим до каква степен от Девин и Аслан. Предполагам, че Хюлия ще си понесе последствията все пак, това беше върхът на гадостите, които причини на Девин, а и на сина си. За Ергюн нямам съмнения. Ще гледаме и ще видим какво ни е подготвил Хакан Бономо.
И аз мисля, че рейтинга ни е стабилен, макар и нисък в Тотала, но в АБ групата също е много важен какъв е, така, че ще си изгледаме сериала до самия финал Hands Plus1
Хубав следобед, дружки! Hug

# 115
Здравейте, момичета!

Току-що изгледах филма, така не съм плакала на филм от години.

Скрит текст:
Нищо повече няма да кажа, освен, че в един момент щях да го спра и тъкмо когато се отказвах да гледам бях зашеметена.

# 116
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за реакциите и всичко споделено!!!
Изгледах Последното ... и разбрах, че не е последно.
Радвам се, че са направили такъв филм.
Много истински!!! Много ми хареса!!!
Очаквах драма, но тя беше малка буря в чаша вода.
Наистина красив филм!!!
Сетих се, за това, че ако тогава Бихтер и Бехлюл бяха избягали,
може би нямаше да им се получи да останат заедно.
Но ето, че съдбата им даде шанс на Берен и Къванч
да покажат чрез Серин и Мехмет какво би се случило.
Почувствах и атмосферата на Ню Амстердам. ...
Нямаше го великият Фреди ... ,   
но Джон Ленън и Карла Боноф намериха място във филма.
Радвам се,  не само за Берен и Къванч, а и затова,
че Башак и Кенан са също част от филма!!!
Успех в бъдещите проекти на целия екип!!!

Превключвам на Семейството >>>

Приятни занимания, дружки!!!

# 117
  • au bout du monde
А забелязахте ли апартамента на Девин 🤣 веднага го познах😁

# 118
# 119
Здравейте, дами! Прочетох, че финалът на сериала ще бъде 26 епизод - силно се надявам да не е така, защото не знам какво ще правим без нашите любимци Confused

Общи условия

Активация на акаунт