jackie сърдечни благодарности за филма
, благодаря ти за отзива и коментара!!

Изгледах си го с огромно удоволствие, хареса ми и то много! Много интересен сценарий, и Берен и Къванч бяха прави, когато казваха, че този филм е надежда за всички влюбени. А те самите играха, по-скоро изживяха със сърцето си тези роли повече от прекрасно, очакванията ми се оправдаха! И химията между тях не е изчезнала никъде и след 14 години! Браво на целия екип!
Някои подруги познаха за историята на Мехмет и Серин, евала! Аз честно казано не го очаквах, изненадаха ме
Наистина много сладък филм, както го определи Берен.
благодаря за споделеното! 
благодаря ти за най-любимата ни двойка!
Докато гледах филма, си мислех за тях, честно! Мехмет е същия, какъвто е Къванч в убежданията си.
Бях ви споделила предното видео от този профил, но не си спомняте - кой ще излезе поръчителя за Аслан. Беше точно така. Сигурна съм, че няма да и се размине на Хюлия, и особено на Ергюн, но да видим до каква степен от Девин и Аслан. Предполагам, че Хюлия ще си понесе последствията все пак, това беше върхът на гадостите, които причини на Девин, а и на сина си. За Ергюн нямам съмнения. Ще гледаме и ще видим какво ни е подготвил Хакан Бономо.