💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 111

• 37 680
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • au bout du monde
Ето какво е написала Небахат в инстаграм.
От години присъствам на церемонията по връчването на наградите Алтън Келебек. Връчих наградите за най-добра двойка от турски сериали на най-престижната церемония по награждаването в Турция тази година @hurriyetkelebek
  Бях много щастлива, че мога да наградя любимите си актьори в #Aile, един от любимите ми телевизионни сериали.
  Моята любима Серенай Саръкая, на която винаги съм се възхищавала заради нейната красота и елегантност, и Къванч Татлътуги, който винаги ще бъде любимият ми актьор. За мен беше голямо удоволствие да бъда там и да им връча наградите.

И преди съм срещала мнение за Серенай,  че я харесва.

Последна редакция: пн, 04 дек 2023, 18:54 от La Libellule

# 526
  • AMS

Благодаря ви, дружки, за всичко донесено в темата!!!

Ах, тези Златни Пеперудииии
Къванч бей, 4-та е снощната Пеперуда!!!
Има доказателства!!!
Досега бяха 3. Видяхме ги миналата година у вас.
Башак ги е качила най-високо в галерията >>>

Да са честити наградите на всички!!!
Скрит текст:
Засрамих се, че зарязах Присъда на AY и сега наваксвам.
Викам си толкова много награди - Емми, Пеперуди, ...
Ама тази Сема, дето казала, че не може да убие дете, искам да я питам,
не може ли да не прекарва децата през такива жестоки изпитания.
То, отвличане, то катастрофи, то ... А родителите ...
Видях ги преди на една снимка с Бономо да си говорят,
та да го предупредя и него да не излезе от петолинието.

Дружки, за Семейството утре.
Хюлия не искам да я обсъждам.
Нека се насладя още малко на тази красота >>>

# 527
Минавам на фрагмента , че утре не се знае кога ще стигна.

Ваня отново е много наблюдателна.

Единствено мисля, че няма удивителна, а е стрелка, която сочи към надписа, който не може да се прочете.

Моите предположения са, че Хюлия ще хитрува в началото, но в един момент ще се предаде, като междувременно ще сътвори още от нейните "чудеса". Вярвам на Девин, че ще успее в крайна сметка. Но предвижданията ми са да стане някъде около 26 епизод.😜

Има два сеанса дадени във фрага

По дивана познах.

Аслан пак саботира ходенето на семеен терапевт и мисля, че нарочно използва думата полиция.

Но пък е страшно любопитен какво е казала Хюлия

И двата фрага завършват по един и същ начин, пътуване с колата и предупреждения от Недрет. Предупрежденията също са две , малко съм озадачена от тази настоятелност.🤔

А Туги, милия ще го закъса, но с тази мома няма шанс. Като гледам и те са в дискотеката.

# 528
Фенче сърдечни благодарности за всички преводи

Диве беше ми интересно да разгледам наградите по години и благодаря за всички гифчета

La Libellule  благодаря и на теб за Небахат
Пепи благодаря за гифчета
Ваня благодаря за всички коментари

https://www.instagram.com/stories/serenayss/3250548856189305917/

“Ben eskiciyim, toprakçıyım, dünyalıyım... İnsanın, doğanın başrolde olduğu kökleri olan şeyleri seviyorum. Teknoloji karşı olduğum bir şey değil ama her şeyi bilmek, bildiğini düşünmek de iyi gelmiyor bana.” diyor

ГП
Аз съм търговец на боклуци, събирач на пръст, светски човек... Обичам нещата с корени, където хората и природата играят водеща роля. „Технологиите не са нещо, срещу което съм, но да знаеш всичко и да си мислиш, че го знаеш, също не е добре

# 529
# 530
# 531
Хайде и аз да не остана по назад 😂, но първо да благодаря на Фени за прекрасната статия, която си превела на Млад вълк 😍 Много ми хареса и утре пак ще си я изчета 😊

За лека нощ 🤗

Аслан и Девин 😍
Къванч и Серенай ❤️

# 532
Пепи, какво да каже Аслан на терапевта: последно той и Хюлия бяха в полицията. Те друго не правят заедно. Тя щеше да купи земя, той си купи къща, но никой не знае какво прави другия в това "семейство". Grinning

Освобождаването на Лейля засяга много герои: Серап, Джихан, Иляс, отделно Мелек и нейното дете. Дали няма да има нови действия и ескалация от страна на Корузаде? 

Символично е оглавяването на фондация „Любов“ от Недрет. И то в момент, когато върви събирането на едно семейство, чието начало е преди 1978 – белегът на лицето на Иляс е от бащата на Недрет и е във връзка с неговото несъгласие за техните отношения. Но пък тази любов, наречена „черна любов“ продължава близо половин век. В това семейство има нещо общо със семейство Сойкан, каквото то беше доскоро: тайна в самото сърце на семейството. Освен чрез любовта, Недрет и Иляс са свързани с общ син – Бедри. Недрет не искаше Бедри да работи с Иляс, но прие; не искаше Бедри да разбира чий син е, но прие и това, само посочи на Иляс опасностите и го остави да му каже истината в подходящ момент. Ако Недрет наистина не искаше нито едното, нито другото, щеше да си вземе сина и да се върнат в Адана. Тайната в Сойкан беше разкрита неочаквано и предизвика взрив. За да е справедливо, трябва така да стане и в Корузаде, за да видим как биха реагирали те.
Бедри е живял в много тясна връзка с майка си, а когато тя го запозодря в стрелбата по Аслан, не беше спал три нощи и не се беше хранил три дни: много беше засегнат от нейното недоверие към него. Не знам как би реагирал на толкова важна тайна човек с такава фина чувствителност. Освен това, Бедри вече е имал баща – ще се окаже двойно заблуден. Бедри започна да се влюбва в Ямур, а тя е причина за смъртта на другия син на Иляс. Бедри направи изявление, че накрая ще се справи и с Иляс.
Първоначалната картина, която беше благоприятна за събиране на семейството, започна да се усложнява.
Между Недрет и Иляс има все още живи чувства.  Серап реагира странно и напусна, когато Джихан и Бедри говореха за своите майки и какво са им направили. Серап напусна разговора, не искаше да слуша за майки. Затови ми се струва, че тя би била против Недрет. Не знаем какво е станало с нейната майка. Серап може би ще сравнява поведението на Иляс към нейната майка с това към Недрет? На Джихан също едва ли би му се харесала такава изненада.
Какво ли би казала Къймет? 
Разкриването на тайната или ще  обедини Корузаде като семейство, или ще ги раздели. Въпреки че засега остават невидими, в Корузаде протичат важни процеси. Иляс и Недрет имат интерес тази част, оставаща скрита за другите, да продължи, защото Иляс така по-успешно помага на Бедри. Но тайната може да бъде разкрита неочаквано от друг.

Поглеждам за последно двамата със златните пеперуди, зави ми се свят от нагоре и надолу по стълбата. Grinning
И до утре. Nature Sparkles

# 533
  • au bout du monde
От списанието

# 534
Прекрасни думи 😍 и има защо, то е видно.

А ето какво е споделила Серенай за АсДев 😍

Но как може да не знае , как ще завърши историята ? Изумяваме тяхната киноиндустрията 🤔

Ваня, благодаря 🤗 . За думата полиция и това, че Девин се хвана за главата пак, имах предвид, че при предишния психолог Аслан разбра, че ако е извършил някакво престъпление психолога е длъжен да съобщи на властта и затова реших, че може би по този начин пак ще се измъкне.
За Илияс, Недрет и Бедри става много сложно наистина.
А Лейла сега къде ще отиде да живее ???

Лека, момичета 🤗🤗🤗 Този път наистина 😜

# 535
  • au bout du monde
Още не е написан сценария за последния епизод, за това не знае.

Лейла си имаше наета къща. Вероятно пак там ще живеят.

# 536
Още ли няма превод на новия епизод?

# 537
Здравейте Благодаря за споделеното
Jackie благодаря за всичкки класации
Засега няма превод

https://twitter.com/KivoGreekFan/status/1731938554236772486

https://www.instagram.com/p/C0cOmcPN5MA/?hl=en&img_index=1

Последна редакция: вт, 05 дек 2023, 10:45 от dterziiska

# 538
Привет, дружки! Hug Вторник е!

Благодаря ви за споделеното! Kiss Много хубави думи и на Небахат Чехре и на Серенай, благодаря, Ками, Пепи Kiss

Джаки, Диве, Терзи, благодаря! Kiss
Нямам търпение да видя какво ни очаква довечера!

Имайте хубав ден, дружки! Hug

# 539
Aile 23. Bölüm 1. Ön izleme | "Babam benim yüzümden öldü..."

https://www.youtube.com/watch?v=njkEOPTM2xk

Общи условия

Активация на акаунт