💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 111

• 37 675
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Маркито, аз гледам в you tube , първия линк, който даде Ваня.

Камилита, това мисля, че е Керем Чатай продуцена, на връщане Серенай се прегръща с него и Къванч я изчаква, за да седне тя първа.

# 556
# 557
  • София
Тръгна. Благодаря!

# 558
  • au bout du monde
💞

😍

# 559
Гледах сцената с Аслан, когато карат майка му в болницата. Една рускиня превежда откъси. Все едно гледах 10 годишното дете, как се моли майка му да оцелее. Така ми се е набил разказа му, за това, как го е малтретирала психически Хюлия, че все ми е пред очите.

# 560
# 561
Вай бе, Серап поръча убийството на Бедри ли??
За съжаление само за малко успях да пусна, ама това хванах.

# 562
  • София
Е, каква е тази пенсионерска дискотека? 🤣🤣🙈🙈

# 563
Aслан и Девин при психоложката. Аслан щял да я пита дали е женена и дали правила сенанси на свекърва си. Девин му обяснява, че не й е правила сеанс, само Хюлия й е споделила нещо и си е тръгнала. Аслан смята, че да си психолог било много приятна работа, само задаваш въпроси на хората и те да се чудят, какво да отговорят. Девин го посъветва да си отвори кабинет на пристанището. Аслан я пита, колко струва сенса. 4000. Окончателно ми се струва, че реши да става психиатър Joy много се смях. Така леко вкарват доза хумор. Нямам търпение за епизода.

# 564
Над леглото на Хюлия се е появило едно пано: опънат плат с рисунки на растения. Сякаш лежащата Хюлия е в земята, а те излизат от нея нагоре. Може би някаква идея за корените, за които тя говори.
Спалното бельо е черно.
Тя си легна с черната блуза, с която беше навън.
В същото време леглото на Девин и Аслан е в зелено, а те са целите в бяло.
Схващам го като: животът от едното място преминава/продължава в другото.

Бедри прободе с ножчето на Иляс  момчето, което направи видеото.
Джихан разбра, че бедри е син на Иляс.

Ергюн поиска извинение от Ямур, помириха се.
Докато с Девин са скарани.
Сега отношенията са обратни на преди.

# 565
Жал ми стана за Джихан ... тази Серап не го допуска още до себе си ? Thinking И за какво се ожениха тогава?
И за Елиф ми е мъчно ... за какво и тя се омъжи за тоя Еко?
Серап и на мен ми се стори, че поръча Бедри. Да видим като разбере, че и е брат Thinking
Бедри без да му мигне окото намушка онова момче Сейфи, лелее истински син на баща си.
Аслан и Девин мноого сладки в тази серия, така съм се смяла, какви муцунки му правеше при психоложката Stuck Out Tongue Closed Eyes Тази взима още по-скъпо, ще го разори горкия Аслан до края на сериала Stuck Out Tongue Closed Eyes
Хюлия ... не знам какво и стана в ресторанта, май не се преструваше, че и е готино с тях двамата. Ямур май е по-милостива към баща си от Девин, интересно сега като заплашва Хюлия дали наистина няма да му се случи случка? Само да не умре, че Девин и Ямур ще страдат, въпреки всичко и двете го обичат. А дали беше искрен с Ямур? Да не го е зарязала голямата му любов жена му, забравих и името и детето му, след като остана без нищо?
Много въпроси, но така е, като нищо не отбирам какво говорят Smile
Сега Аслан я кара да се обади на баща си ?
Девин все пак взе да провежда сеанси с Хюлия  ...

Последна редакция: вт, 05 дек 2023, 22:21 от queen_fenka

# 566
Привет!
Имам усещането, че всичко казано от Хюлия на Девин, по време на сеанса, е самоцелно, да и вмени вина за смъртта на Ергюн. Каза нещо от рода:  "Мислих си, че ако не бях се омъжила за Юсуф, баща ми нямаше да умре!"

Последна редакция: вт, 05 дек 2023, 23:10 от Mydream

# 567
Какво пусна Аслан на Бедри не видях, но го изхвърли като боклук.

Бедри го пита и сега какво? Ще ни издадеш на полицията ли?
Достатъчно е да те издам на майка ти.
Какво искаш?
Взимай си чакалите и върви на майната си и повече да не сте стъпили тук.

# 568
  • София
Ергюн е чао. Спирачките не работят

# 569
  • София
май му пусна видеото, което човекът на Бедри(с обгорялото лице), засне по поръчка на Аслан...и как горкото момче го наръга с нож Бедри...

Последна редакция: вт, 05 дек 2023, 23:00 от Gugutka52

Общи условия

Активация на акаунт