💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 111

• 37 412
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Аз не знам защо ви учудва любовта на Лейля към лелята.
Всъщност Недрет като майка и като леля се показва добре, а и ми е необяснимо неуважението на Аслан към леля си и начина по който им съобщи, че са бита карта преди да го застрелят.
Той им се обади за помощ, той се вайкаше за пари, като дойдоха на главата му вече се чудеше как да се отърве от тях.
Недрет не е имала желание да бърка в душицата на Аслан, а на Хюлия, всичко останало са си болни амбиции на Бедри и затова тя беше притеснена дали той не е поръчал Аслан, защото знае чий син е и че няма да се спре пред нищо. А и как да питае голяма любов към Аслан като той си е протеженцето на мамичка, уж ѝ се опълчва, а все в краката ѝ стои. Или ми е къса паметта, или аз не си спомням Недрет до момента да е навредила на някого от племенниците си.

# 616
  • София

Фени, и аз четох коментарите 😜
Е, тази Инеса все пак успя да се удържи известно време, но злобата и към Серенай е вече пословична и явно не успява да се сдържа 😂😂😂
Мисля, че постига обратния ефект, поне на мен така ми повлия, а като чета коментарите под нейните постове и на много други.
За момичета, които не са чели написаното да обясня. Имаше снимка от награждаването с надпис, че мениджърката на Серенай е успяла да и осигури пета златна пеперуда. 😂😜  Някой хора наистина не успят да се сдържат. Всичките и прогнози за Серенай до сега се разбиха на пух и прах 😂

AsDev ❤️❤️❤️

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

Винаги съм се чудела на хора, които изпитват неистова омраза към някой който не познават. Това е болест. Трябва да си много комплексиран, за да мразиш някой, който никога не си виждал, няма  и да го  видиш в жалкият им животец. И, аз не си припадам по Сереней, но за мен тя си заслужи пеперудата. Не гледам други турски сериали, и нямам база за сравнение между актрисите, но доста се постара. Не можеш да го отречеш. А, щом има и преди това награди, се е доказала. Да и е първа, да си я купи. Ама, пет вече са много за купуване. Хората не са сляпи и глупави.

# 617
Здравейте, момичета! Christmas Tree
Тъкмо свърших еп. с озвучаване – трудно го разбирам, виждам, че Терзи е намерила със суб.
Благодаря, Терзи. Flowers Hibiscus
Но ще си напиша впечатленията и после ще гледам отново.
Благодаря за всичко споделено. Green Heart

Много ми хареса 23 еп. Аз нямам усещането за финал. Очаквам още много информация за началото на историята, разкриването и едва започна.

Видяхме един ден на Хюлия без колие - тя става съвсем друг човек: говори искрено, весела е, освободена, пее, танцува, обича бира. Оригинално беше предадено вътрешното психологическо състояние на освобождаване: клуб, където са събрани набори, звучат познати от нейната младост песни, тази Хюлия харесва двойката Девин и Аслан.
За Хюлия без колие животът за нея върви към спокоен залез – картината в нейната спалня, и продължава плавно в спалнята на Девин и Аслан – сочното зелено. Единственият въпрос на вечерята беше дали Измир не е много далече, но не за друго, а защото на Аслан няма да му е удобно. Без колие Хюлия се беше приготвила за спокойни старини.
Потърси колието, когато Ергюн се появи във фонда. Явно носенето на колието привежда Хюлия в друго душевно и физическо състояние: на повишено внимание, готовност за борба, колието променя нейното поведение. Още не знаем кога го е сложила, но след опита за самоубийство Хюлия искаше да се раздели с него; Ергюн и Недрет я принудиха да го сложи отново. Това не стана изведнъж, тя се колебаеше, но в крайна сметка го сложи на врата си.
Бяха показани точните хора: свекървата Сехер и Недрет, които виждат Хюлия като скорпион, който търсят из къщата. И точното време: когато Хюлия върна колието на шията си, точно тогава скорпионът се появи. Хюлия е скорпион, когато носи колието. Затова и като скорпион я разпознават домашните.

В еп. се преплетоха притчата за скорпиона и жабата с разказа на Хюлия пред Девин. Вероятно двете ще водят Девин в размислите и след смъртта на баща и, а от трета страна, ще ги съпоставя с това, че притчата и е разказана тъкмо от Недрет.
Дали притчата има връзка с фалшивата диагноза? Според мен, не. Ергюн трудно може да влезе в ролята на невинната и добра жаба. Той е получил пари и е нарушил лекарската си клетва, а сега иска  Хюлия да го спасява. Нито тогава, нито по-късно не е намерил за нужно да говори с Девин. В разрастването на тази история участие има и Девин. Тя веднъж вече беше събирала документи за незаконни действия на Ергюн, а сега директно е задействала службите и го е унищожила професионално. Без нейната намеса историята нямаше да вземе такива размери. Девин също трябва да поеме отговорност за действията си. Тя е трябвало да се досети, че това ще има резонанс и върху Хюлия. Сега Девин помага на Хюлия, води сеанси с нея, но аз и Девин не виждам в ролята на жабата, защото историята между Ергюн и Хюлия е история между двамата, Девин не трябваше да се намесва по такъв начин. Интересно ми е как ще разсъждава самата Девин.

За втори път Хюлия отсъства от масата, на която седят децата и. След освобождаването на Лейля майка на масата, на която седнаха всички, е фактически Недрет. В края на вечерта тя разказа на Девин притчата за скорпиона. Прави ми впечатление, че откакто Недрет се появи,  непрекъснато напада Хюлия пред децата и, докато в същото време, не чувам Хюлия да напада Недрет пред сина и и пред другите. Между двете се водят разговори и си казват какво ли не, но Хюлия не говори пред другите. Докато ги гледах всички на масата, в съзнанието ми беше точно картина на змия в корените на растение: това е Недрет. Терариумът в Сойкан не приключва с един скорпион; Недрет е змия и това казват за нея майка и – знаем го от началото на сериала, а го чухме в епизода и от Къймет. Недрет изпълзява от всеки ъгъл на къщата, а появи ли се, започва да говори против Хюлия. В същото време са вече ръка в ръка с Иляс, изслуша обяснението му в любов, там всички вече знаят, че Бедри е техен син, Аслан гони Бедри от пристанището, а Иляс се готви там да се появят двамата с Бедри – за нищо от това хората на масата на Сойкан – уж семейството на Недрет, не знаят нищо. Не е ли това змийско коварство?

Много въпроси поставят разказът на Хюлия пред Девин, както и този на Иляс пред Джихан. Някои неща се сблъскват с това, което знаехме досега. Тъй като предстоят сеанси и с други от семейството, ще събираме информациите и ще ги съпоставяме. Ясно е, че всеки ще разказва, воден от свои позиции, които ще иска да защитава.
Хюлия каза, че не е разбрала защо Юсуф е постъпил така, когато е убил майката на Джихан. От самия Юсуф и казано пред Иляс във видеото ние знаем, че Иляс му е казал да направи това. Но Хюлия може да не е знаела какво са се разбрали мъжете. Сега разбрахме, че Хюлия е имала голямо и щастливо семейство, вероятно не са били много заможни – бащата е бил учител, ходел е на риболов, не е харесвал семейство Сойкан, но Хюлия не каза защо не са я искали Недрет и Сехер.
Иляс най-цинично каза пред Джихан, че и двамата са расли без бащи. Всъщност биологичният е убит с участието на Иляс, а Юсуф е бил през целия си живот баща на Джихан, нищо, че Джихан сега не си спомня. Били с Недрет влюбени, но майка му не одобрявала това. Обаче скри, че всъщност не го е искал бащата на Недрет и белегът на лицето му е от него, а след това бащата е изгонил Недрет заради Иляс. И не могъл да каже за тях двамата на Юсуф, което е чиста лъжа. Разбирам го, Иляс крие истината от Джихан и вероятно най-вече това, че има връзка между любовта на Недрет и Иляс и убийството през 1978.
Джихан има добра идея за живота им със Серап – да заминат. Но тя е обсебена от желание за отмъщение и то не и минава. Мисля си дали Ибо не е бил с нея, за да отмъщава на Иляс за смъртта на Юсуф? Когато в началото ни  представяха героите, за него беше казано, че не може да се примири със смъртта на брат си Юсуф.

За Хюлия като скорпион ни бяха накарали да мислим още в началните епизоди: тя е зодия Скорпин, когато влизаха с Девин в залата, премина момиче, на гърба на което имаше скорпион, сега задълбочиха и обясниха връзката на Хюлия с това животно.

Загадка засега остава цветът на колата на Бедри.
Бедри още не се е определил. Аслан му говори за последиците от предателството, но Бедри все още не е извършил нещо непростимо. Иляс го привлича с обещания, но Бедри и там не е дал твърд отговор. А и още не знае истината, че е син на Иляс.
Ще видим как ще реагира и как ще се определи.

# 618
# 619
Терзи, много благодаря! Kiss Най- после и аз ще я изгледам. Дори и на онлайна изобщо не ми беше скучна.
Изобщо не мисля, че Хакан Бономо не знае какво да прави с героите си, той е обмислил всичко, затова не виждам нищо нелогично да се случва с героите, както е в други сериали. А и тепърва предстои всичко ще се изясни, имаме още 7 серии по 2ч. и 20 мин. това е повече от един филм. Има време да се разплете историята до край.
Нези, благодаря! Kiss Крайно време беше Лейла да излезе от затвора и да се разгърне и нейния образ, очаквам това и за Мелек, поне така обеща самата актриса, което значи, че знае добре какво ще играе.
Пепи, изобщо не мисля за финала, не съм готова още да се разделя с него Stuck Out Tongue Closed Eyes
Тя да беше само Инеса, която не понася Серенай, с мед да я намажеш Stuck Out Tongue Closed Eyes Да си драскат каквото искат, зрителите и журито са преценили коя двойка е най-добрата! Купували си били Пеперудите наградените актьори Ми щом е толкова лесно, да вземат да си купят и техните любимци, бре, толкова ли са бедни ? Stuck Out Tongue Closed Eyes Младите актьори трябвало да се забелязват, а все доказаните такива ги били обирали. Ами младите, сега изгряващи актьори да продължат да играят така, че да има с какво да се докажат и ще има и за тях, никой не се е доказал с една успешна роля само!
Маркито, винаги е имало такива хора и ще продължава да има ... Отдавна не им обръщам внимание на такива, а в началото много се ядосвах. Но, този път не се сдържах да и напиша някои неща на Инеса Stuck Out Tongue Closed Eyes
Пепи, не знам какво те е учудило в думите на Лейла, не съм гледала все още серията с превод, но ние не знаем какви са били отношенията и с Недрет, за да ги каже тези думи, явно има защо Thinking
Джихан си мисля, че тепърва ще има какво да покаже, а също и другите покрай него. Той трябва да накара Серап да се лекува, иначе от този техен брак няма никакъв смисъл, видяхме, че тя все още не го допуска до себе си. А Иляс отдавна вече не ми прилича на онзи ужасен мафиот, който гледахме в 1 сезон, толкова уморен ми изглежда вече от всичко ... Ще видим какво ни е намислил Бономо, няма какво да гадаем още от сега.
Лове, Hands Plus1
Цитат
Или ми е къса паметта, или аз не си спомням Недрет до момента да е навредила на някого от племенниците си.
Sunrises, добре дошла! Hug Не, нямаме изненадка.
Ванче Hands Plus1 Именно! Kiss
Цитат
Много ми хареса 23 еп. Аз нямам усещането за финал. Очаквам още много информация за началото на историята, разкриването и едва започна.
Терзи, благодаря! Kiss
А сега започвам да гледам серията, че съм малко като в небрано лозе и не мога да взема отношение за доста от това, което сте споделили. Хубава вечер! Hug

Последна редакция: чт, 07 дек 2023, 18:32 от queen_fenka

# 620
# 621
Аз нося малко по различна информация 😜 За любителите на бижута от сериала интервю с Башак и сестра й Букет за марката Luna Merdin. На мен ми беше много интересно.

https://www.dailysabah.com/life/fashion/luna-merdin-blends-turki … YVlKQF7Vxe56CYyFI

Да и направя малко реклама, но много ми харесват.

# 622
  • София
Гледам на руски.  Ейййй...Хюлия, в дискотеката им каза, че двамата много си подхождат, че  са един за друг. Леле,мале...Девин се разплака май, от щастие. Толкова и се радва на Хюлия. Бреййй,  да не заживеят щастливо,накрая  всички.

# 623
  • au bout du monde
Забелязали са, че в 21 и 22 епизод думите казани от Аслан и Девин зад кадър са се изпълнили в последната серия.
 Какво са казали? Кои думи?

Недрет е гледала Лейля до 6-7години. Явно има добри спомени от нея. Бяха споменали, че са ходили всяко лято в Адана. Чудно ми е след като са изгонили лелята кога пак са се сближили🤔 Явно са се виждали, децата се познават и са общували.

И на  мен ми е интересна реакцията на Недрет спрямо Ямур. Реакцията на Бедри.

# 624
  • София
Бедри се държи много уважително с Ямур.Няма лошо отношение към нея. Колко пъти и помогна беше пияна, дрогирана, страдаща и никога не се възползва от нея. И сега тя му налетя да го целува, а тойси тръгна. Дано, не си я представя като булка с червено коланче. И, не си представям също да са баджанаци с Аслан. Ще се изпозастрелят.

# 625
  • au bout du monde
Бедри се държи много уважително с Ямур.Няма лошо отношение към нея. Колко пъти и помогна беше пияна, дрогирана, страдаща и никога не се възползва от нея. И сега тя му налетя да го целува, а тойси тръгна. Дано, не си я представя като булка с червено коланче. И, не си представям също да са баджанаци с Аслан. Ще се изпозастрелят.

Може пък да се помирят🤔 какво по-хубаво от това.

# 626
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Дано ми имам време днес преди фрагмента да пиша.

Хубав ден 🤗🤗🤗

# 627
  • София
Скрит текст:

Може пък да се помирят🤔 какво по-хубаво от това.

Това би било идеалният вариант, но едва ли. Прекалено развалиха отношенията братовчедите. Пък и Иляс, само подтиква Бедри към разплати. Даде му нож, обясни му как да се разплаща с предателите.  Точно тук е мястото да напиша, че си мисля, че Бедри ще убие Еко. Има няколко причини, записващото устройство в колата, и Ямур. Той, и загатна на Ямур, и видя как онази посърна за момент. Няма да се учудя, ако Иляс му изостри още малко вниманието към Аслан. Бедри ще припали на минутата, и може да му посегне. В момента всеки мрази другият. И, всеки воюва с някого.

# 628
  • au bout du monde
Започнаха предположения, че накрая и двамата може да умрат. А други мислят, че са на терапевт и разказват.

В началото започна като разказ от Аслан.
Сега се включи гласът на Девин, и пак се появи Аслан. Според мен ще разказват на някого историята си. Вярвам, че ще са живи накрая.

# 629
Привет, дружки! Hug

Изгледах серията, много ми хареса! Сърцето ме заболя на края за Девин ... Много се надявам да разбере заради кого загуби баща си. Време е и тя и Аслан да разберат, че нищо за тях двамата няма да се промени, ако те не се спасят сами, заедно с Лейла и децата от Хюлия. Убедена съм, че това, което разказа на Девин за баща си беше единствено с цел да я накара да мисли дали е постъпила правилно, че не се отказа от Аслан и сем.Сойкан, като в същото време и да я подготви за вината, която ще изпитва заради смъртта на баща си, да си мисли, че ако тя беше оставила Аслан, нищо нямаше да му се случи. Защото от самото начало беше решила как да се разправи с него. Не случайно попита Ергюн знае ли кого заплашва, не му ли е мил живота ? Много се надявам, че Аслан ще  попречи на Девин да изпадне в такива мисли, сега той трябва наистина много да я подкрепя, както тя подкрепя него.

Ванче, аз поне не видях Недрет да казва нищо невярно на никого, нито пък да си прави някакви сметки за нещо. Thinking Тя дори и във фонда нямаше намерение да отиде, но самата Хюлия отново я предизвика с думите си за Бедри. Много вярно прецени всички действия на Хюлия, само и само да задържи сина си, Хюлия не го и отрече. Не знам защо някои от вас я нарочиха Недрет още от самото начало за зла змия, за сега това, което видях от нея е една нещастна, но силна жена, която познава Хюлия най-добре от всички, самата тя наранена от нея най-много. Ще видим по- нататък какво ще се случва, но с нищо досега сторено от нея не мога да кажа за нея, че е змия, дори напротив. Самата Лейла каза, че тя най- много я е разбирала от всички в семейството, ясно е, че са поддържали връзка. Бедри си прави сметките, да видим до какво ще доведе това Thinking Как не е направил нищо непростимо до сега ? Thinking Та той уби човек, без да му мигне окото. Аслан именно с това го заплаши - не с полицията, а с майка му. Само да не му хрумне да стори нещо на Аслан, но се надявам да не посмее.
Хайдее, сега Девин ли излезе виновната, ти сериозно ли? Thinking Трябвало било да се досети ...
Цитат
В разрастването на тази история участие има и Девин. Тя веднъж вече беше събирала документи за незаконни действия на Ергюн, а сега директно е задействала службите и го е унищожила професионално. Без нейната намеса историята нямаше да вземе такива размери. Девин също трябва да поеме отговорност за действията си. Тя е трябвало да се досети, че това ще има резонанс и върху Хюлия. Сега Девин помага на Хюлия, води сеанси с нея, но аз и Девин не виждам в ролята на жабата, защото историята между Ергюн и Хюлия е история между двамата, Девин не трябваше да се намесва по такъв начин.
Защо Хюлия не беше с тях на вечерята в чест на Лейла? И с какво е заслужила да е там ? Само защото и е майка ? Самата Лейла не пожела това и Аслан и обеща, че на тази вечеря няма да присъства никой, който би я обидил по някакъв начин. Не вярвам, че Лейла някога ще прости на майка си това, което причини и на нея и на децата и, тя не е заслепена от любов към майка си като Аслан, който всичко и прощава  Thinking
Пепи, благодаря за бижутата, създавани от Букет и Башак! Kiss Беше ми много интересно.
Ками Hands Plus1 И аз така мисля.
Цитат
Според мен ще разказват на някого историята си. Вярвам, че ще са живи накрая.
Имайте хубав ден, дружки! Hug

Последна редакция: пт, 08 дек 2023, 14:00 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт