Пазаруване от HМ, тема 65

• 51 994
  • 754
  •   1
Отговори
# 135
Страхотен клин с ръбове си взех, като тесен панталон е, много добре седи, четох, че е уголемен и взех М и ми заспа. Прави супер силует. На детето една лятна рокля с Елза и Ана, много хубава.
Чакам още две поръчки

# 136
Поръчката ми от 26-ти също вече е изпратена.

# 137
Bobchi, дай да видим клина.

# 138
Момичета, декември очаква ли се някакво намаление?

След коледните празници заедно със Зара и винаги са по-големи намаленията

# 139
Да, така е. Белите ботуши миналата година ги взех за 22 лв. На 16.01.
Писах им за отзивите, веднага ми отговориха и ми ги начислиха. Впечатлена съм. Kissing Heart

# 140
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1196475005.html
Сега на намаление мисля този с циповете на джобовете да взема.

# 141
Момичета, декември очаква ли се някакво намаление?

Веднага след Коледа започват намаленията по моловете. Тогава се пазарува най-изгодно и цените са ниски, тъй като всички са купили вече подаръци и са купили вече каквото им е трябвало на ЧП.
Миналата година сме купили на 28 декември яке от H&M намалено от 64.99 на 12.99.

# 142
# 143
  • Пловдив
Поръчах същия клин, само че с копчета + дънки. Чакам ги от вторник, от Еконт не знаят къде е пратката ми... без думи съм!

# 144
А как се ползва Клик и Кълект?

# 145
Вероятно трябва да се избере опцията за получаване на пратката в някой от физическите им магазини, вместо доставка до адрес/офис.
Видях го това сутринта, но пуснах една бърза поръчка за нещо, което сега ми потрябва и не се възползвах от тази опция.

# 146
Има намаление на Home секцията над 65лв.

Момичета, да питам о тук-някой от Варна, който има път към икеа тези дни, дали може да мо купи едни детски престилки?

# 147
Има намаление на Home секцията над 65лв.

Момичета, да питам о тук-някой от Варна, който има път към икеа тези дни, дали може да мо купи едни детски престилки?
Нещо не ми излиза такова намаление. Колко е ?

# 148
Получих тази рокля.

Много се притеснявах дали ще дойде, че ми трябва за утре, ще имаме парти с бивши колеги. За щастие, тъкмо навреме и ми стана идеално! Тази е 170, бях поръчала 164, но ми беше твърде тясна в бюста и я върнах.
Дойде и цикламена цигара, 34. И тя ми става точно, добре, че Матеа споделя. Heart
Сега чакам на девойката джегинсите, шал и ръкавици за сензорен екран.
От този ЧП толкова. Simple Smile

# 149
Аз вчера и днес се чувствах неловко с двете отказани пратки, за едната не знам колко пъти ми бяха звънели, а все са до адрес на офис.
Аз пък благодаря за споделянето за ръкавиците, поръчах ги. Имам и нов ваучер , ще видя за какво ще го опукам. 😂

Общи условия

Активация на акаунт