Сполучливи имитации на маркови парфюми - 53

• 75 202
  • 764
  •   1
Отговори
# 225
Фрау С ,благодаря! 🌹

# 226
Момичета, влюбена съм и търся Jenny glow- Mirthh & bean. В notino е изчерпан. Ако някоя от вас го има и не и допада, ще се радвам да го купя, или да направим размяна.

Довечера ще погледна дали го имам и ще ви пиша.

https://www.podium.bg/parfyumna-voda-jenny-glow-myrrh-bean-unisex-80-ml
Ето тук го има. Даже е намален в момента Simple Smile
Аз също си го поръчах сега, тъй като много го харесвам, а имам само 30 мл. Laughing Запасих се един вид Yum

# 227
  • Deutschland
Хммм, дано на Герлен.
Аз няма да ходя за Коледа в България и ще въздишам по вашите покупки само. И ще се пръскам с имитациите от ДМ. Днес си купих една на Alien. Момичето е блогърка тукашна и прави парфюми. Косата ми ухае на парфюма още, след като се напръсках по обяд. Това е постижение.
Ла рив са направили копие на Нарцизо for her, ще прегледам и него тия дни.

Фрау, може ли името на блогърката? Благодаря!

Нихан се казва момичето. Това е опаковката на парфюма.

# 228
Здравейте,
Как е като проекция Бакара на Заг?
Жената ми капна на листчето и за сега ми харесва,но на тялото как ли ще се развива,?Worried

# 229
  • Deutschland
Майка ми е голям фен на Бакарата от Заг, каза че бил много траен. На мен ми харесва повече версията на Рефан, наливна. На Заг е по-остър и натрапчив и не се усеща много сладостта.

# 230
  • София
Ето снимката, няма капачка, само една черна скоба около гърлото, да не се натисне неволно. Явно съм я изхвърлила.
Чак пък толкова икономии...

# 231
  • София
Някой знае ли кой номер е "Vanilla diorama" на Рефан? Не можах да го намеря в списъка...
Не знам Рефан да го имат. Заг го имат - 574 DV - Vanilla Diorama Dior

# 232
Здравейте, бихте ли ми казали някой хубав за Вас мъжки парафюм, който да си купя?

# 233
  • София
Здравейте, бихте ли ми казали някой хубав за Вас мъжки парафюм, който да си купя?
От всичко най-най ми е Рефан - Мистик Тонка.
До скоро го имаше като част от серията Limited, но вече е в стандартните. Аз само Limited -a съм ползвал и ползвам. Ако си в София, в магазина им в Мол София го имаше все още, когато посетих за последно. 🙂
Съвършен за мен аромат, траен, шлейфов. Имам усещането, че цял живот мога да го нося.

Чак леко страх имам да проверя дали е същия в цилиндричните шишенца.

# 234
От всичко най-най ми е Рефан - Мистик Тонка.
До скоро го имаше като част от серията Limited, но вече е в стандартните. Аз само Limited -a съм ползвал и ползвам. Ако си в София, в магазина им в Мол София го имаше все още, когато посетих за последно. 🙂
Съвършен за мен аромат, траен, шлейфов. Имам усещането, че цял живот мога да го нося.

Чак леко страх имам да проверя дали е същия в цилиндричните шишенца.

Този визираш сигурно?

# 235
  • София
Да, като име 🙂

# 236
Здравейте, случайно някой да е пробвал някоя добра имитация на CHAMPS ELYSEES GUERLAIN старата версия? Този парфюм е божествен но за съжаление новата версия няма нищо общо,ако познавате някой двойник на този парфюм ще се радвам да споделите

# 237
Здравейте, може ли да ми кажете на какви успешни имитаци сте попадали за мъжки парфюми?

# 238
Хорa,Supreme Vanilla на Зара е уникален❤❤
За всички фенове на Kayali-нападайте 😁❤

# 239
Мога да похваля този парфюм отново. Не знам на какво е имитация и дали е,  но има невероятна трайност и шлейф! Целият килер мирише на него от якето на мъжът ми! И мирише интензивно. Ароматът е много мой, леко сладни! Много го харесвам!
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт