Сполучливи имитации на маркови парфюми - 53

• 75 322
  • 764
  •   1
Отговори
# 540
Благодаря,ще го потърся!

# 541
  • Deutschland
При нас има само тези три дамски, поне в магазина, в който ходя. Имаше и един мъжки, който взех за подарък на мъжа ми от дядо Коледа 😅.
Дамските са имитации на :

Born to shine - Black opium
Exotic jungle - La Nuit Trésor à la Folie Lancôme
Sweet girl - La vie est belle

# 542
Да, точно този. Нося го лятото, една идея по въздушен е, но определено има и прилика с оригинала.

# 543
  • София
Честита Коледа!

Минавам само да кажа на господата, че The Moon са пуснали GIVENCHY
Gentleman Society. Познавам го само в оригинал този парфюм и го обожавам на мъж, но предполагам, че и The Moon са се справили добре Simple Smile

# 544
Весела Коледа!

На Police има доста парфюми в Мейкъп и съм им се чудила Simple Smile Ако са хубави може и да взема някой за проба и аз.

# 545
  • Deutschland
Много хвалят имитацията на ЛВЕБ, демек розовия на Police. На мен ми е прекалено захаросан. Ланкомския бих пробвала.

# 546
  • BG-DE
Весела Коледа, момичета и момчета 🎆 На кой аромат заложихте в празничния ден 😊 Аз съм с любимия ми L'interdit 😍 Фрау, за повечето хора ЛВЕБ и в оригинал е твърде сладък но на мен си ми е ОК 😊
Мога да ъпдейтна мнението си за Devotion на Дивайн, учудващо но трайността му се оказа съвсем добра, вечерта напръскана косата ми ухаеше и на следващата сутрин обаче нещо взех да се чудя дали да взимам оригинала, за два дни носене нещо взе да ми накъртва от него. Ето затова уважавам имитациите, дават ти възможност да се ориентираш дали наистина искаш даден парфюм 😊

# 547
Аз съм с Molecule+Iris,😁

# 548
  • Deutschland
Аз с нищо. Вятърът нощес ни е счупил щорите и поправяме щети. Няколко дни не спира да духа ужасно.

# 549
Честита Коледа, момичета!

Баща ми ми подари парфюм на Мартинез за втори път. Първият парфюм беше абсолютен двойник на YSL Black opium, но този път макар ароматът да ми е много познат не мога да позная кой аромат  е. Има ли някъде списъци на двойниците на Мартинез?

Редактирам се: видях на първата страница списъка, който сте постнали. Моите парфюми са №222 Scandal JPG и №324 Good Girl Pacco Rabanne
Бях убедена, че е Black opium, но уви явно има само бегла прилика с него. Не съм имала аромата, но от списъците си бях взела ZARA Gardenia и са почти идетнични с този на Мартинез.

Последна редакция: пн, 25 дек 2023, 16:44 от Janice_

# 550
Честита Коледа ❤️. Много здраве и благоденствие на всички ви.
Аз вчера заложих на Side effect, а днес съм с Рехаб за вечерта през дена с Bois dore ❤️🤗🤗🤗. Светли празници ❤️

Последна редакция: пн, 25 дек 2023, 22:01 от Ilianapetrova

# 551
  • Sofia
Честита Коледа 🎁🥂🎁
За вечерите Gentle Fluidity Gold na MFK , през деня Angel Share.

# 552
  • София
Честита Коледа! Здрави и благословени всички! Аз днес бях с Noir-T.Ford-Zag,много любим, но много бързо спирам да го усещам. А вчера с Maryam-Al Haramain-на мен е само мускус,никаква магнолия не са ми сложили, а заради нея го взех.

Последна редакция: пн, 25 дек 2023, 19:24 от Emsi696

# 553
  • Варна
Весела Коледа на всички съфорумци - еферни дами и елегантни джентълмени!
На Бъдни Вечер вечер ароматът беше TF FF от ЗАГ. А в днешния Коледен ден - Dior Sauvage Elixir от Рефан.
Т.к. нямаме D&P във Варна, а гостувам в Стара Загора, получих подарък от брат ми Mancera Red Tobacco oт тези турски аналози. Само позитиви мога да изкажа за аромата и удивителното представяне. Досега не бях си го взимал, т.к. е почти идентичен с CH Mystery Tobacco и Pascal Morabito Sultan Noir, a имам от тях сериозни запаси.
Прекрасни, светли и топли празнични дни ви пожелавам......и много приятно ароматни!

# 554
  • Бургас
Честита Коледа! Здрави и благословени всички! Аз днес бях с Noir-T.Ford-Zag,много любим, но много бързо спирам да го усещам. А вчера с Maryam-Al Haramain-на мен е само мускус,никаква магнолия не са ми сложили, а заради нея го взех.

Емси, ако ти дапада идеята аз си взимам това масло магнолия и си правя ролон с базово масло.Много силен аромат има.

https://www.bebio-bg.com/%D0%90%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0 … BC%D0%BB-bioaroma

Общи условия

Активация на акаунт