Сполучливи имитации на маркови парфюми - 53

• 71 362
  • 764
  •   2
Отговори
# 690
Днес получих от Заг Зодиак - Aqua Allegoria Mandarine Bazilic на Guerlain, прекрасен аромат и почти 1към 1 с оригинала,но точно като оригинала трайноста му е около 2ч.Не съжалявам грам,но ще го подновявам по-често и това е.

Аз много харесах този парфюм, без да съм имала оригинала. Но благодаря за написаното - значи не си заслужава да давам 250+ лв за оригинал, който също е с трайност 2 - 3 часа.

# 691
  • софия
Днес получих от Заг Зодиак - Aqua Allegoria Mandarine Bazilic на Guerlain, прекрасен аромат и почти 1към 1 с оригинала,но точно като оригинала трайноста му е около 2ч.Не съжалявам грам,но ще го подновявам по-често и това е.

Аз много харесах този парфюм, без да съм имала оригинала. Но благодаря за написаното - значи не си заслужава да давам 250+ лв за оригинал, който също е с трайност 2 - 3 часа.

Абсолютно!Аз имах оригинала и го обожавам като нотки,но след първият път не повторих с тази трайност.

# 692
  • София
Вчера на страницата си във ФБ  The moon бяха пуснали тези като нови парфюми, но сега виждам, че публикацията е изтрита Thinking

https://www.fragrantica.com/perfume/Victoria-s-Secret/Bare-75277.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Victoria-s-Secret/Tease-Crem … -Cloud-68550.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Jo-Malone-London/Blackberry-Bay-15134.html

# 693
  • Стара Загора
Честит празник на всички именници в темата. 🎁

След един пост в четвъртък за някои от ароматите на Дивайн и намалението до вчера, се изкуших и пуснах поръчка. Нямам спомен дали има и какви са отзивите за конкретните избрани от мен, но ще връщам ако не ни харесат. Погрешка съм поръчала от два вида по 2 бройки и им писах дали могат да сторнират и върнат парите. Тази сутрин виждам че пак са на 30 и 32 лв някои, а не 33 лв като вчера. Така че пуснах нова поръчка и чакам утре да видя какво ще пишат. Няма смисъл да пращат и после връщам. Дано да я канселират и пратят втората само.

Някой да ми припомни с коя куриерска фирма и за колко дни пристигаха?

В петък като влезнах бяха по 30 лв, а вчера по 33 лв, но не ми се занимаваше да следя пак по-натам и сега малко съжалявам. Дано да се съгласят да откажат вчерашната поръчка, за да не се занимавам с връщане, а и те да плащат шипинг два пъти.

Поръчах за себе си един Луи Вютон и Figuer Eden Armani, който в оригинал казват че е много нетраен. Ще връщам ако и техния е такъв в крайна сметка. Останалите 5 за половинката. Дано техния Воаяж на Ерме е добър, както и този на Гиза. Реших да проба Amouage Epic man, Xerjoff More than words, Dior Homme Intense и Orage на Вютон.

Последна редакция: нд, 07 яну 2024, 14:20 от iv4enceto_91

# 694
Честит празник на всички именници в темата. 🎁

След един пост в четвъртък за някои от ароматите на Дивайн и намалението до вчера, се изкуших и пуснах поръчка. Нямам спомен дали има и какви са отзивите за конкретните избрани от мен, но ще връщам ако не ни харесат. Погрешка съм поръчала от два вида по 2 бройки и им писах дали могат да сторнират и върнат парите. Тази сутрин виждам че пак са на 30 и 33 ле някои, а не 33 лв като вчера..

Някой да ми припомни с коя куриерска фирма и за колко дни пристигаха?

В петък като влезнах бяха по 30 лв, а вчера по 33 лв, но не ми се занимаваше да следя пак по-натам и сега малко съжалявам. Дано да се съгласят да откажат вчерашната поръчка, за да не се занимавам с връщане.

Поръчах за себе си един Луи Вютон и Figuer Eden Armani, който в оригинал казват че е много нетраен. Ще връщам ако и техния е такъв в крайна сметка. Останалите 5 за половинката. Дано техния Воаяж на Ерме е добър, както и този на Гиза. Реших да проба Amouage Epic man, Xerjoff More than words, Dior Homme Intense и Orage на Вютон.

На Xerjjoff More  than words- D&P-както съм споменавала. Над 12ч на моята кожа. Идея си нямам ,какъв е като оригинал.Ще взема от някъде отливка,просто за паралелен тест.
Вече 3-та бутилка взимам от Ди ен Пи. Препоръча ми го собственичката на магазините им в Бургас😊.Майка ми си взела Шанел 5-супер е. Бих казала 1:1 .,с малки разлики.Ползвала съм го .Simple Smile Не им правя реклама,но са им добри имитациите:  Simple Smile

Ако нещо не го харесат Xerjoff-a пишете ми.Би ми било любопитно,каква е и тяхната версия Simple Smile

# 695
  • Варна
Tom Ford FF за стотинки(от бай Тошовските дори) с много добро представяне:
https://www.parfimo.bg/cuba-authentic-citrus-eau-de-toilette-za-maje-100-ml/
Как са измислили, да го нарекат CITRUS и в такава морско-небесна лятна бутилчица, абсолютна заблуда.

# 696
D-frag, откъм трайност как е? Загледах дамските в идентичен флакон, но ми е трудно да предположа кой кое имитира, а Happy ме заинтригува ...

# 697
  • Варна
D-frag, откъм трайност как е? Загледах дамските в идентичен флакон, но ми е трудно да предположа кой кое имитира, а Happy ме заинтригува ...
Ами доста си е траен. И на дреха, и на кожа, и на хартия. Много ме учуди, честно. Имам и Flame от същата линия, отличен е.

# 698
Аз да кажа, че ,Midnight poison на Заг е отврат. От онези дето оставят една много ужасна нотка на задушлив спирт, която не се маха с часове
Иначе поръчах препоръчания отнD-frag FF и един женски вариант от същите, за който твърдят че е имитация на My way
Ще споделя като пробвам последния.
Да попитам, по пирамидите как успявате да предположите кой кой е 😁

# 699
  • Стара Загора
Минавам да се оплача от Дивайн. Писах им да анулират първата поръчка, но два пъти защото не бях видяла опцията в сайта. Отварям си днес пощата и гледам получени имейли за канселирани двете!!! Сърдита съм им.

# 700
Аз пък исках да върна два парфюма, писах им още преди Коледа, после пак след нова година и до днес никакъв отговор. Явно ще трябва да ги задържа, а не са мой тип. Confused

# 701
  • Sofia
За връщане на парфюми и по всички въпроси пиша в чата и до сега не съм имала проблем
 На 29 писах за връщане, на 2-ри дойде куриера да вземе пратката.

# 702
  • Варна
Само да вмъкна малко пояснение за тези, които са или възнамеряват да поръчат аналога на TF FF - Cuba Authentic Citrus. Изчакайте го 1-2 минутки след нанасяне. Впоследствие ако го помирисвате много близо от кожа или тъкан, ухае повече на сурови бадеми(марципан) и тревисти нотки. Красотата му е от разстояние 10+см. Тогава превес взима сладостта от тонка и ванилия. Вече 3-4 вечери си го впръсквам на китка след душ и за мен е много хубав.

Последна редакция: пн, 08 яну 2024, 21:44 от D-frag12

# 703
Напълно се доверявам.Ако не се спогодим, ще го пробутам на син тинейджър 😁

# 704
Аз пък исках да върна два парфюма, писах им още преди Коледа, после пак след нова година и до днес никакъв отговор. Явно ще трябва да ги задържа, а не са мой тип. Confused
Кои са парфюмите?

Общи условия

Активация на акаунт