Сполучливи имитации на маркови парфюми - 53

• 75 196
  • 764
  •   1
Отговори
# 255
О, извинете. Не съм никакъв трол и най-чистосърдечно исках да изкажа мнението си. Знам за темата, чела съм мнения преди време и просто се сетих да вляза и да споделя опита си. Не мислех, че ще посрещнете мнението ми по този начин.
Кой прави тези парфюми тогава? Би било кофти да ни лъжат, но въпреки това съм доволна, ако ще да ги произвежда някой измамник.

Аз също съм поръчвала Сантал Роял,Кирке,Ерба пура,Ла нуит трезор, и т.н. Той не ги внася,а явно купува от някъде суровината. От къде ,не знам.Но факт ,
 не са лоши ,като имитация!  И аз съм доволна от парфюмите му : цена -качество. Не е до тролене! Никой не си знае съдбата, за съжаление се е случило това с него. Кой ,как и защо не ме интересува.... Едва ли е искал да отнеме живота на някой! Както и да е! Не съм близка,не защитавам....и не искам да хейтя!
Доста познати си поръчват от  него-доволни са! Поне пък и помагат! Лошо няма!

# 256
  • Sofia
Здравейте,може ли да ми препоръчате добра имитация на Hermes Elixir des marveilles.Пробвах на Заг ,но изобщо ме е траен.

Ползвам оригинала от десетина години, но уви не съм попадала на имитация, която да ме удовлетворява. А не е като да нямам и да не харесвам и имитации.

# 257
Изпуснала съм намаленията на Divain. Отдавна обмислям да пробвам репликата им на Hacivat. Оригиналът ме впечатли с шлейф и трайност. Коя посредническа фирма ползвате за поръчки от Дивайн? Ще направя първи опит с тях именно с Hacivat.

Иначе наскоро се сдобих с нови аромати от Заг. Влюбих се техния Idole Aura - много е траен. Ароматът има една плажна нотка, която леко напомня на Soleil Blanc на TF.
Mure et Musk също е сред новите ми любимци. Мирише на чисто и има една свежа нотка като от бор. Иначе е абсолютен унисекс аромат, подходящ за дните, в които човек иска нещо неутрално.
Взех си и Irish Leather който първоначално много го харесвах, уж ми миришеше на свежо и чисто, но впоследствие взе да ми е много тежък и ще отива за баща ми.

# 258
Elixira на Hermes няма добра имитация. Аз даже освен Заг ,не знам друг да има....И аз съм с оригинала...Не могат да пресъздадат толкова многопластов парфюм ...В различно време (топли,студено ,влажно) изпълват различни съставки- ту смолисти борови иглички,ту канела, или пък сладни😍😍😍

# 259
  • Sofia
Дивайн доставят директно до тук.  Над 40 Евро е безплатна доставката. Имам Ани и е прекрасен Сега получих и Nefs, но нещо не ми работи носа и нямам впечатления още.

# 260
Дали някой почна да произвежда аналог на DIOR J’adore l’Or 2023 или е още рано за това? Цената, за която се продава оригинала е безбожна. При препоръчителна цена от 340лв., дори с всякакви промоции, цената не е падала под 240лв. за 50мл, а този парфюм , макар да е красив, не оправдава цената си. За съжаление жена ми е "влюбена" в него и за това търся накакъв парфюмен аналог на нормална цена.

Последна редакция: нд, 10 дек 2023, 16:30 от Torro

# 261
Torro, мисля че е рано за копие на тоя аромат. Ама ако го купиш как ще я впечатлиш само😂😂😂😂😂🧐😉.
Аз пък търся имитация на Estee Lauder Pleasures

# 262
  • Сливен
Има ли качествена имитация на този Boss

# 263
  • BG-DE
Изпуснала съм намаленията на Divain. Отдавна обмислям да пробвам репликата им на Hacivat. Оригиналът ме впечатли с шлейф и трайност. Коя посредническа фирма ползвате за поръчки от Дивайн? Ще направя първи опит с тях именно с Hacivat.

Намалението на Дивайн трае още 7 часа, имаш време да поръчаш каквото искаш. Днес нещо ми е много куц ден, а освен всичко друго си счупих и шишето с Alien та за утеха реших да пробвам техния, има добри отзиви но ще видим, поне докато ми изпадне оригиналът на добра цена надявам се да свърши работа 😊

# 264
  • Sofia
Ще ти свърши работа, добър е и е траен.

# 265
# 266
Здравейте,
Бихте ли ми казали най-добрите имитации на тези парафюми, и кода с които да ги търсия в магазините.
Dior Sauvage
paco rabanne invictus
Carolina Herrera Bad Boy

# 267
Аз да похваля  Lira xerjoff na Мартинез, много добре са го направили имам отливка и от оригинала. Може и да има малко разлика, която лично аз не долавя, но за тези пари е супер и си заслужава, ако ви харесва парфюма като бюджетен вариант.

# 268
  • Варна
Закачих едни 30-ки:
By Kilian Intoxicated
Dior Ambre Nuit
Guerlain Aqua Allegoria Mandarine Basilic
Досега от Парфен само Aventus(мъжкия) и TF Oud Wood съм имал и съм много доволен.

# 269
Закачих едни 30-ки:
By Kilian Intoxicated
Dior Ambre Nuit
Guerlain Aqua Allegoria Mandarine Basilic
Досега от Парфен само Aventus(мъжкия) и TF Oud Wood съм имал и съм много доволен.
На мен 3 бр по 30мл си ми ги таксува и трите. Къде бъркам?

Общи условия

Активация на акаунт