Сполучливи имитации на маркови парфюми - 53

• 75 387
  • 764
  •   1
Отговори
# 405
На мен Лирата ми мирише точно на бисквити, на Мартинез е много хубава.

Трайни ли са тези на Мартинез? Не съм ги ползвала.
И Адикт Диор търся  😂❤.

# 406
Лирата на Мартинез е страхотна потвърждение и от мен. Но тя по скоро на мен ми е ванилия с захаросани лимонови корички и козунак ❤️❤️❤️.
Иначе може да не е имитация парфюма на жената, аз също се сещам за Ginger Biscuit Cologne Jo Malone. И може някой на Теодорoс Калотинис да е също...

# 407
  • Истанбул
Може и този да е бил,въпреки че вече много трудно се намира.За мен той е даже по-хубав от Лира-та на Ксержоф.

# 408
Лирата на Мартинез е страхотна потвърждение и от мен. Но тя по скоро на мен ми е ванилия с захаросани лимонови корички и козунак ❤❤❤.
Иначе може да не е имитация парфюма на жената, аз също се сещам за Ginger Biscuit Cologne Jo Malone. И може някой на Теодорoс Калотинис да е също...

Ех,запалихте ме по Лирата на Мартинез.Когато бяха в Бургас,така и не отидох да пробвам и тествам...  Преди години си взимах от Рефан -много често на Диор Адикт ,както и на Тиери Мюглер.
Аз съм любител на ванилия,гурме парфюми😂,такива сладички....
Но преди две години,нещо ме разочароваха... Като трайност и тн. Развалиха ли ги,какво се случи , не знам....
Може и този да е бил,въпреки че вече много трудно се намира.За мен той е даже по-хубав от Лира-та на Ксержоф.

Ползвала съм го оригинал преди години ❤. Страхотен е!

# 409
bulgari_bs, пробвай Адикта от Роксан. Според мен е невероятен.

# 410
bulgari_bs, пробвай Адикта от Роксан. Според мен е невероятен.

Пробвах,не ми хареса  Simple Smile

# 411
Пристигнаха ми на камея писалките две на Рохас алхимия( обожавам го но нямат в пълен размер за сега само на писалки) и на монтале honey oud, е това последното направо ме удари в петите, толкова е силен и наситен, че не знам дали ще мога да го нося. А иначе от Гиза съм насъбрала толкова масла че мога магазин да си отворя Simple Smile , имам няколко които са по стари с изтекъл срок, но пак са си разкошни та с тях си правя експерименти като ги смесвам. Смесих в равни кол-ва интенз кафе на монтале с тобако ванил и стана нещо много хубаво, сякаш се омекотиха взаимно. Смесих остатъка от черешката със for her на Каролина Херера стана също учудващо красиво.

# 412
  • София
Honey aoud ме заинтригува. Смяташ ли, че идва прекалено сладък и с дамски уклон?

# 413
Honey aoud ме заинтригува. Смяташ ли, че идва прекалено сладък и с дамски уклон?
определено е с дамски уклон, но е по-скоро ориенталски а не сладък , и май не е много траен поне на моята кожа , след два часа от китката само мирише като забиеш нос.

# 414
Мед, уд, канела, мек, не е остър, аз си го нося, значи не е с чисто мъжки уклон. Стоплящ. В жегата също е красив. Плътен е. Средна трайност - 4-5 часа на кожата ми, на дреха - повече. Първите час, час и половина има хубав шлейф, после се прибира до кожата.

# 415
  • София
Благодаря, взех от го от Камея от новия им щанд в Кауфланд.
Началото му ми е странно - каца с мед! Чакам развитие. Прибра се към кожата и ми изби хвойна 🙃 Аз традиционно не мога да усетя, това, което хората усещат. Ванилия и амбра исках

# 416
Камея вече си пуснаха нишовите парфюми. Аз забърсах 2 тестера от тях😂😂😂😂
https://www.kameya.bg/deluxe/

# 417
Камея вече си пуснаха нишовите парфюми. Аз забърсах 2 тестера от тях😂😂😂😂
https://www.kameya.bg/deluxe/

Имитират някой ниш или? Техни си ? Благодаря ❤

# 418
  • София
Имам "бойната задача" да обзаведа ММ с Allen. Той харесва версията на Мартинез, но аз към момента имам две опции - Рефан и Заг. Та питам коя от двете да е...

# 419
  • Варна
Имам "бойната задача" да обзаведа ММ с Allen. Той харесва версията на Мартинез, но аз към момента имам две опции - Рефан и Заг. Та питам коя от двете да е...
Само Заг имам и много го харесвам като профил и представяне. Много пренебрегван аромат. Но никога не съм го виждал по магазини, за да сравня с оригинал.

Общи условия

Активация на акаунт