Сполучливи имитации на маркови парфюми - 53

• 75 588
  • 764
  •   1
Отговори
# 480
  • Sofia
Нямаше бисквитки, поръчах парфюм. Оригинала при мен не е хич траен. След 4 часа почти не го усещам на кожата, та на Дивайнския няма да му предирям за трайност.

# 481
  • Deutschland
В парфюмните групи пишат, че трайността била 8-10-12 часа. На моята кожа абсурд да държи толкова.

# 482
  • BG-DE
Няколко пъти го пробвах и наистина е много траен, а на мен нищо не ми се задържа обикновено 😊

# 483
  • Варна
Да допълня-взех нишовите от Камея. Аз лично не съм впечатлена. Ароматите са "плоски" и не са нищо особено
Изобщо не разбирам каква е тази мания, фирмите предлагащи наливна и аналогова парфюмерия, да се опитват да ни продават нещо много скъпо с етикет "НИШ"???
Те и Рено, Пежо и Фолксваген се опитаха да се наместят в премиум сегмента на автомобилите и беше абсолютен крах и загуби.
Реално цената на псевдо НИШ-а отива 100-150+лв за 100мл(Камея, Рефан, Мартинез)......ами за толкова пари се взимат BOSS, Versace, V&R, Cartier, Paco, Hermes, JPG, Ralph Lauren, CH, Givenchy, D&G........по 90 и 100мл, понякога и сетове(визирам мъжката секция аромати).
Вместо да насочат вниманието си към обогатяване на каталозите с актуални аромати, да предлагат флакони 100мл, 200мл или пълнители на по-изгодни на милилитър цени, да предлагат пакетни цени с добри отстъпки, те скачат в езерото с крокодилите и големите риби(визирам гореизброените марки) по гол зад*ик, джапанки от битака за 3лв и сламка за лимоната вместо шнорхел. Нито таргет клиентелата им е същата, нито зад гърба им стоят наложена престижна марка и популярен парфюмерист.
Да не говорим в момента турците ML, Eyfel и Дегаже с какви цени останаха и реално продуктите им са напълно адекватно позиционирани.

# 484
  • BG-DE
Току-що получих мейл от Дивайн, че пускат нов аромат Amber oud, номерът е 1011. Ако има фенове може да се възползват от продължаващото все още намаление.

# 485
  • София
Да допълня-взех нишовите от Камея. Аз лично не съм впечатлена. Ароматите са "плоски" и не са нищо особено

...Вместо да насочат вниманието си към обогатяване на каталозите с актуални аромати, да предлагат флакони 100мл, 200мл или пълнители на по-изгодни на милилитър цени, да предлагат пакетни цени с добри отстъпки, те скачат в езерото с крокодилите и големите риби(визирам гореизброените марки) по гол зад*ик, джапанки от битака за 3лв и сламка за лимоната вместо шнорхел. Нито таргет клиентелата им е същата, нито зад гърба им стоят наложена престижна марка и популярен парфюмерист.

Да, винаги съм се чудила защо от Камея оперират с по 15 дамски и мъжки парфюма и толкова рядко и трудно пускат нови. Лятото течеше и питанка към клиентите кои парфюми биха искали да видят в каталога им...Не мога да разбера каква им е стратегията, но конкуренция дебне отвсякъде Simple Smile

# 486
  • Sofia
Някой пробвал ли ги е тези парфюми на Дивайн, които са си техни, не имитации?

# 487
  • Варна
Докато си миете зъбите и си режете ноктите на краката, докато по БТВ Комеди вървят Новите Съседи, да ви поразкажа набързо за новите ми Дегажета:
Скрит текст:
Започвам с дамските, че дамите трябва да си сушите после косите и да се мажете с разни кремове, а стана вече късно и утре е последен ден преди празниците, да има време и да се наспите и да сте красиви:
K2 Armani Prive Rose Alexandrie – нероли със свежа роза. Обаче повечко нероли от нужното. Лично за мен е чуден аромат за лъчезарна дама през пролет и лято. Но Милата заяви, че много й напомня някакъв друг парфюм, който майка й носела преди години, стоял й ретро и съответо отива при майка й. Нека има някой, който много да му се радва и да му създава приятни и леко носталгични емоции. Има я тази класическа нотка за по-улегнали жени, но аз повече я оценявам, отколкото да го причислявам като аромат от друга епоха.
К6 Armani Prive Pivoine Suzhou – щом го подуших и веднага ми изникна в акъла „рози с малина“, но имало и божур(то и името е такова). Много ни хареса и на двамата, Милата ще си го носи с голяма наслада. Може би малко по-плътен за горещо време, но за топло и хладно е чудесен и наситен аромат. Много хубав, много привлекателен, много женствен.....много привлекателен!!!
K17 Armani Prive Orangerie Venise – Аз:“сладки цитруси, сякаш сладка мандарина с нещо по-тревисто остричко в основата“. Милата:“Свежи рози“. Откъде ги измисли тези рози, не знам, няма нищо общо с рози. Единствения цвят е неролито. Реших да й прегледам носа, да не е заседнал някакъв сопол вътре и да я заблуждава обонянието, но всичко беше чисто. Може би още усещаше аромата на предходния. Важното е, че го хареса и ще си го носи. Ама слушайте мен – сладки цитруси с някаква билка или подправка в дъното. Определено не е силен и стои по-прибран, но много освежаващ и бих казал, че има огромна доза уникалност.
Унисексито:
K15 MFK Oud Satin Mood – Оуд с рози и ванилия, но повече рози и ванилия. За мен е малко по-клонящ към дамски, но Милата няма да го носи, идвал й плътен. Затова пък иска аз да го нося, много би го харесала върху мен. Ухае страхотно наистина, но никак не е мъжки и това трябва сериозно да имате предвид, ако го поръчвате. Ще преценя и аз как се възприемам в студените дни с него. Така се чувствах и с TF Noir de Noir и BR540, но в крайна сметка много им се наслаждавам в дните, когато ги разносвам.
К30 - Unique`e Luxury Crush on Me – ооооо, ДА ДА ДА! Карамелена и смекчена версия на A*Man. Intoxicated  е по-капучиново-млечната, а този турски диамант е по-карамелена и определено повече ми харесва. Всъщност това е най-хубавият аромат от 7-те, които получих с тази поръчка. Любимата също възкликна позитивно. Но заради пачулито в него някак би стоял по-добре на мъж според двама ни. Много се радвам, че такива абсолютно неизвестни аромати намират място и в аналоговата парфюмерия. Между другото в няколко ревюта в Youtube, на хора, на които много следя видеата, се изказаха само ласкаво за този аромат.
Мъжките:
Е4 – LV Imagination. Ако предходният аромат за мен бе номер едно, този за Любимата е безспорен победител от цялото кашонче. След като тя го подуши от лентичка, не разбрах дали й падна захарта или получи оргазъм, но за малко да се свлече на пода(майтап да става......или пък може да съм сериозен хихихи). Но Милата го определи като невероятен. Аз също бих му заковал този етикет, но това е от тези т.нар. супер приятни ароматни профили. Нещо от семейството на Versace Pour Homme, Gucci Guilty, аромати нямащи някаква изразена индивидуалност, но каращи те да се усмихваш и да искаш да ги вдишваш отново и отново. Ако някой по улицата мини с Авентус, Саваж, Аква ди Джио, Армани Код Спорт, Блю де Шанел, YSL Y, Инвиктус ....... веднага бих го разпознал. Цитрусов, сладникаво тревист, леко флорален, прекрасен за топло и горещо време. А за офис среда, няма грешка. Едва ли някой не би го харесал. Трябва да е някой кривондел, който иска да ви прави сечено на инат, да ви дразни. Или някой захлупен, на който още майка му му купува дрехите и обувките и му е крив света.
Е17 Armani Stronger with You Leather – Ами.....хм.....мирише си почти еднакво с Intensely според мен, като цяло се препокрива. Още като фъснах на лентичката и Милата заяви „Ама това вече го имаш“. Ами имам го около 4 пъти – OG, Intensely, Absolutely, Only. Реално последните два имат така повече самостоятелност. Но този кожения е страшно близък от първия SWY(OG) и Intensely. Има нещичко по-плътно и по-серизно в основата, но си заслужава покупка, само ако си ги събирате като мен. Обаче аз и Любимата обожаваме тази сладка и наситена линия, така че съм доволен в крайна сметка.

# 488
  • BG-DE
Леле това описание на Armani Prive Pivoine Suzhou направо ме разсъни 😊 рози, божури, малини все любими нотки 😍 Дори не бях го чувала този парфюм, сега започвам да чета и проучвам за него, много благодаря 😊

# 489
Някой да има наблюдения върху Shiseido-Zen на Гиза?

# 490
  • София
А-а ще споделя, разбира се 😊 Фрау, да в немски Кауфланд е но наистина и в ДМ съм ги виждала.
Еха, колко овнета се събрахме, и аз като четох поста на haksev се припознах 😂

Малко бях пропуснала и май ще се окаже, че сме доста голямо стадо овнета тук:joy:

# 491
D-frag12, от къде ги поръчваш Дегажетата? Аз знам само един техен "сайт" /АЛЕ...нещо си/, в който списъците са във вид на "турлю гювеч", а като поръчаш нещо, обикновено получаваш друго...Frowning1

# 492
  • София

Гиза в момeнта предлагат zen secret bloom, който парфюм е различен от zen.

# 493
Този го няма отдавна. Аз имам Zen Sun, който е много хубав(май обаче и той е спрян). Zen го имаха Айфел,имах го и него....Какво всъщност те интересува?

# 494
  • Light of Zartha
Снощи минах през камея и взех един скандал за проба. Доста импулсивно предвид, че почти нищо не знаех за него, нито пирамида съм гледала, но го бях подушвала. Голямата ми любов е черния опиум, но малко разнообразие не е излишно. Първоначално като пръснах усещам цитрус(аз обичам), но някак много остро. След няколко минути става сладък и излиза наяве медът. Това е първият ми парфюм с мед, не знаех какво да очаквам, но ми хареса. Бях пръснала на китката и влязох в банята. Много старателно измих мястото, но след баня все още се усещаше. Слабо, но се усеща. Пръснах и по тялото и сега сутринта все още го усещам, едно такова сладко, уютно, точно за зимата и коледа според мен. Днес ще го пробвам в студа как ще е.

Общи условия

Активация на акаунт