Сполучливи имитации на маркови парфюми - 53

• 71 510
  • 764
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте, пробвах в Leparfum - 02 Lancome La vie est belle и много ми хареса. Честно казано, не мога да открия разлики в оригинала. Но виждам, че на 1-ва страница за този аромат са посочени като сполучлива имитация други марки - Гиза,Мартинез,Рефан. Някой има ли мнения конкретно за Leparfum?

# 661
MOUJ ICEAGE ли имитира Guidance на Амуаж?

Не познавам оригинала, взех го заради бутилката - дори не душих тестера, бях сигурна, че е някакъв Амуаж. И се влюбих в него!

# 662
  • София
Здравейте, пробвах в Leparfum - 02 Lancome La vie est belle и много ми хареса. Честно казано, не мога да открия разлики в оригинала. Но виждам, че на 1-ва страница за този аромат са посочени като сполучлива имитация други марки - Гиза,Мартинез,Рефан. Някой има ли мнения конкретно за Leparfum?
Това са вече много стари и неактуални таблици, копи пейст от тема в тема.
Но щом след проба ти харесва, то едва ли ти трябва каквото и да е инфо от първия пост, там е по-скоро помощ при слепи поръчки.
Преди година, две постнах списъците на LeParfum с молба да се добавят, още ги няма на първа страница 🙃 Не упреквам, разбира се, само подчертавам неактуалността.

# 663
  • София
MOUJ ICEAGE според справка в нета имитира Lineage - Amouage

# 664
Mouj gardens имитира guidance

# 665
Аз четох отзиви, че не прилича.

# 666
  • София
Питах Милка дали има шанс да забърка поне един от тези:
Giorgio Armani Figuier Eden
Dioriviera Dior
Pulp Byredo
The Matcha 26 by Le Labo
Infusion de Figue by Prada

и тя каза, че си записва в тефтера с желанията. Явно не само аз досаждам с искания Grinning
Чакам с нетърпение да видя някой от тях на пролет, особено ще се зарадвам на 1,3 и 4 Hug

# 667
  • Варна
Silver, за изброените от теб не знам, но аз като бях при Милка преди Н. Г. да си избера нещо и изброявайки какви парфюми съм ползвала напоследък стана въпрос за Alien Goddess и каза, че ще го има след Н. Г.

# 668
  • София
Silver, за изброените от теб не знам, но аз като бях при Милка преди Н. Г. да си избера нещо и изброявайки какви парфюми съм ползвала напоследък стана въпрос за Alien Goddess и каза, че ще го има след Н. Г.

Да, това го бях писала тук. Имаше желание и декември да го пусне, но явно не е успяла. Не че ме вълнува този парфюм, само казвам Simple Smile

# 669
Това са вече много стари и неактуални таблици, копи пейст от тема в тема.
Но щом след проба ти харесва, то едва ли ти трябва каквото и да е инфо от първия пост, там е по-скоро помощ при слепи поръчки.
Преди година, две постнах списъците на LeParfum с молба да се добавят, още ги няма на първа страница 🙃 Не упреквам, разбира се, само подчертавам неактуалността.
Искам само да добавя относно трайността. Ръкавът на якето където ми се е допирала китката като го пробвах, 24 часа по-късно още мирише и то никак не слабо.

# 670
Някой ако си търси нещо плодово, екзотично и абсолютно тути фрути - 396 MI от Заг (Escada - Miami blossom). Може би е по-подходящ за топло време, но пък аз обичам такива аромати целогодишно. 😁

# 671
  • БГ

Да, това го бях писала тук. Имаше желание и декември да го пусне, но явно не е успяла. Не че ме вълнува този парфюм, само казвам Simple Smile
Моля пишете като го пусне 😃 много много ме зарадва тази информация 😊

# 672
Имитират само опаковката и на зеления и розовия. Ароматите нямат нищо общо, пробвала съм и двата оригинала, единия го имам, взех и двата Mouj, само опаковките са подобни, много красиви между другото. Не са лоши аромати, но не и кой знае какво, зеленият и на мен ми допада повече, розовия е цветна водичка. За тази цена толкова 😀 много се точих и аз да е на Guidance имитация розовия. Още не съм срещала да го изимитира някой, стана доста популярен напоследък може и да попадне в листата на някоя фирма за аналози. За това си ползвам оригинала с кеф преди да  е станал като Бакара под път и над път 😀

# 673
Някой питаше за парфюм ,който ухае на ванилово-маслени бисквити😂😂😂. Е,днес го усетих,макар в пирамидата му да няма такова

# 674
Някой питаше за парфюм ,който ухае на ванилово-маслени бисквити😂😂😂. Е,днес го усетих,макар в пирамидата му да няма такова

Клонинг и то уникално добър на Били Айриш е Nebras. Ако за него става въпрос. Ивинявам се ако не е релевантно

Общи условия

Активация на акаунт