Отговори
# 1 485
Е как избрахте цвят почерпените? Joy

С помощта на младите колежки, които много бързо търсят и намират swatch-ове (това как се превежда? - мазки, проби??) и много бързо консултират какво би ми отивало на тена и подтона на кожата. Аз малко не съм в час с това...
От ЧП вече се бях сдобила с 3 нови червила, та се замислих какво още ми трябва. Реших, че е нещо в розово, ама към кафяво и си взех 683 Rendez-Vous Satin.

Мими, имай предвид, че е важно и под каква форма си видяла въпросния (или кой да е) номер - в лаковия вариант стои по един начин, в сатенения - по друг.

# 1 486
И още нещо от мен- съобразете с цвета на зъбите. При мен лютеничеви правят зъбите ми жълти. С винените нямам този грозен ефект.

# 1 487
Ветрена, да, но 999 все е класическо червено, а аз не нося! Моят цвят е този!

Последна редакция: ср, 13 дек 2023, 15:23 от mimi.7299

# 1 488
  • София
Тези червила с гилзите ли са или само пълнители?

# 1 489
И още нещо от мен- съобразете с цвета на зъбите. При мен лютеничеви правят зъбите ми жълти. С винените нямам този грозен ефект.

^^^ Абс. точно! "Винените" имат много синьо в основата и се водят студени. "Лютениците" - повече жълтo и се считат за топли. Средното положение е неутрално.
https://www.tiktok.com/@theoliviasaurusrex/video/7205595386000542982
https://www.tiktok.com/@theoliviasaurusrex/video/7289836610810613024

Последна редакция: ср, 13 дек 2023, 15:50 от Agent Provocateur

# 1 490
Тези червила с гилзите ли са или само пълнители?
С гилзите, то щеше да пише refill иначе! А пише refillable! Wink

# 1 491
Може ли, ако разполагате със снимка на проба на червилото на китката да я постнете с неговия номер?

# 1 492
  • София
Благодаря за пожеланията. Харпито отстреля пухкава шапка 🐑🤣 покрай пухкавите палтенца, които показахте

Последна редакция: чт, 14 дек 2023, 08:05 от Harpalike

# 1 493
  • София
Ужасни сте! Imp
Харпи, честит рожденик! Здрав да е!

# 1 494
О, зло да ги забрави на празнуващите- детето на Харпи и сестрата на Змия! Весел им празник!

# 1 495
Така и не се възприемам с червено червило...А много харесвам. Все нещо нюд си избирам, имам вече 10😆. Последно си купих ФТ на Герлен. Много хубав, покривен, но слагам основа на Шисейдо и мус Шисейдо преди това. Старост нерадост...

# 1 496
Хвърлете едно око на срока на годност. Понякога евтиното излиза скъпо.

MamaMiy, просто не си уцелила твоя нюанс или не го нанасяш добре. Щом аматьор като мен се справя, не е толкова сложно. Simple Smile

Мими, аз си харесах едно без качулка и без яка. Търся нещо по-различно.

# 1 497
Харпа, честит ти рожденик! 🎂Да е здрав и много да те радва. С моята са набори! Много хубава шапка и ти отива.😍

За тази цена си заслужава. Червила избирам от снимки и си улучвам цветовете. Ако имате възможност отидете и ги вижте на място. 🤗
Или ще си ги развъртите в темата. 😂😂
Мен ме чака висене по опашки за родителска среща. Май Дез и тя вися скоро, за мен ще е ново преживяване. 🙈😂

Последна редакция: ср, 13 дек 2023, 16:18 от cloè

# 1 498
Мими, аз си харесах едно без качулка и без яка. Търся нещо по-различно.
И аз си харесах, но аз нося един и същи тип, по- соленички са от Митрона, но как да позволя на белобрадия старец да ме остави без подарък за Коледа! Joy Това ми е идеалния вариант, вталено, изчистено, със златен цип, мерси, че каза сайта.

Последна редакция: ср, 13 дек 2023, 16:28 от mimi.7299

# 1 499
Харпа, честит да е рожденика ти! Тортата е фина и красива като теб. Даже с тази шапка те харесвам.
Змия и твоята сестричка да е много здрава!
Ще си остана непочерпена аз. Да си далеч не винаги е предимство.
Мими, точно такива якета харесвам. Но мангото няма да остане неизползвано. Цяла зима ще го разхождам до работа и обратно.
Днес е официален празник при нас. Използвахме слънцето за разходка. Фют е шампион - седем километра извървя. И десетки снимки изтърпя. Сега спи блажено уморен, аз си правя маникюр докато ви чета.

...

Аса, кожено яке и аз нося с всичко. Обаче черно. Червеното ще ме ограничи със сигурност цветово.

Последна редакция: чт, 14 дек 2023, 08:20 от MagniМ

Общи условия

Активация на акаунт