Отговори
# 1 500
Две наши наборки си бъбрят и се мажат за вечер навън...

PS ^^^ Работя си и слушам с половин ухо, но някъде Лиза каза, че вместо руж ще ползва червило смесено със хайлайтър. Ако някой реши да внимава да внимава за този момент.

Последна редакция: ср, 13 дек 2023, 18:20 от Agent Provocateur

# 1 501
Днес спортно, набързо по задачи

Последна редакция: ср, 13 дек 2023, 21:50 от ДХ3

# 1 502
  • Plovdiv
Здравейте момичета! Много е уютно при вас. Има какво да се научи и дори да се спести време в търсене на хубави неща. Някоя мила дама вече ги е открила и любезно споделила. Чета ви, но много, много рядко пиша 😊.
Влизам просто да ви поздравя, да ви прегърна и да ви пожелая топли и усмихнати празнични дни.
Прекрасни сте, дами!

# 1 503
  • София
Магни моят рожденик обожава точно приятелчета като Фют. Много сте сладки и в тон Simple Smile

Змия, честита да е сестричката ти!

Кло, опасни са всички родени в годината на дракона, а и китайците считат, че са късметлии Simple Smile

# 1 504
  • София
Ееее, ама разорихте ме, значи! Три червила на Диор взех, да не съм валат! Laughing То гледах, то мислих, кое от трите да взема и накрая....И трите поръчах! Scream

Честито на рождениците! Бързо оздравяване на болните ! Дез, бързо да се оправя младежа и да не те тревожи така!

Дойдох и да се похваля с абсолвента ни днес! Доживяхме! Официално връчване на дипломите на катедра Маркетинг имаше днес в УНСС.

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 14 дек 2023, 09:42 от kopche

# 1 505
Мими, това загледах Grinning Grinning имам подобно в цвят екрю.

Kopche, честито на младежа!

# 1 506
Мими, това загледах Grinning Grinning имам подобно в цвят екрю.
Уникално е! Само да нацеля номера, много ще внимавам. Сигурна съм, че ще ми стои добре, всичко вталено ми отива! Wink
Копче, честит да е! Успех и попътен вятър!
Аз отивам на театър и после на банкет! Joy Утре ще съм труп! Турила съм ФДТ и хайлайтър на клепачите... Joy
Обличам това палто, с него съм като мъртвец! Joy Малко тип пелерина, но е дебело, вълна и кашмир!

Последна редакция: ср, 13 дек 2023, 18:28 от mimi.7299

# 1 507
  • София
Копче, честито!

# 1 508
Мими, слагай червеното червило на това палто. Имам и аз същия цвят и с 💄💋оправям донякъде положението. С тъмна коса съм, но не ми ходи този цвят. Това на ръкава колан ли е?
Да си изкараш весело, утре ще го мислиш и избуташ някак си. 😂
PS
Харпа, забравих да те поздравя  за тортата. Напразно се притесняваше.

Последна редакция: ср, 13 дек 2023, 18:42 от cloè

# 1 509
Кло, с червеното съм ми как! Даже новата гилза взех! 🤣

# 1 510
  • Sofia
Ще ме разорите! Чакам още 2 палта, 3 рокли, фдт, озарител, 2 червени и едно розово червила Диор. Joy
За идната седмица се очаква минус 8 градуса,  подготвена съм с бельо от фина вълна от Авангард. А утре отивам да си прибера копринения комплект в бордо.

# 1 511
  • София
Копче, успешен да е младежа! Бакалавър или магистър?

Добре, че изкупихте червилата. Нямам драма.
Браво Карен, супер е бельото на Авангард. Топличко и мекичко. Имат 20 процента намаление в момента. И към тези, на които пръста им е на един клик разтояние - не е задължително да купувате Smiley

PS ^^^ Работя си и слушам с половин ухо, но някъде Лиза каза, че вместо руж ще ползва червило смесено със хайлайтър. Ако някой реши да внимава да внимава за този момент.

Всяко ново е добре забравено старо. И аз съм мазала червило като руж като момиче. Виждала съм от майка ми. Червилата си бяха перлени - спестили сме тогава от блясъка Smiley

Мими, този цвят палто го освежавам със цветни шалове. Ако се маха това пухкавото може да пробваш. И другото е грим.

Последна редакция: ср, 13 дек 2023, 21:38 от asa

# 1 512
Мими, а под палтото какво?
Копче, поздравления за младежа и желана, успешна реализация му желая!

Скрит текст:

Пфуу най-после открих как да качвам снимките в скрит текст от телефона.
Това е роклята от Манго. Искам черни кубинки за нея! Идея къде да търся хубави и бюджетни такива?

Последна редакция: чт, 14 дек 2023, 08:19 от MagniМ

# 1 513
  • В заешката дупка
Темата завива и взима различни посоки, но мине се не мине време, все се връща към червеното червило. Simple Smile

Зимните якета с кожа по качулката са изключително подходящи за истинска студена бяла зима. Кожата образува около лицето “въздушен джоб” и го предпазва от студа, снега и вятъра. Лично изпитвано много пъти. От практична гледна точка - незаменими за мен. Аз съм и с очила, но обичам “лошото” време сред природата, и това е моето спасение.

Магни, за кубинките от мен глас за Dr. Martens. Не са най-евтините на пазара, но си заслужава откъм качество, удобство, и ако има намаления - съвсем.

# 1 514
ЧеКа, червеното червило си е класика. 😁

Ще видя как ще цъфна в България като нямам баш зимни дрехи…днес беше 20 градуса.

Още един глас за кубинките на Dr. Martens. Имам два чифта едните са от детската серия с цип, а другите са от дамската. Много са ми удобни и за ходене доста пеша.

Общи условия

Активация на акаунт