💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 12 (22.11 - 27.11)

• 79 696
  • 1 712
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Може и да се харесва Мастагарков, но за мен той е наравно с интригантите. Ще ми се прави той на агент под прикритие. Е не си падам по криминалета и екшъни. Такъв "съюзник с мъжка дума" не ми е по сърце. Писна ми от такива и в живота и в играта.

# 196
На мен ми харесва Ралица на тези съвети, обичам някой да им сипва за глупостите, които говорят, защото Дени, колкото повече я питаш толкова повече се оплита.
Мислех, че само аз я харесвам. Има крайна непоносимост към лицемерното шикалкавене и нулев толеранс. Да застанат , като хора и да си кажат истинския мотив. Крайно неуважително и за номинирвания и за публиката

# 197
Дяволо, благодаря сърдечно за темата и затова, че си уважил моите предложения за анкети!  Beers

Относно епизода учуди ме поведението на Мишо на съвета. Не очаквах от него такава защита на Виктория и подобна жертвоготовност.
Иначе в играта най-много ме впечетли клатещата се постоянно платформа на Момчил и тази на Мартин, която стоеше като замръзнала! Направо в цирк Худини да го вземат този Мартин!

# 198
  • Някъде там...
Ха, Рълев с Мартин ли ще играе. Не е неочаквано, като се замисля. А Мартин май си остана без синя коалиция зад гърба.
Чудя се кой друг можеха да сложат на кубчетата сините, освен Момчил. Мъжете не ги виждам там. Може би Денислава?

# 199
Мастагарков обаче е топ. "Аз веднага отидох да разкажа на Вили."

Добро куче.

# 200
Аз пък за пръв път не се издразних на Ралица . Имаха нужда да им каже някои истини . Денислава до вчера рева за Мартин , днес се жалва на Дунев , който наистина въртя дупе на всички посоки . Явно паметта им е слаба . Мишо все така си лети в небесата . Виктория при всички положения щеше да го отнесе , дори и да не беше сгафила . А Момчил , който много харесвам по принцип , леко ме издразни с начина си на игра и коментарите си . Мартин изобщо нямаше нужда да прави опити да говори с Мастагарков , който пък бързо , бързо сподели всичко с мама . Рълев го харесвам , не виждам злоба в него .
Голям биг брадър е този сезон .

# 201
  • София
Двамата топ претенденти за наградата с идентични синхрони в подкрепа на Мартин. Joy

# 202
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
На Ралица само една лампа й липсваше на съвета, да я насочва в очите на всеки последователно. Така де - на разпит като на разпит. Joy Голямо триене на сол и държане на сметка, все едно лично са я засегнали с начина, по който играят. Rolling Eyes
А Виолета спешно се нуждае от тълковен речник, да си прочете там какво е значението на "лицемер" и да спре да го използва неправилно и непрекъснато. В началото като че ли по-разнообразни обиди ползваше, такива тираджийско-каруцарски. А сега всички са й лицемери, особено Мартин, който пък точно си казва всичко направо в очите без никакъв свян.

# 203
Цитат
Има крайна непоносимост към лицемерното шикалкавене и нулев толеранс. Да застанат , като хора и да си кажат истинския мотив. Крайно неуважително и за номинирвания и за публиката
Днес Ауткаста говореше за това в подкаста си. Понякога истинските мотиви могат да са много по-обидни за жертвата. И прекалената искреност може да се превърне в грубост и да наруши хармонията в племето. Играчите имат своето право да са лицемерни и да обличат мотивите си в по-приемливи за слушателите.

Последна редакция: ср, 22 ное 2023, 22:12 от Гарганела

# 204
  • Sofia
Днес видяхме началото на добрите отношения на Рълев с Мартин. И не, не се дължи на състрадателност, към онеправдания,  "изоставен" и "беззащитен"Мартинчо. Друга е целта, а Ръльо безпогрешно надушва "кръвта". Да не забравяме, че интересът клати феса.

# 205
  • София
Не трябваше да влиза сега Вики, въпреки че пак стигна много далеч.
Но чисто социално нямаше никакъв шанс.
Ако си беше влязла начисто в сезон 6, щеше да е реален претендент за топ 5.

# 206
  • София
Виж, тук съм съгласен! Сценаристите са имали предвид друго.

# 207
"Щеше да си е оплел кошницата отдавна."

Единствената причина да му я разплетат е, че го изпратиха в другото племе малко сливането.

# 208
Хм, аз не бързам да се прощавам с Виктория, с изключение на днес не съм я виждала да се представя слабо, даже днес не го броя, защото ... умението да прехвърляш вода във ведро, нали?... зависи и от играта, но според мен само Момчил и Рълев могат да я бият и то не на всичко. За мен това е единствената жена в сезона, която би се вписала като успешен финалист

# 209
  • Stockholm
Ох, Ралица е супер дразнеща. Не знам дали аз бих могла да говоря нормално с нея, ако съм на съвет.
По- неприятна и от Сърчаджиева от първи сезон.

Общи условия

Активация на акаунт