💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 12 (22.11 - 27.11)

• 79 764
  • 1 712
  •   1
Отговори
# 495
  • Другата България
Е, дойдохме си на думата.
Ето защо било - Мартин трябва да си връща на Момчил. Щото е отмъстителен и злопаметен.
И продукцията започна да отмъщава вместо него, много преди въпросното обединение.
Аман от простовати аматьорщини.

А след разговора между Мартин и Рълев вече наистина си мисля, че Рълев би използвал някое от предимствата си за Мартин, за да го задържи колкото се може повече в играта. Рълев разбира, че наистина след като Виолета си тръгне, остава без верен съюзник, а Мартин би бил достоен неин заместник. Много добра стратегическа игра на Рълев беше този разговор, въпреки очеизвадната изгода, която гонят и двамата.

# 496
,, Мили хора ,,  ,, святата арена ,, Дунев е повече от противен. Как му ги ражда главата тия глупости, просто не разбирам

# 497
Мартин е такава гадина. Хем каза, че разбирал Момчил защо го праща при Гладиаторите и че той също би постъпил така, хем сега щял да му отмъщава заради това.

# 498
  • София
Дунев пак дудне..едно и също върти като развален грамофон.. Последна елиминационна 100 пъти го каза..
А неговите синхрони са ми най-досадни..Говори, ама нищо съществено не казва, а дори и да каже нещо- не го прави.
Какво е това мрънкане, Джеймс?
- Дуднев, милорд!
Хаха, нещо такова е.. Устър

Виолетка на тая игра увехна..

# 499
Ей, с един декор двеста игри!
DMC Игри на волята!

# 500
Мисля, че Момчил е по силен от Мишо и той трябваше да държи.

# 501
На тази игра от всички сезони Добрин беше най-железен. Имаше може би два пъти повече торбички от Веселин, но удържа по-дълго Grinning

# 502
Мартин никога не е крил, че е отмъстителен и злопаметен. Затова и ми е толкова противен, то отвътре му идва да е гадняр, не някаква рола.

# 503
Сила и МАНИФЕСТ - Десислава бие и Дунев по глупост. Явно този ще е епизода с най- много простотии

# 504
Който и отбор да победи имаме четирима сигурни на 100 процента финалисти.Без условия.Кой кого ще победи след това е без значение за тези четиримата.
така е ако бяха казали бройката сигурни. но не го казаха.
аз заложих на процентите. продукцията може да не е на това мнение. Smiley

Не знаем какво са изрязали от казаното.Всичко може да е.

# 505
  • Другата България
Мартин е такава гадина. Хем каза, че разбирал Момчил защо го праща при Гладиаторите и че той също би постъпил така, хем сега щял да му отмъщава заради това.
Това е различно.
Тогава прецакания няма да е той, а ще е прецакващ.
Има голяма разлика.
Не мисля, че бих искала да имам човек като Мартин в обкръжението си.
Въпреки умствения потенциал.
Предпочитам Радо и Момчил в обкръжението си, образно казано. От всичко по много.
Мартин ще отмъщава за всичко, дори когато “ТОВА Е САМО ЕДНА ИГРА“.

# 506
  • Stockholm
Ама какви коалиции ви вълнуват вече. След Обединението 8 човека са само 5 дни заедно. Всеки ден има битка, в която един побеждава и  получава имунитет и един е последен-номиниран. Така че съответният ви фаворит ако не спечели, има вероятност да бъде номиниран. Относно моя фаворит Лъвчето, стискам палци да печели, че иначе...

# 507
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Дунев ще се разтече от лигавщина и подмазване - "Добро утро, успешни млади хора" номер 2, "Мишинко, Викинце"... бляк! Умрял е от страх, че може той да е номинираният, ако паднат днес. Не знам как изобщо издържа това мише сърчице цял сезон страх за скъпоценната олимпийска кожичка. Предполагам затова е цялото това мазнене, да не бъде той на пангара.
Вила е в коалиция с Мастагарков, значи и той е в коалиция с нея, т.е. май ще се сбъдне желанието ми да играят заедно мъжете - Рълев, Момчи, Благо и Марто.

# 508
Много искам вече, докато Момчил и Рълев, съответно феновете им си го/ги мерят, Благо да грабне чека.

Аз лично бих се зарадвала. Добър играч, добър човек.

# 509
Хималайската стълба днес май е по-гъста, ще я прескочи Виолета

Общи условия

Активация на акаунт