Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 432

• 40 444
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив

https://twitter.com/karacacaa/status/1730683343249789102

Ами от туитър пак: Тахир е сам срещу Бехнам - Орхан - Йълмаз (слава Богу, че има брат)

# 151
Надявам се на коледно чудо и сериите да станат повече. Heart Eyes

Много са хубави Енгин и Демет Grinning

# 152
  • Пловдив

Добро утро в нашия ден събота.
Да си го подредим и довечера пред мониторите - в 19:00 ч. наше време.
Дали ще има или няма озет, ще разберем.
Ще разберем и видим толкова интересни неща загатнати в трейлърите.
А може днес и някое откъсче да ни пуснат.

Да уточним, кой е направил селфито. Това е актрисата Sebnem Azade Uzuner, играеща лошата прислужница в дома на Бехнам.

Последна редакция: сб, 02 дек 2023, 06:45 от mariana51

# 153
Добро утро в нашия ден!
Има няма 12 часа още и се запознаем с продължението на историята!
Да пием кафе,чай ,да наваксаве със задълженията и довечера на кино вечер!
Спорен ден, момичета!

# 154
Добро утро момичета.
Много усмивки и положителни емоции в нашия ден.

При нас цяла нощ имаше вятърна буря. Беше страшно.

Хубав ден на всички, до довечера пред мониторите.

# 155
  • Пловдив

Ншата красива двойка в неверотна рисунка от кувейтския художник. Клик върху линка: https://twitter.com/AliAhkanani3333/status/1730726292683653325

# 156
I_Love_Tose, ако не си объркала темата и питаш за "Казвам се Фара", още 4 епизода до обявените официално 26.[/b]

Не съм се объркала, следя си я Фара ❤️
Много ги харесвам с Тахир, надявам се на щастлив край.
Благодаря!

# 157

Добро утро момичета Two Hearts

Спокойна и ползотворна събота. Кой, каквото има запланувано за днес - да се захваща, за да можем довечера да гледаме  спокойно. При все, че снегът отстъпи, времето е зимно, празнично и изисква своето - списъци, покупки, подаръци, украси и каквото се сетите...
Ками Two Hearts при теб първо снегът, сега вятърът - все има екстремни неща. Дано само да няма поразии и бързо да минава всичко.

С появата на новия персонаж плюс Орхан, лошите пак ще са с превес над нашите хора.
Акбар ми стои някак в сянка,  на фона на всичко случващо се досега. Нито ми е добър, нито ми е лош. Време не остана до края на историята.  Искам си предвидените 26 серии. Повече не ни трябват, че като знаем какво се прави при удължаване и разтягане на историите с многото епизоди - не ми се мисли какво още ще измислят. Имаме реално време около месец - напълно достатъчно на Тахир и Мехмет да се организират и да проведат мащабна акция около контрабандната дейност на сем Азаади, както и да вкакарат където е нужно корумпираните персони от турска страна /най-вече да ликвидират дейността на бяло-черните агнета/.

# 158

Момичета, Heart,Енгин ни напомня за тази вечер,да гледаме серията от 20:00!
Наше 19:00 часа!

# 159
Привет в нашия ден!

Хубави почивни дни!

# 160
  • Пловдив

https://twitter.com/adimfarahdizi/status/1730874696202428880

От акаунта на сериала: Задайте въпрос на #FaHir преди новия епизод 🤔

И феновете задават:
* Ще имаме ли грандиозна сватба и малко Тахир и Фара накрая?
* Би било хубаво на въпросите да се отговаря чрез видео 😉 Кога ще е второто им дете?
* Ще дойде ли пролетта...
* Възможно ли е да видим бебето lechesiz преди края? Искам да видя как Фара е бременна и колко внимателен е Тахир с нея 😍
* Ще научим ли историята на огърлицата?

araselia, страхотна снимка - дано я пуснат цяла в оригинал.

Страхотни са двамата. Тази снимка Енгин е сложил в сторито си и е написал: Уау, мой брат лъв...
Много снимки в сторито на Енгин - нека дамата да ги пусне.

Тъй като никой не ме е покрил, си допълвам поста, допълвам... допълвам...

https://twitter.com/adimfarahdizi/status/1730889551865077881

От акаунта на сериала: Можем да си представим тъгата в сърцето ти, Фара🥺

Последна редакция: сб, 02 дек 2023, 12:26 от mariana51

# 161

Защо не направят една фотосесия и интервю заедно?
Феновете ще са супер доволни.

А въпросите си ги бива.
И тази огърлица, която изчезна някъде още в началото - бива да разберем защо беше толкова важна. Най-вероятно е на майката на Фара, която би могла да е от някой богат и влиятелен ирански род /ред е на Бехнам да изпита  малко страх от иранско възмездие/.

# 162
  • Пловдив

https://twitter.com/FOXTurkiye/status/1730904644271165691

Фокс преди малко: Пише се като #FaHir и се чете като любов. 😍

Марта, а може и така да стане.

Последна редакция: сб, 02 дек 2023, 13:56 от mariana51

# 163

Хубави снимки ни пуснаха, сложиха ни "питанка" за тъгата на Фара, показаха ни двамата братя в действие... и кой знае на кой "замръзнал" черешов клон ще ни метнат довечера по късни доби с финала на серията...

Обаче каквото и да измисли Бехнамчо, под краката му вече "пари".
Тахир и Мехмет са наясно със всичко, знаят истината, отделно Фара и Баде също. Можем да сложим в сметката и Бекир, за Гюнюл имам съмнение заради обичта ѝ към Орхан /все пак ѝ е баща/. Най-трудното за нея, както и за Керимшах е да разберат, че бащите им са безскрупулни, зли хора, способни да убиват.
Офф, не знам защо изведнъж ми се прокрадна една гадна мисъл свързана точно с последната черта на двамата "бащи". Орхан застреля най-хладнокръвно Мехмет осиновиния си син. Ами ако Бехнам се опита да навреди на Керимшах, само и само да прати Фара и Тахир в ада, както се зарече.
Какво по-лошо за едни истински родители да видят как детето им страда.
Все пак се надявам, че Тахир и Мехмет  ще проведат спасителна акция и на онзи ще му се стъжни животеца.
Има една поговорка "Който гроб копае другиму, сам пада в него." Бехнам и Илияс нали подготвяха такъв за Тахир, след като Мехмет го убие за да "спаси брат си" затворен нейде в Иран.
Остават още малко серии, така че каквито и пречки да възникнат пред нашите хора - ще бъдат премахнати.
Бих се радвала и на малко братски "хумор" - Енгин и Фърат са направо огън в такива сцени.

# 164
Ама и тия са големи сладури 😍

Общи условия

Активация на акаунт