Домакини 88 / Да посрещнем по-добра, ползотворна и щастлива година

• 45 096
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Момичета!!!!
Писах преди малко, че нищо ново при нас .
Ами има ново!!!
Обадиха се от посолството. Мими заминава за Аризона!!!
На обучението, за което ви писах и стискахте палци.
Беше първа резерва, има двама одобрени от България и две резерви .
Е, обадиха се, отпуснали са още едно място за нея!!!!
Ох, не мога да пиша повече от вълнение, после ще разкажа

# 616
  • при късмета
Бравооооооо!

# 617
Ох, Вале, за момент се телепортирах на студено на терасата на Марулетка и цялата настръхнах, като те прочетох! Какво да кажа? Честито и голямо БРАВО!

# 618
Ехаааааа, дай Боже все така да няма нищо ново! БРаво на Мими! Ей , това дете ме радва много!Браво!!!!!
   Как студено бре, пием всяка сутрин кафе на терасата с ММ, много е приятно. Приятно студено.
    Терасата ми е с размер на боксониера, хахахах, умишлено не я давам за още една  стая.Покрита е с покрив, цялата, няма стени. Лятото ММ спи там, сложили сме старата холова гарнитура- диван и два фотьойла, телевизор, маса. Много си я обичам.
    Тази сутрин намерих 4 от кокошките ми убити.ММ и съседът казаха Белка, само главите им няма.

# 619
На работа избягвам да чета, но като видях 10 коментара и се притесних.Поздрави за Мими!

# 620
Абе, Вале! Разлупка ми се сърцето от емоция! Много се радвам за Мими! Ей сега ще си сипя едно винце да й върви по вода! 🥂
При нас вече е винено време, да не вземете да си помислите, че пия по никое време, ей! 🤣🤣🤣

# 621
Смърфи, и без това е петък! Пийни си, че и повтори!

# 622
Девойки днес е единствения ден в който в 13:00 си и тръгвам от работата. Дребното ( как не не вече е 1.70)  продължава да се закашля та отписах този следобед и отиваме на поне двучасов престой пред кабинета на личната да видим какво ще го правим.
Не съм ходила в квартала повече от месец, установих че изобщо не ми липсва.
марулета  съчувствам ти за пернатите, преди много години така кума Лиса беше хапнала всички, а те бяха красиви с всички гребени дето ги учат , розовидни, ореховидни  и гащати имаше.

# 623
  • в сърцата на децата <3
Добро утро!

Вале, ами браво на Мими! Ние тука изобщо не сме се и съмнявали, че ще бъде от избраните 🍀

Джейми, как е "дребното" (хахахаха аз съм под 1.60)?

Марулета, поровете са много свирепи хищници. И ние имаме. Живее на тавана на къщата. Имаме си "уговорка" с животиняка - от една страна пази и други гадини не идват, дори плъховете изчезнаха, от друга страна не ловува където живее. Но за да не прави поразии и по съседите, оставям на хайванчето... Яйца. Видях къде си "изхвърля" черупките и започнах да му оставям по някое яйце. В началото отне време да ги намери, но сега като сложа и на другия ден е изядено. А мястото е точно до кокошарника. Съседите също гледат много птици - няма нападения. Редовно го виждам да се разхожда по покривите привечер. А преди няколко години всички бяха изпищяли от лисица, имаше доста убити животинки... Не и при нас. Та... Може да пробвате да си "осиновите" порчето, те сега са много гладни защото няма какво да ловуват.

Гушки на всички неспоменати ❤️

П.п. понеже е събота и не трябва да ставам, затова съм будна от преди часа за ставане в работен ден 😂

# 624
Добро утро!
Сноу ,ама пор и белка едно и също ли е? Знам,че белките пият само кръвта.И яйца ли крадат? Егати!
    Съседите също имат много животинки.Единият каза,че я виждал в един стар сламник до нашия двор .Значи живее у нас,що ми уби милейдитата? 
    Днес ще съм детегледачка, и точно сега ме боли коляното.Още съм в чуденка у нас или у тях да я гледам,къде е ще по-удобно за двете ни .Из дали ако майка й и баща й останат да преспят в София, ще се сети да плаче за тях.Свикнала е с нас, през вечер е у дома,но без преспиване.

# 625
snow_angel и аз без аларма скочих в 3:30 отметнах няколко задачи. Сега уж ще правя закуска, обаче не съм измислила каква.

# 626
  • София
Добро утро!

Момичета, благодаря за поздравленията за успеха на Мими❤️!
Много е вълнуващо. Като чета програмата, чак ми се иска и аз да ида😁. Ще имат посещения на различни медии, държавни институции...Първо ще са няколко дни във Вашингтон.
Тя говори с едно момиче, което е било преди няколко години на това обучение, страхотни неща ѝ разказа, изживяване, което се помни цял живот.
Сега стискаме палци всичко по подготовката да върви добре, ей го къде е 25 юни.
Малко ме тревожи климата в Аризона, големи жеги, сутрин 30 градуса, вечер 40....ама тя Мими само мрънка, че вечно и е студено, ще издържи.🤭

Мария, имате достатъчно време до бала, важното е , че намерихте шивачка. Да пишеш като мине първата проба.

Марулетке, как мина гледането на Кати?

Лейди, драсни два реда, мислим те❤️!

Хубава седмица на всички!

# 627
  • при късмета
Добро утро!

Това, на  което вие викате ставане рано, за мен е нормално лягане. Познавате ли часовника? Stuck Out Tongue Winking Eye
Вале, на Мими ще ѝ е толкова интересно, че едва ли ще мисли за времето. А и ако е от моята порода, направо добре ще ѝ дойде. Ние ще чакаме снимки
марулета, за мен "приятно" и "студено" не могат да съществуват в едно изречение. Това с кокошките е много неприятно, може да са няколко варианта на пакостници. Братовчед ми на село, докато си бяха там леля и лелинчо правеше кокошарника с мрежата от зайчарниците над дъските. Как изкарахте с Кати?
На милата ни минаха 2-3 кубика дърво през ръцете, изшкурихме гредите за навеса и ги минахме с препарат против бубулечки. Щях и да омаслявам, ако не беше заминало маслото. Лятото стоя отворено без проблем, няколко пъти го вадих да омаслявам разни неща, сега като го отворихме, беше на желе.
Вале, чудих се какво да правя розите, на края ги оставих с шишетата до другата седмица, че четох, че тази нощните Т там ще падат до към -5. Дали пък няма да ги изпека на това слънце през деня? Чубрицата мога ли вече да си сложа разсад или да изчакам още малко, със зеленчуците след 25?
Щамбовата, на която цялото стебло се пречупи е пуснала нови издънки, направо не мога да повярвам. Там зюмбюлите още не са се отворили, на пъпки са, само минзухарите са цъфнали.
И коприва си набрах. Сега ставам да изчистя подовете, че трябва да я готвя. Гушки на всички Hug

# 628
Привет !
  Кати ни спира тока, но е толкова забавна! Не млъква, така както до преди два месеца не говореше.Сега е като мелница, не всичко й разбираме.Обаче тя с такъв плам ни обяснява някакви неща, кара ни се, падаме от смях с нея. Къщата грее, когато е при нас.
   Щерката е с прищипан нерв, та моето дежурство ще продължава -  ще прибирам от ясла и ще се гледаме ,докато татко й се прибере.

# 629
Връщаме се от Пловдив. Много харесвам атмосферата в този град.

Общи условия

Активация на акаунт