💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 13 - ФИНАЛ (27.11 - 03.12)

• 375 756
  • 5 327
  •   1
Отговори
# 120
При така развилите се номЕнации,  искам Рълев да си ходи .

# 121
  • На Изток от Рая
Усещам вече, че Мишо май ще поеме пътя към дома, брат си и приятелката си🙂

# 122
  • Някъде там...
Затаих дъх преди Мастагарков да гласува... и се разочаровах. Хич ли не се сети, че може да бутне тета и да си имат по-лесен противник.
Замина Мишо, като видях на промото каква е битката - въжетата, които го спряха на битката в Изгубените.

# 123
  • София
Мартин отлично чете езика на тялото..Всяко едно трепване, мимика,,жест ги разчита и заради това предупреди Дунев. Другите са му с открити карти и вижда нещата в перспектива...

# 124
  • София
Не е "затреперал" Рълев, само се хилеше нервно през цялото време. И сто пъти повтори, че дал дума на Вили, леко олеква Рълев, така аз виждам нещата.
Ирония от моя страна. Щеше да си е ухилен и срещу Момчил, защото и Мастагарков (който е настоящият му съперник) и Момчил имат повече физическа сила от него. Това не ключово в ИВ.

# 125
За мен Виолета постъпи много хитро делейки гласовете си. Насочи кой да бъде втория номиниран и спаси себе си и Дени. Мъжете не мислят много тази година , освен Мартин и айде юруш на Мишо.
Момчил ме изненада с номинацията си, неприятно.
И продължавам да мисля че Рълев умира от страх

# 126
Уау ,Марто отново е номер 1 в диалога с Благо.

# 127
Аз без един грош,без съюзник си правя каквото искам.....е само продукцията е зад мене.

# 128
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Дяволче, благодаря за поредната разкошна тема! Жалко, че е последна.

Ралица как ги одруса всички, като Цецо оная слива миналия сезон. Абсолютен пладнешки обир си беше това и абсолютно нарочно. Защото ако беше предложила първо на Дунев имунитет, никой нямаше да харчи. Нищо де, най-тъпо похарчените пари евър!
А Мастагарков ме дразни ужасно. Защо не стреля по Виолета с двата си гласа? Марто също щеше да си даде гласа за нея и тя щеше да е вторият номиниран с 3 гласа. Но Мастагарков не мисли, просто не мисли. Иначе най-много му се оставало в играта, нямало какво да направи, защото тя играела със сто човека... Абеее.... Close

# 129
  • Другата България
Мастагарков отново се показа като човек, който не вкарва грам мисъл в това, което прави.
За да излезе за пореден път “мъжага“.....ееех, маргарине, маргарине.....
Малко по-тъжното е, че всъщност го обмисли, осъзна си възможностите, и целенасочено избра имиджа си пред играта. Sweat Smile
Не съм сигурна в това.
Но и не искам да се замислям, такава театрална постановка гледа/х/м, че......
Абсолютно режисирано според мен, толкова безсмислено похарчени грошове, хвърлени ей така, в нищото и за нищо....няма кой да ме убеди, че никой от тези хора не е вкарал грам мисъл преди да си даде нещото в торбичките на Ралица. Като по команда - всички дават и купуват, ама защо, и те не знаят.
Буквално гледаме шоуто на Мартин, то всичко се върти около него, човекът, който “седи САМ без НИТО един съюзник“ /освен мармота/ върти играта, която “СПИ“ /много на място казано/, неговата отмъстителност, неговите монолози, сметки, дори и правилни втръснаха до безобразие на аудиторията.....

# 130
  • София
Ужасно bully е Мартин, какво му опява на Мастагарков. Защо не си признае, че иска да махне Виолета не като услуга към Мастагарков, а защото той е вторият най-слаб и иска да заеме мястото на Виолета (и да, смятам, че Денислава може да победи Мартин). Ужасно досадно същество е Мартин.

# 131
Утре очаквам да се стреля по Виолета и Мартин или Дунев /зависи кой ще вземе имунитета./

# 132
Мартин никога, ама никога не може да разбере човек като Мастагарков, защото за него чест, достойнство, кавалерството не означават НИЩО.

# 133
Не го подценявайте толкова Мастагарков. Направи си сметките момчето, но той си е приел да играе за чест и достойнство, аз неведнъж съм казвала, че харесвам образа на героя, така че го разбирам.

Тук пък къде видяхте бутане на Рълев? Най-добрият плувец Мишо, много по-силният от него Мастагарков, ако имаше истинско бутане никога нямаше да предложат имунитет на Дунев.

# 134
  • На Изток от Рая
Тук съм съгласна с Мартин, беше прав, не знам Благо ит глупост ли, от мъжко его ли, ама ето, къде му бяха "приятелите"
И на тоя диван дето седи Марто котка ли го е драла😀

Общи условия

Активация на акаунт