💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 13 - ФИНАЛ (27.11 - 03.12)

• 375 778
  • 5 327
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Като развалена плоча е Мартин. Да го видим без имунитет как ще си използва грошовете.

# 151
  • София
Мартин е много доволен, защото ще отпадне силен мъж (който и да е, особено ако е Мишо или Рълев).
От друга страна има две жени за отстраняване ако той е номиниран...
Иначе опява толкова много, за да си затвърди позицията сред Мастагарков и Дунев. Колкото повече пъти повтаря едно и също нещо може да ги убеди в мисленето си.
Реално Мартин не искаше да изгърми сега Вили, а точно Мишо. Убеден съм в това. Но това не пречи да опява на Мастагарков и Дунев, защото мисли един ход напред.

# 152
Продукцията - следващият сезон викнете Мартин да ви го върти, поне ще е забавно.

# 153
Главата ме заболява от дудненето на Мартин.

# 154
Междудругото, Рълев и Мартин изглеждат доста близки сега извън предаването. Интересно, след като сродната му душа Виолета и Мартин се мразят толкова. Радвам се, че Мартин все пак успя да си намери съюзници срещу Виолета. Дунев не беше ли задължен на Виолета заради Никол?

# 155
  • Буркина Фасо
пак вериги

# 156
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Вече се забавлявам като го слушам Мартин. Такъв схемаджия досега е нямало, добре си го каза, навързани са като свински черва.

# 157
Мартин откача да махне Вила защото само тя може да му пресече схемите. Другите са кухи гудълки повечето, ще им каже два лафа и ще го гледат с празен поглед или ще му викат евала много си умен. Само Момчи няма да му обърне внимание, ама той и затова там не скача, знае си възможностите- Мастагара, Дунев и Ръльо и за капак кордела са му достатъчни. Добре, че продукцията им изхарчи грошовете ,че иначе зор и с тази схема щеше да види. Гаден манипулатор и мрънкач.

# 158
Оффф като ги видя тези вериги. Айде Ване.

# 159
  • София
Тихо, Благо се събуди, да не го стреснете🤫

Мартин е магьосник, омагьоса ги за 1 час 🤣

Утре в битката Благо има шанс 🤞

# 160
Голям миш маш. Евър социална игра за всички сезони!

# 161
Мартин да го викнат догодина той да им изготвя сценария за сезона и ще са топ.Виолета утре номинирана я виждам ,трябва мъж да изпратят с/у нея да и вземе грошовете.Освен ако Рълев не извади някой инструмент и да я спаси.

# 162
  • Stockholm
Мастагарков дори и да се сети, Мартин не е глупак и ще стреля по Мишо, за да отпадне един силен мъж. Вили ще си я пази за жертва на битка...

Обаче защо не гърмят по Момчил? Сега им е паднало да изхвърлят много силен мъж. Значи Рълев е вече номиниран. Пращат му Момчил и Мастагарков и един от тримата най-силни отпада.
Вили не е никакъв стратег, сори.
Не гърмят по Момчи, защото ги е страх, че ще бие Рълев Simple Smile

# 163
  • София
Как да го бутат Рълев?
На елиминационна битка срещу танкове като Мишо и Благо и то като гледам пак с вериги. А той е по-лек и от двамата!
Е, имат си явно някакви симпатии към него заради двете тайни оръжия. Досега не е имало участник с две тайни оръжия.
Ама ето ви на, на тази битка може да си отпадне с всичките предимства като стой та гледай.

# 164
  • Другата България
Жалко за Мишо, поредната цел на Мартин е постигната, евала поне за това, че си призна колко разочарован е останал от Денислава, че и е вярвал, призна си и за Мишо - че е разочарован повече от него, и то си пролича - глас за Мишо, и стискане на палци на най-големия си враг /уж/ в сериала да се върне!
И сега отново пълнят екранно време с тримата “стратези“ и хора на Тупаревци, техните сметки, техните обещания, съюзи, поредни врътки тоя с оня, оня с трети, трети с пети....и отново монолозите на Мартин, само Мартин, никой друг няма екранно време, само Мартин.....
Та на въпроса за сезона - КУЦ сезон, тотал щета за мен, участник като Мартин колкото и да е интересен на аудиторията, която е отворила уста и “лапа“ всичко казано, приемайки го за чиста монета може да е всичко друго, но не и пример за подражание що се отнася до стратегическа мисъл и показно как се играе за ТАКАВА аудитория. В “Сървайвър“ да, но тук, с такава режисура, и с толкова отделено екранно време поне за мен Мартин е обида. Останалите участници нямат думата, нямат синхрони, нямат екранно време. Мартин - всичко се върти около Мартин. Отвратително!

Общи условия

Активация на акаунт