💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 13 - ФИНАЛ (27.11 - 03.12)

• 375 787
  • 5 327
  •   1
Отговори
# 5 175
  • София
То не са само 700 грама кокаин, в статията пише, че е имало всякакви наркотици, изредени са всички с количествата, само тревата е била 280 пакета. Така че едва ли ще им се размине.

# 5 176
  • гр.София
Ето един сладур за оправяне на вкуса

От страницата на Стопанския факултет на СУ тези дни. Всяка година спортисти, които се обучават във факултета експонират купи от свои състезания в нещо като витрина на славата.
Пише,че Калоян се е дипломирал успешно в специалността Счетоводство и дигитални приложения.

# 5 177
Браво на Калата. Има акъл - има професия.

# 5 178
  • Stockholm
Ох, като слушам назидателния тон на Ралица в анонса за новия сезон, почва да ми става предварително досадно и неприятно.

# 5 179
  • София
Ох, като слушам назидателния тон на Ралица в анонса за новия сезон, почва да ми става предварително досадно и неприятно.
На това ще отговоря със следната публикация:
https://www.facebook.com/nchdrujba/posts/pfbid0WR3mF8oVxaA5pKUSz … 54GZ25gVFLEqAR5Kl

# 5 180
  • Stockholm
Чудесно! Винаги съм мислела, че Ралица си е объркала професията. И да- тя е перфектната детска учителка.

# 5 181
  • SF

И на мене така ми действа!
Но повече ме дразни, че им порти стратегиите и уговорките.
Разваля цялата интрига.

# 5 182
  • София
Това тъпо решение не е нейно обаче.

# 5 183
Толкова ли пък е съгласна на всичко?

# 5 184
  • SF

Ееее, ти зададе въпроса на въпросите.

Тя е актриса, наета срещу хонорар. Кой актьор казва на режисьорите и сценаристите, че не е съгласен с ролята си. Тя да не е Брад Пит да им казва какво й се прави и те да се съобразяват!
Ти в работата си не си съгласен/съгласна с решенията на шефовете си?

# 5 185
А на Ралица защо да и пука изобщо, че да спори с продуцентите? И тя, и участниците си знаят ролите в телевизионната продукция и няма сърдити. Поне повечето участници коментират, че водещите са готини.
Да споделя и тук, че вчера случайно се запознах с Мария Оряшкова - много слънчев, готин, земен човек, много любезна.

# 5 186

Ееее, ти зададе въпроса на въпросите.

Тя е актриса, наета срещу хонорар. Кой актьор казва на режисьорите и сценаристите, че не е съгласен с ролята си. Тя да не е Брад Пит да им казва какво й се прави и те да се съобразяват!
Ти в работата си не си съгласен/съгласна с решенията на шефовете си?
Веднага ти отговарям- не съм съгласна с всяко решение на шефа си. Смятам, че тя също, като дългогодишно лице може да си го позволи. Имаше някаква анкета тук, харесвана е.

# 5 187
Ралица е страхотна и недоумявам как все още има редовни тук хора, които не са разбрали, че тя играе ролята на водеща на шоуто без никакъв креативен принос. Буквално говори каквото ѝ кажат в слушалката. Проблемът ви е с продуцентите, не с нея.

# 5 188
За креативния принос, редовните не сме съгласни.

# 5 189
Ралица е много красива, но е зла и и личи. Като мащехата на Снежанка.

Общи условия

Активация на акаунт