💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 13 - ФИНАЛ (27.11 - 03.12)

• 375 716
  • 5 327
  •   1
Отговори
# 5 265
Да не би тая година стилист на предаването да е Кремена Халваджиян:D
Халваджиян в Тупарево предаване... няма шанс Grinning
Но и тя да е, по-добре от Едис Пала

# 5 266
  • Дубай
Ралица са я дегизирали като Круела Девил... Особено погледът!
Иначе е толкова лъчезарна и красива -няма нищо общо, с това, което показват на екрана. Познати я на хванали на къс пас, поискали снимка, веднага се отзовала.

# 5 267
  • Буркина Фасо
игрите започват на 14.09

# 5 268
Това го писахме преди няколко страници. Не е нужен червен цвят, да ни подсеща. И както вече коментирахме, тази дата най-вероятно ще е предпоследно решение. Изчакваме БТВ да си кажат началната дата на 100-те гривни, за да се напаснат и НОВА към тях.
И в предните сезони правиха така. Помня и пролетта как се возих в метрото, гледам разлепени реклами на "Един за друг"... че ще започне следващата седмица, от еди коя си дата, а всъщност предната вечер гледах старта. Бяха го преместили седмица по-рано. Нищо, че има разлепени стикери и билбордове из цяла София. Искаха да изпреварят Ергеня Grinning Та и с ИВ така.

# 5 269
  • София
Е гривните вече обявиха 16.09 (понеделник).
А последната (но не 100% потвърдена) информация е, че са имали прекъсване на снимките (най-вероятно заради чудесния повод на Димо с раждането на третата му дъщеричка) и може би заради това са изместили началото със 1 седмица по-късно като са си дали още една седмица за подготовка на сезона.

# 5 270
На Ралица този стайлинг просто ѝ стои мега изкуствено, то ретро прическа все едно е с перука, то боти с връзки и дебели ланци. Мъка, мъка.

А толкова по-готина би била според мен с потник, дънки и кецове. Пък нека пак да си гледа строго по сценарий.

# 5 271
Е гривните вече обявиха 16.09 (понеделник).
Току виж започнали да се надцакват и да изместват с по-ранни дати. Този филм сме го гледали в предишни години. Включително и самата схема на излъчване са променяли...  от 21.00 и изведнъж оп.. в 20.00, конкуренцията и тя веднага маха сериала в 20.00 и си слага риалитито в 20.00, а сериала в 22 ч. Скачени съдове! Борба за реклама и пари. Това е.

# 5 272
  • София
И аз се надявам за по-ранна дата, защото при начало 14.09 и "пълен" сезон:
- 7 седмици за фаза 1 с 3(4, колкото там) племена
- 6 седмици за фаза 2 с 2 племена
- 1 финална седмица,
то финалът ще отиде чак на 20-и Декември, което за мен е много късно.
Обаче от друга страна се говори, че тази година снимките щели да продължат до 29-30 Август, което пък прави много малко време между снимките и първият епизод.
При всички случаи скоро ще се разбере и каквото и да решат, ние можем само да мълчим и да гледаме Joy

# 5 273
финалът ще отиде чак на 20-и Декември, което за мен е много късно.
За мен не само, че не е късно, а искам и целия декември да си гледам някое реалити, не да приключи към 1 декември и после скука. Помните ли първия Биг Брадър как го даваха и по Коледа, и по Нова година, та приключи чак седмица след Нова година, даваха ги как празнуват вътре... Wink

# 5 274
Аз съм си фен на игрите и нямам против да продължат по-дълго. Grinning

# 5 275
Супер за Димо! Да му е жива и здрава Алегра!
Забавно е как Ралица е само с момчета, включително и доведения син, а Димо - с три момичета. 😀

# 5 276
  • Дубай
Супер за Димо! Да му е жива и здрава Алегра!
Забавно е как Ралица е само с момчета, включително и доведения син, а Димо - с три момичета. 😀
Дъщеря му рожден ден ли има?! Жива и здрава!
Ето малко усмивки от преди дни...

# 5 277
И аз се надявам за по-ранна дата, защото при начало 14.09 и "пълен" сезон:
А помниш ли, че имаше един Брадър, дето започна в средата на август? Мисля, че 17 август, сезонът, в който спечели Никита. (А на второ място остана един варненец, Кирчо, който я обиждаше непрекъснато, доскоро той беше депутат от ИТН, после се премести и отиде в ПП). Така че... от НОВА ТВ всичко може да се очаква Grinning

# 5 278
  • София
А помниш ли, че имаше един Брадър, ....
Ти къде ме запрати JoyJoyJoy
Аз ББ никога не съм гледал, но за Нова знам, че всичко може да очакваме.
За мен сега първата задача е да разберем и проследим до кога ще продължат снимките - знам че още не са свършили, въпреки статии при жълтурковците, че вече бил ясен победителят. Не, дори и екипът още не знаят кой ще спечели тази година. Аз, разбира се, си имам вече фаворит, но да видим, още нищо не е ясно Joy

# 5 279
А помниш ли, че имаше един Брадър, ....
Ти къде ме запрати JoyJoyJoy
Давам го като пример, макар и с друг формат. Че НОВА изненадващо обявяват старт с 2-3 седмици по-рано от обичайното, за не може БТВ да ги превари. И това беше някъде преди пандемията. Може би 2017...но да не спекулирам.
А това, че още няма обявен победител... въпрос на броени дни е. И след като свършат снимките веднага ще гръмнат жълтурите кой е спечелил. При скролване във ФБ, щеш, не шеш... попадаш на такива статии, защото алгоритмите те насочват към тях (щом си харесал страницата на ИВ или членуваш в някоя група от ИВ). Неизбежно е да не попаднеш на такова заглавие.

Общи условия

Активация на акаунт