🍽️ MasterChef България 🍽️ - сезон 8, тема 5

• 27 172
  • 729
  •   1
Отговори
# 465
Хмм. Ще е Осман. Е, не е моя победител, но той се представи най-добре.

# 466
  • Сф
Тази Биляна защо така се изложи с тоя гълъб..че и суров изглеждаше.. все едно го беше заколила в чинията с тоя червен сос..Пъдпъдък да беше разбирам...
Сега с десерта...
Мариана е мега дразнеща..
Осман ги отвя,  че и с концепция готви дори. Браво!
Не бях за него и аз,но показа характер.

# 467
  • Варна
Мда, някой е шмъркал здраво тая вечер...
Точно това си помислих...

# 468
Аз споменах преди малко, но да вмъкна пак - струва ми се, че Биляна май обича да си пийва...
Точно увереността на Осман ми харесва. Не е по-уверен, отколокото може. Тъкмо колкото трябва е.

# 469
Здравейте! Нахлувам и аз в последния момент, но направо не се стърпявам.
Според мен Биляна е на този финал, за да се забавлява. За мен тя е решила да бъде над нещата и играе тяхната игра, един вид да се направи на глупава, но им се подиграва по много елегантен начин. Друго обяснение нямам.
Осман определено се представя най-добре тази вечер.
Марианна направо не знам какво да кажа за нея. Живях и учих във Варна, че и същата специалност, но не е била все още преподавател тогава. Обаче тиквички най-много в капанчета по крайбрежната да сервират изпържени по гръцки

# 470
  • София
Като се замисля от тримата май само Осман има намерение да се занимава с готвене.
Той се занимава с готвене отпреди МШ, нали във визитката си каза, че има заведение за здравословно хранене.

# 471
Ами и на десерта Осман ми е фаворита - и на вид, и обожавам шоколадови торти и пасти.
Следва десерта на Биляна.
Кейк от тиквички, бял шоколад и още нещо - Не, мерси. Това ще има сигурно вкус на сладка трева.

# 472
  • Sofia
Над кои неща е решила да е Биляна? Изложи само себе си.

# 473

Марианна направо не знам какво да кажа за нея. Живях и учих във Варна, че и същата специалност, но не е била все още преподавател тогава. Обаче тиквички най-много в капанчета по крайбрежната да сервират изпържени по гръцки
Край, тръгна им име на варненци - тикварите! Първо, второ, трето - тиквички до откат!

# 474
  • Варна
Да пази и да варди Господ, да не ни споменават с тиквички 🤣🤣

# 475

Край, тръгна им име на варненци - тикварите! Първо, второ, трето - тиквички до откат!
😂

На Осман чинията, пак мноооооого от всичко, но сигурно е вкусно. И той да спечели, ще се радвам.

# 476
И аз вече знам ида ли във Варна ще търся тиквички да ям.😉😁

# 477
На мен като цяло десерт от тиквички не ми звучи добре. Може и да е вкусно, но особено комбинирано с бял шоколад не ми звучи като хубава комбинация.

# 478
Това сигурно е на варненски диалект
"Морски камъчета,  който ГО направих"

# 479
Да пази и да варди Господ, да не ни споменават с тиквички 🤣🤣
Дръж Марианна отговорна за това. 😂👌
Това по средата прилича на миш-маш в десерта на Марианна.

Общи условия

Активация на акаунт