🍽️ MasterChef България 🍽️ - сезон 8, тема 5

• 27 465
  • 729
  •   1
Отговори
# 240
Хареса ми Мелят как се бореше до последно. Много симпатична и в нито една интрига не се забърка цял сезон.

# 241
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Мелят ми беше много симпатична и ми харесваха някои от идеите и за ястия.
Успех на Биляна и Осман, Марианна не ти отива държанието и езика.
Утре Таралежков ще блести, колко му отива на този човек всичко Heart.

# 242
Браво, че избраха Биляна и отпадна Лора. От кога чакам?

# 243
Току-що беше сложен край на конспиративните теории. Още ли мислите, че Биляна е саботирала 🤣

# 244
Йеее, така се изкефих. До последно мислех за спойлерите. Радвам се че не са истина. Биляна и Осман са моите фаворити. Дано някой от тях спечели. На фона на останалите в този сезон, най заслужават. Мелят ми беше много симпатична и готвеше добре , но Биляна и Осман бяха по добри. Направо се бях отчаяла че Лора ще отиде на финал. Ще гледам с интерес утре
Дано има какво да се види 🥳

# 245

Синхроните преди финала.

# 246
Леле колко напрегнато ! Не съм писала, но този епизод не издържах! Самата аз щях да пророня сълза, докато гледам този драматизъм ... за малко реших, че Биляна ще отпадне от Лора....
Браво на Мелят, беше върхът накрая, евала момиче!
Осман е ясен, че е добър готвач. Иначе моята фаворитка за титлата е Биляна. Успех на всички, ще гледам утре.

# 247
Много се радвам за Биляна! И каква сладка целувка и прегръдка й даде Осман като се качи на балкона ❤  отношенията им бая градация са преминали от преди месец, когато щяха да се изядат с парцалите по време на една отборна битка.

И само да кажа, че красивата жена, която отпадна днес беше Мелят, а не Лора. Ебаси gaslight-а на който сме подложени от предаването да ни убеди, че Лора е някаква неземна хубавица, а другите бледнеят пред красотата й, въпреки че имаше пет по-привлекателни жени от нея в сезона

# 248
сега само да не се окаже, че Марианна печели. Е, всеки случай е по-добре от Лора. Ама се радвам, че спойлера на Божана се оказа неверен.

# 249
сега само да не се окаже, че Марианна печели. Е, всеки случай е по-добре от Лора. Ама се радвам, че спойлера на Божана се оказа неверен.
Какъв е бил спойлерът?

# 250
Какъв е бил спойлерът?
Божана беше казала, че Лора печели.

# 251
🤣🤣🤣 тоест, че Лора е победила Осман? Това е несериозно. Хахаха

# 252
Към Марианна изпитвах дори симпатия някаква (минимална). Обаче с тези злобни и завистливи изяви ....

# 253
🤣🤣🤣 тоест, че Лора е победила Осман? Това е несериозно. Хахаха

Несериозно е, но факт беше, че я бутаха почти до финала, заради което страшно много хора повярвахме на тая лъжа.

# 254
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Кога и коя потребителка е била Божана, изобщо не съм разбрала. Ако може някой да ме осветли, ако смята, че не е коректно да пише в темата може и на лично.

Общи условия

Активация на акаунт