🍽️ MasterChef България 🍽️ - сезон 8, тема 5

• 27 168
  • 729
  •   1
Отговори
# 480
  • София
"Лютеницата" в чинията на Марианна не ми изглежда добре..

# 481
  • София
... а варненци с тиквички трябва да те замерят като се прибереш. Име им излезе на хората. Морската столица на тиквичката.
(Вече доста бяхте писали преди мен, но не видях. Все пак, който има вкус, ще си остане с калкана. Без тиквички Смях)

# 482
  • Разпиляна във въображението
На Осман десерта наистина изглежда много хубаво и приказно. И на Биляна не е лош. Но вече стискам палци за Осман!

# 483
На Биляна чинията е като местопрестъпление...
То хубаво да си луда, ама кому е нужно чак толкова.
На Осман готвенето му е в сърцето!

Последна редакция: сб, 02 дек 2023, 22:05 от dia4ti

# 484
  • Sofia
Медицинска сестра от втората световна война JoyJoyJoy
Таралежков, обичаме те!!!!

# 485
На Осман десерта изглежда приказно. В началото на готвенето идеята ми се стори свръх амбициозна, но той се справи поне като презентация, за вкус предстои да видим.

# 486
Какво за Бога значи камъчета ? За ядлива пръст вече съм чувала и знам как я правят, ама камъчета ?

Смокиня обожавам- страхотно изглеждащ десерт на Биляна.

Осман ги разби.Очевадният победител.🤩 Браво.

# 487
Ххх. Османе, колкото и да не ми допадаш като характер, тази торта прилича на Черна Гора. Страхотна е. Наистина е добре.

# 488
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Чинията на Марианна не ми харесва, а Биляна ме разочарова и с десерта, като физофренично изпълнение на художник. Осман се справи най-добре отново и с десерта уникален му е, титлата я заслужава най-много той. Марианна от злоба към десерта му ще се задави, да ходи да яде камънаците си с тиквичка.

Последна редакция: сб, 02 дек 2023, 22:44 от Jess!

# 489
Марианна не изневери на себе си и си остана злобна до край.

# 490
Чудесен десерт на Биляна.
Сега отблизо, чинията на Осман е ужас. Права е Марияна за инсталацията. Пусни тока и да тръгва. Повече от прекалено е.

# 491
Много е пренавита Биляна днес, с едно самочувствие в облаците, но с недостатъчно покритие. Не мисля, че представянето й тази вечер заслужава наградата. Осман и Мариана ми допадат повече тази вечер и като готвене, и като овладяване на емоциите, и като реакции.

# 492
Голям кич с тези фонтанчета, сори
За мен Биляна е мастършеф...

# 493
  • out of space
Осман ако не спечели....ега ти шефовете...

# 494
Май няма да спечели Осман

Общи условия

Активация на акаунт