Бачорски и златната ябълка - Тема 6

• 40 905
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
Снимките са от фб профила на възрастния Бачор и аз оттам ги знам
В случая не са оттам. Кой ще си играе да му търси профила... точно на него Grinning

# 376
  • В страната на мечтите.
Този човек още на времето е бил доста несимпатичен и на външен вид. Направо се чудя, ако и държанието му е било същото като сега, как е завъртял ума на толкова жени да им направи деца?! Joy

# 377
Имал е пари. Много за онова време.
Жените не се променят. Кълват на пари от време оно.

Последна редакция: нд, 03 дек 2023, 12:46 от Фрау К

# 378
Този човек още на времето е бил доста несимпатичен и на външен вид. Направо се чудя, ако и държанието му е било същото като сега, как е завъртял ума на толкова жени да им направи деца?! Joy
Е после е пуснал брада и вече е станал пичага... Та и Теди Москов е копирал от него след години, хахаха...

Ето снимки от автосервиза в Дружба, където е бил началник

Ето и една "фешън" без брада.

# 379
Новата “реклама” на Емилия ми излезе в инстаграм , ами ужасна е -и замисъл , и изпълнение …

# 380
  • USA
Знам, че може би не съм човека, който е най-запознат с темата, но познавах Атанаска дълги години и реших и аз да се изкажа. Не бих искала да спомена средата, в която общувахме - но да кажем, че съм била покрай нея още от дете. Мога да говоря само за миналото, но като цяло Атанаска не беше злобно дете. Винаги си беше леко изкифлена и с вирнат нос, но не бих казала, че си падаше много по драмите и глупостите. Когато видях за какво става въпрос и ситуацията, в която се е "шмугнала" се изненадах доста. Дори бих казала, че ми стана неприятно. Иначе още от малка адски мразеше да я наричат "Наска" и ми стана доста интересно, че това е никнейма, с който се "подвизава" в тази тема. Laughing

# 381
Ето го и въздишащия Гошко

# 382
Съни, искаш да кажеш, че Атанаска пише тук с никнейм Наска??

# 383
Не. Ние я наричаме Наска.

# 384
  • USA
Не. Ние я наричаме Наска.

Моя грешка - че я наричате Наска.

# 385
Ето го и въздишащия Гошко

Скрит текст:

[/spoiler]

Eй, много е хубав този Гошко. Прилича на майка си, на която й личи, че е била хубава жена като млада. И сега е хубава, но изглежда малко неподдържана. Поне за финансите, с които уж разполага.

# 386
Съни, искаш да кажеш, че Атанаска пише тук с никнейм Наска??

Ей, така тръгват слуховете 🤣
После жълтите вестници пишат: Атанасия Бачорска с таен никнейм в бг мама “НАСКА”
🤣

# 387
  • София
Нито по жилището им, нито по външния и вид личи да разполага с кой знае какви финанси.
Може да е имала хубави черти, но вкус - никакъв. Като ходещ клоун ми е.

# 388
Само чете..явно.
Наска е съкратено от Атанаска.
Как да я пишем?

# 389
Нито по жилището им, нито по външния и вид личи да разполага с кой знае какви финанси.
Може да е имала хубави черти, но вкус - никакъв. Като ходещ клоун ми е.

Ами, в последния епизод няколко повториха, че Георги е милионерско синче. Колко пък да не разполага с ресурси, ако е така?

Общи условия

Активация на акаунт