Бачорски и златната ябълка - Тема 6

• 40 922
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Сестрата и тя е на хранилка при тях. Редовно е на почивки с тях, в къщата им и къде ли не. Наска се оказа нещо като Отварачката - върви с цялата си рода комплект.
Според мен липсват кадри с данко и наска, за да ги "позабравим" и фокуса да се насочи към другите. Те за това и в инстаграма изчезнаха. Епизодите орязаха.

# 406
Как ще се събере това момиче на детското легло? Не ми се вярва да спи там.

# 407
Между другото това легло се разпъва и става на спалня, даже в момента се вижда, че е разпънато. В разпънат вид е 160 на 200. И да не спи там, какъв го дири в детската спалня и то да се чекне там.

https://www.ikea.bg/products/beds/guest-beds-day-beds/hemnes-kus … medzheta/90349326
В нормално състояние размера и е 80на200, а в разгънато е 160на200. С два матрака е 80на 200.

# 408
Не знаех, че се разпъва. Явно наистина нямат стая за гости и спят в детската. Данко, събирай за къща, че искаш много деца, пък няма къде да спят. 😉

# 409
Знам, че може би не съм човека, който е най-запознат с темата, но познавах Атанаска дълги години и реших и аз да се изкажа. Не бих искала да спомена средата, в която общувахме - но да кажем, че съм била покрай нея още от дете. Мога да говоря само за миналото, но като цяло Атанаска не беше злобно дете. Винаги си беше леко изкифлена и с вирнат нос, но не бих казала, че си падаше много по драмите и глупостите. Когато видях за какво става въпрос и ситуацията, в която се е "шмугнала" се изненадах доста. Дори бих казала, че ми стана неприятно. Иначе още от малка адски мразеше да я наричат "Наска" и ми стана доста интересно, че това е никнейма, с който се "подвизава" в тази тема. Laughing
    От дългогодишният ми форумски опит, така написано, ми звучи като да пише в темата под името Наска.
    Иначе знам,че така я наричаме, и аз така й казвам. Можеше и Сия да й казваме, например, ако не беше тъпата претенция , че АТАНАСКА не й отива на осанката.

# 410
За името аз съм на нейна страна, не вярвам да има младо момиче, което да е кръстено с тази остаряла форма на името и да е щастлива от факта.

# 411
Емели си е гостенче в къщата на баща си, някой по напред беше писал, че виждал Атанаска да я обгрижва добре, моето мнение е противоположно, не съм я видяла да проведе смислен разговор с нея или да играе като майка с дъщеря. Емели вече е голяма и има нужда от собствено пространство. Дано да го има в апартамента, в който се местят.

# 412
Малко снимки и с леля Марѝ

# 413
Леглото не е детско, води се кушетка мисля и си е ок за възрастен човек. НО! Да се кълчиш в детската стая, братче, тия съвсем изплискаха легена...

# 414
  • Glasgow
И защо е облечена като жокей, такава ли е модата сега?

# 415
# 416
Ето и стори на Данко от тази сутрин, пак от кушетката. Двете дечица спят заедно на оборотната кушетка.

# 417
Нищо и няма на кушетката. Супер удобно легло е. Имам 2 в детската стая. От 90 на 200, стават нормално легло за 2ма възрастни. Това е най-удобното икейско легло и се разгъва с едно движение.

# 418
И защо е облечена като жокей, такава ли е модата сега?

И на сторито от женското им парти беше с това и аз се питах дали това е модерно..Laughing

# 419
И за мен си е ок. Моите двете също спят на спалня в тяхната стая, не на бебешки легла. Ок са си, нищо, че едното е набор на Дани. За мен странното е позицията на кака Рая в детската стая Grinning

Общи условия

Активация на акаунт