КоледатЪ наближавЪ, на Кукундрела ут дивана ич не ѝ се ставЪ

• 17 865
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • тук, на мястото си
Честит празник, момичета!
Сънши, по-често се явявай тука!
Нямам време да влизам в темата, въобще във форума, друг път ще ви разправям.
Засега чао! Здрави да сте!

# 586
Готин ви морген,кукс!

Значи, аз не съм гуру у възпитанийто, ама да са изкажа пу въпроса на Соучито.

Скрит текст:
Душа, според мен първо с твоя мъж трябва да се разберете помежду си и детето не трябва да усеща разногласията ви.Знам лесно е да се напише, същия проблем имаме и  ние.Няма как винаги да имаме едно и също мнение, детето усеща и се възползва за да постигне целта си. Вие сте в една тежка фаза сега на пубертета, няма да е никак лесно. Искам да ти кажа, че не си сама,същите циркове се разиграват и вкъщи. Гледай да си по-спокойна, покажи му, че не искаш война,че си една майка загрижена за сина си. Връзката майка дете е много силна, но и много чувствителна, не я прекъсвай с конфликти, а я заздрави с мили жестове, знаци на любов. Караниците са един дяволски кръг от който няма излизане. Не му обещавай подаръци и разни награди,децата бързо привикват и очакванията им нарастват. Пробвай други стратегии, виж какво ще проработи при вас.Моето дете си пише домашните със слушалки с лека, неангажираща вниманието музика, това му помага да се концентрира по-добре, тъй като постоянно се разсейва от сестра си. Когато детето не е готово да съдейства, няма сила която да го накара да свърши нещо.Затова не си хаби нервите напразно. Може на някой да не му се вярва, но и ние майките сме хора.Гуш от мене и да знаеш,че и това ще мине!😘

# 587
  • загубено
Здрасти банда.

Соулчи, аз от моят опит с тийнове разбрах едно. Всяко дете/човек е различен характер. Забрани и наказания поставям в много,ама много краен случай. Никога не съм ги била,пошляпвала или посягала. Сядам и обяснявам спокойно какви са правилата. Щом аз ги изпълнявам трябва и те също. Всеки има задължения и си ги изпълнява. Ако ми шикалкави следва наказание,изхвърляне на боклук, миене на чиниите, банята и т.н. за период от време. При нас работеше това. И много комуникация за всичко,приятели, компания, наркотици, с* кс . Никога не съм ги лъгала,очаквам същото. При големият работеше това и до сега си говорим за всичко. При дребното ще видим,още не ми е спретвала гневни изблици и истерии.
И да,както казва Съншито и ти си човек,давай го по полечко. Остави го да иде без домашни написани един път , не е краят на света.  Сам ще се почувства гадно.
И да ,не се втелясвай много,бъди до него да знае че вие с баща му винаги ама винаги ще го подкрепите без значение какво е направил или се е случило.

Алфи,кво твориш дарлинг че си толкоз  ангаже?

Карайте внимателно

# 588
Тенкс за съветите, друзя...
Скрит текст:
Лошото е, че не ме оставя, докато не стане неговото. Не е от децата, да се врътне и да си отиде в стаята - стои при мен, даже сяда/ляга на земята и почва да се дере, докато не стане неговото. Понеже искам да пресека тези изпълнения, понякога (в повечето случаи) казвам не. Тогава се почват едни драми, ужас.... Ще видим, ще избутаме някак тези тийн години, ама не знам на каква цена.

Нерку, ти май намери твою жабок!

Следобедни мекички? ....някой да иска?

# 589
мммм...Мекици 😍
Душа,
Скрит текст:
Може би е свикнал да постига своето по този начин. Кофтито е, че в такива моменти човек се съобразява с околните,комшии или случайни наблюдатели на поведението. Изпитвала съм го на собствен гръб, странни погледи изпълнени с критика или съжаление. Да не ти пука, само ти си знаеш какво ти е на главата. Аз имам запазена стая у Карлуково, аку искаш ше те уредя и тебе.
😘

# 590
Сънше, как да не искам, ши бъдем кумшийки. Направу нося винуту и мезету

# 591
  • загубено
Соулчи, ще мине. Етап е на порастване.
Околните не са твой проблем,да се спасяват.

Отивам да напазаря за Карлуково.
Ш додъ с вас. 😁🤣🤣🤣🤣

# 592
Вече пазаря....!!!

Другу да зимам ли?!?

# 593
давай смелу, Душа!
Кат ме пита некой, как си съ придставям след някуя друга гудина.

Ей ний дружината след времи у Карлуково 😆

Пиле и ти са раздаваш кат гледам 👏

Алфиту цепи мрака 👍

Последна редакция: пн, 04 мар 2024, 19:38 от Sunshine29

# 594
Малииии, кви сме кръшнииии......кат циганки на сватба!

# 595
При пуберите е така! Аз живея с мама и дъщеря ми. Мама я тресе критическа, щерката пубертета. Добре, че работя на 2 места и се прибирам късно. 😁

# 596
Дубрутру! Нескъ фторник, мъ са усеща кат понеделник!!!

При пуберите е така! Аз живея с мама и дъщеря ми. Мама я тресе критическа, щерката пубертета. Добре, че работя на 2 места и се прибирам късно. 😁

.....хора търсите ли!?!?!

# 597

😂 😂 😂 😂 😂
Аз имам идна по-дубра айдея 😉
https://www.facebook.com/share/v/gY77VH8XJWRSiMVb/

# 598
Ахахах, Сънше, одобрявам идеята. Ама накрая трябва да врътнеш ключа отвътре, да си направиш кафе и да добавиш тортишкъ!!!

# 599
  • загубено
Здрастиии

Сънши,готина идея.

Аз бих сменила и ключалката, ей тъй за по сигурно. 😁🤣🤣

Ето така си представям следобеда.

Общи условия

Активация на акаунт