Погрижете се за чистотата на вашите дрехи с Ariel Pods® Споделете опита си и спечелете!

• 10 744
  • 471
  •   1
Отговори
# 165
Пускам пералня за около час на нощна енергия според етикета на дрехите. По често пера на 30 градуса.

# 166
Най-често ползвам програма на 40 градуса и през това време си почивам или се грижа за бебето и детето.

# 167
  • Г. О.
Най-често пера на 40 градуса. Програмата е час и половина с допълнително изплакване. Докато се перат дрехите обикновено готвя или почиствам дома.

# 168
Стандартна програма на 40 градуса за около 1 час.
Докато пералнята пере, обикновено върша нещо на лаптопа.

# 169
Най-често пера на 40 градуса с центрофуга на средни обороти. Докато чакам прането да приключи, чета в бг-мамма.

# 170
Синтетика на 40 градуса. Пия кафе и почивам или върша останалата домакинска работа.

# 171
Използвам най-често програма, която е 75 минути, пере на 40* и 1000 оборота. Докато пералнята пере правя каквото има за вършене вкъщи - готвя, чистя, гледам ТВ, чета книга, подреждам, гладя и прочие...

# 172
Програма за памук или синтетика за 40 гр. Най-често пускам с отложен старт, за да е изпрала сутрин като станем.

# 173
Най-често изпозвам програма за цветно пране, средно замърсено, на 30 градуса и пере около час и половина. През това време или си почивам или върша друга домакинска работа.

# 174
  • София
Най-често ползвам програма за памучни тъкани, на 40 градуса, за 2 часа. Докато пералнята пере, обикновено гледам телевизия.

# 175
Най-често използвам програмата за бързо пране на 40 градуса.Докато тя пере имам други домакински задачи ,действам с прахосмукачката и мия подовете, банята, тоалетната и прозорците.

# 176
Коя програма за пране използвате най-често и какво правите, докато пералнята пере?
Често използваната от мен програма за пране: деликатни тъкани, 40 градуса, 1200 оборота на центрофуга, около час и половина е програмата. Времето за пране най-често използвам да обърна внимание на децата, преланята върши домакинските задължения, аз майчинските с внимание към децата.

# 177
Най-често ползвам бърза програма на 30 градуса за ежедневните ни дрехи. Докато чакам пералнята да приключи програма или домакинствам, или си почивам.

# 178
Най-често пера на 40 градуса, програма за памучни тъкани. Докато пералнята пере, аз върша друга домакинска работа

# 179
Стандартна програма около час и половина на 60 градуса. Докато пералнята пере, върша други неща или си почивам.

Общи условия

Активация на акаунт