Погрижете се за чистотата на вашите дрехи с Ariel Pods® Споделете опита си и спечелете!

• 10 721
  • 471
  •   1
Отговори
# 360
Пера най-често на 40 градуса, кратка програма. Докато пералнята пере, простирам или гладя предишната Grinning

# 361
Памук на 60 градуса използвам най-често. Докато пере най-често или работя от вкъщи или готвя.

# 362
  • Варна
Пера на 40 градуса, пускам пералня докато децата спят, аз чета книга или гледам нещо по телевизията.

# 363
Програмата за цветно, смесено пране на 40 градуса.
Зависи по кое време на деня пускам пералня - правя закуска, отивам до магазина, чистя с прахосмукачка... Понякога просто си почивам докато свърши пералнята.

# 364
Пускам пералня вечер най-често програма на 40 градуса

# 365
Най-често пера на 40 градуса за 1 час. Докато тя работи, аз върша останала домакинска работа.

# 366
  • В Космоса
Програма за дрехи mix на 40 градуса за 59 мин.

# 367
Понякога използвам програмата за кратко пране за 15 минути . Докато се извърти прането , гледам да поразтребя

# 368
Аз съм "мързелива" домакиня -
пера всички дрехи от седмицата заедно,
добавям цветоулавяща кърпичка,
еко програма на 40°C (около час).
Докато пералнята върти, отивам да пазарувам и като се прибера простирам.

# 369
Ползвам отложен старт с програма с 40 градуса и центрофуга 1200 оборота, като пералнята я пускам на нощна тарифа, докато ние почиваме и спим.

# 370
Настройвам таймера да пере вечерта на Еко и когато ставам обичайно да мога да извадя прането. 40 градуса малко над 2 часа.
През деня на бърза програма за 40 минути, 40 градуса и 1200 оборота центрофуга.
Не пера на по-висока Т. Всичко ми е цветно.
Какво правя докато пере... Ами пера по различно време. Както ме "свари" 😁 Докато се обърна и е свършила програмата.

# 371
Най-често пера на 40 градуса, а докато
пералнята пере слушам музика и чета книги.

# 372
  • София
Всичко пера на 30 градуса, програмата е в диапазон 40 минути.
Почивам в това време.

# 373
  • In Neverland
Използвам основно програма на 40 градуса с допълнителна центрофуга и намалено време на около час и 30, зареждам я вечер преди лягане да се пусне рано сутрин, така че спя докато тя пере, а после директно в сушилнята.

# 374
Избирам кратка 30 минутна програма за ежедневните дрехи, на 30 градуса. За половин час събирам предното пране обикновено и го разпределям по гардеробите. И още няколко дреболии като съдовете, кошовете... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт