Погрижете се за чистотата на вашите дрехи с Ariel Pods® Споделете опита си и спечелете!

• 10 733
  • 471
  •   1
Отговори
# 390
Основно пера на програма за цветни дрехи на 40 градуса,през това време си намирам по-приятни занимания.

# 391
Най- често пера на 40 градуса, а докато пералнята пера, аз си стоя на дивана с чаша кафенце и чета книга или гледам романтични филми......... идилия ако беше така хахахахха. Докато пере естествено,че трябва да се готви,чисти, подрежда или нещо друго

# 392
Аз пера най-често на 60 гр., на по-бързите програми. През това време или оправям други неща из дома, или излизам да пазарувам.

# 393
Най-често пера на 40 градуса, а докато пералнята изпере върша друга домакинска работа или излизам навън по задачи.

# 394
Най-често използвам стандартна програма за слабо замърсени дрехи, а докато пералнята пере аз се занимавам с подреждане и почистване. Innocent

# 395
  • Хасково
Най-често пера на 40°. Пералня пускам най-често на нощна и сутрин простирам. Най-обичам прането ми да мирише на слънце. (онази реклама все едно е за мен)

# 396
Пускам програма на 40 градуса за час и половина и през това време готвя и си пия кафето

# 397
Най-често използвам бързите програми и ниски градуси. Радвам се, че Ariel работят в тази посока. Техните капсули и сега се справят отлично при тези програми, надявам се новите им продукти да са още по-добри.❤️❤️❤️
Докато пералнята пере, аз най-често върша друга домакинска работа.

# 398
Най-често използвам стандартната програма на пералнята, както и тази за спортно пране. И докато дрехите се перат си живея живота 😁, изобщо не ги мисля.

# 399
  • Пловдив
Най-често пускам пералнята на 40 градуса, 1000 оборота. Докато я чакам да изпере, върша друга домакинска работа Simple Smile

# 400
Пускам пералнята на ниски градуси 40 градуса за около час докато пере, аз върша останалата домакинска работа.

# 401
Най-често използвам програма, която пере на 40 градуса, 800 оборота. Докато изпере имам 2 часа да свърша нещо друго домакинско, но се случва да имам късмет да си почивам Simple Smile

# 402
Най-често използвам програмата, която пере на 40° за 1 час.Основно я пускам нощно време, а сутрин простирам.

# 403
Най-често пера 40градуса с допълнително изплакване. А през това време върша друга домакинска работа.

# 404
Бързата програма, на ниски градуси /40 градуса/ за  около час докато пере, аз върша домакинска работа или си играя със сина.

Общи условия

Активация на акаунт