Погрижете се за чистотата на вашите дрехи с Ariel Pods® Споделете опита си и спечелете!

• 10 726
  • 471
  •   1
Отговори
# 420
Най-често използвам програма, която пере на 60 градуса за 2 часа, с центрофуга на 1000 оборота и повторно изплакване. Докато пералнята работи аз върша някаква друга домакинска работа. 

# 421
Ползвам програма за памук 40*, докато пералнята работи отхвърлям и другата домакинска работа

# 422
  • Варна
Най-често пера на 40 градуса, 800 оборота. Докато пералнята пере, върша друга домакинска работа-чистя, готвя.

# 423
На най-дългата програма за памук, 2 ч. и 25 минути, намалявам температура и обороти на центрофугата.Скоро си смених пералнята и направих разлика, как пере на час и нещо, спрямо два часа и нещо.
Докато пере аз спя, защото я пускам през нощта.

# 424
Пускам пералнята на 40 градуса за час и половина.През това време" разхождам" прахосмукачката,а ако не сме успели да поизцапаме подобаващо,си пускам някой филм за отмора.

# 425
  • София
Пускам пералнята на 60 градуса и 600 оборота
през нощта на нощна тарифа на тока, и понеже е с инверторен мотор е като пчеличка-не буди никой. На сутринта си простирам полу-сухи.

# 426
Най-често ползвам стандартната програма на 40 градуса. Мъжът ми, който пере по- често от мен, я харесва много и ме убеди, че това е оптималната програма за пране.
Докато пералнята пере, се занимаваме с друга домакенска работа.

# 427
  • In The Middle Of Nowhere
Най-често използвам бърза програма на 30-40 градуса. А през това време чета в бг-мама:)

# 428
  • Стара Загора
Най-често пера на 40 или 60 градуса. Докато пералняте пере, обикновено върша други домакински задачи.

# 429
  • Пловдив
Най-често използвам програма на 40 градуса, 800 оборота, защото дрехите ни не са особено замърсени.
Докато пералнята работи си върша друга домакинска работа.

# 430
Коя програма за пране използвате най-често и какво правите, докато пералнята пере?
Най-често използвам програмата за пране, а докато пералнята пере най-често използвам времето да свърша някаква друга домакинска работа вкъщи или да си почина.

# 431
Използвам една от късите програми- 48 минути, 40°С всеки ден. През това време приготвям храната или почиствам.

# 432
  • Пловдив
Най-често пускам пералнята на програма 40 градуса 800 оборота центрофуга. Докато тя пере аз върша друга домакинска работа /готвя, чистя/.

# 433
Използвам програма за пране на 40 градуса, докато пералнята пере върша друга домакинска работа.

# 434
Най-често използвам програма на 40 градус, с ниски обороти на центрофуга, обичам да слушам музика на слушалки, докато пералнята работи, а аз готвя или чистя.

Общи условия

Активация на акаунт