Отговори
# 615
Мердо е на сета

На мен ми харесва фотосесията Heart Eyes

# 616
  • София
Супер, дано се е възстановил напълно, а и няма да снимат днес навън в студа Simple Smile

# 617
  • Яко в Матрицата...
Явно утре ще има фраг Simple Smile

# 618

Сигурно е отишъл да доснима за фрага и после пак ще се върне в болницата 😂 шегата настрана, дано е по-добре Мердоо 😍

# 619
На лъжливите на новини на този Акай ако вярва някой го поздравявам от сега.
Добре дошъл на Рамо отново! И да минава бързо вече каквото е хванал въобще и далеч от него да е...
Голяма злоба се изля ейй...

# 620
Кой е Акай? Какво разправя?

# 621
Кой е Акай? Какво разправя?

Абе уж е някакъв журналист ама от четвъртък лее Шехерезада велика чак се смея с глас.Направиха болеста на Рамо за мезе нямам думи просто от плиткоумието на всички..

# 622
Най-голямата злоба се изля върху Афра, от така наречените фенки на Мерт. Потресена съм, че жена може да напише такива неща за друга жена и то в публичното пространство Head Band

# 623
https://twitter.com/startv/status/1731961686804852795

Честит празник! Обожавам това нещо..
Еве , това е положението всеки си мисли неговата и всеки си твърди неговото.Ако днеска го е отнесла Афра когато беше в бара го отнесе Рамо.И всички приемат това за напълно нормално за всеки да го плюят и правят на маскара не само за тях конкретно говоря за всички актьори.
Лютфие хубаво им вика да си гледат живота но като притежават мозъка на нахут малко сложно да се случи...

# 624
Ами не мисля така. По време на баровете на Мерт, пак Афра отнесе линча, понеже му прикрила задника, като излезе с него на вечеря. Както написа една в туитър, в Турция винаги жените са виновни.

Нейсе, има нов шип в туитър - РамАф, понеже и двамата били бекяри, пък и снимали в общо дизи Stuck Out Tongue Winking Eye

# 625
  • Яко в Матрицата...
РамАф JoyJoy Феновете са много духовити, нормалните фенове Wink

# 626
Ново попълнение в сериала (Doğukan Çevik)👀

# 627
Бурджу А триела коментари в защита на Афра
Тоз пудел не ми харесва - данке.

# 628
А нашата мама Есме има рожден ден днес 🎂

Бурджу не харесваше ли Афра,защо ще трие коментарите в нейна защита?

# 629
Не е грозно момчето, ама вяла конкуренция на Ферит Корхан....то сексапил, то красота, харизма...де ти тоя дечко да ги докара 😜
Ново попълнение в сериала (Doğukan Çevik)👀

Общи условия

Активация на акаунт