Отговори
# 120
Мерт и като колега ли не е на рд😂

Не е заслужил Grinning Я как Таро е там Забрави и той какви целувки удряше на Мерт Joy  
Добре де не е ли някак кофти всички да се забавляват  То Бурджу то Емре и т н пък Мерт като изгонен  Еми не ми е ОК

# 121
И сега всички са на рд-то без Мерт така ли 😁

# 122
Целия екип там само рамо го няма

# 123
  • Яко в Матрицата...
Явно много е сгафил Joy

# 124

Изживява съдбата на героя си милия 😂

# 125
Странна работа, само да не им се отрази на играта ако са скарани.  Вече и аз не  зная какво да мисля.  Афра ще търси трети Мерт, за щастие Joy  Това е в кръга на шегата, разбира се.

# 126
  • Яко в Матрицата...
Липсата му на рождения ден ще породи още повече въпроси.

Повечето хора, обаче, казват, че желанието им да гледат утре серията се е изпарило…

# 127
Странна работа, само да не им се отрази на играта ако са скарани.  Вече и аз не  зная какво да мисля.  Афра ще търси трети Мерт, за щастие Joy  Това е в кръга на шегата, разбира се.

Е какво да се отрази на играта им.. те само рев и сополи.. ако са скарани тоя сценарии е тамън за тях 😂

# 128
# 129
Берил я няма също на РД то

# 130
Там е ама се крие 😂😂

# 131
Ай много красива Афра  Yellow Heart
А с Мерт дали са заедно те си знаят .Може да им е отворена връзката ,може и да са се разделили,а може и просто лятото да са са поразгорещили и по приятелски  отношенията им ей тъй леко да са минали на ново ниво  и после пак са се върнали към приятелството.Каквото и да има между тях важното е да съумеят да останат приятели ,а другото никога не се  знае .Може сега да не се е получило ,но след години или след края на сериала отново да пробват и вече без целия натиск от фенове и медии да им се получат супер нещата.Я Бен Афлек и Дженифър Лопес колко път извървяха ,въртяха се ,въртяха се и пак един към друг се върнаха.
Важното е Сейран и Ферит да са заедно,важното е Афра и Мерт да продължават да ги пресъздават толкова прекрасно както до сега ,а всичко друго извън сериала са си техни лични взаимоотношения  и те си знаят как е по-добре за тях да бъдат нещата.

# 132
Липсата му на рождения ден ще породи още повече въпроси.

Повечето хора, обаче, казват, че желанието им да гледат утре серията се е изпарило…

Точно затова си мисля , че някак ми е  странно да го прави Афра Все пак тя доста ПР прави на сериала Взема около 60 К евро на месец от Шнура и хоп така да се изкаже

# 133
  • Яко в Матрицата...
Това Рамо ли е или Таро? Май  е Рамо, Таро е по-рошав…

# 134
Дано да е там или да се появи. 
Кирилова.  Надявам се Сейран и Ферит да са разделени за кратко, не до кроя на сезона Joy

Общи условия

Активация на акаунт