🎤 Гласът на България 🎵 - сезон 10, тема 2

• 22 183
  • 532
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Арканджело и Анелия - ОМГ!!!! Това е пълен абсурд просто!

# 301
Арканджело е яко прецакан с Анелия и с песента. Бляк. Освен да разчитат на чалга фен гласове...

# 302
Ужасно е това с Арканджело. Как им ги раждат мозъците тези идеи?

# 303
Анелия е мъчение за ушите ми... Арканджело се справи горе-долу.

# 304
Аз съм за Владо Михайлов 😍

# 305
Що ми се струва, че Треньорите не искат учениците им да блеснат, сакън да не ги засенчат и да им вземат славата!☹️

# 306
  • София
Бях на миналия концерт и знам как пее този певец. Той е класи над всички таланти, а сега звучеше фалшиво.

# 307
  • София
Що ми се струва, че Треньорите не искат учениците им да блеснат, сакън да не ги засенчат и да им вземат славата!☹️

Аз пък подозирам, че бутат 1 - 2 участника към финал и затова закопават така останалите. Сега ще видим и последната как ще се представи. Добре, че после ще пеят сами.

Така и не ми стана ясно защо не пеят песните в оригинал.

# 308
Дара е луда! Как можа да избере Анелия, очаквах, че Миро я е викнал...
Много харесвам Арканджело и се надявам да продължи.
Никола и Димитрина също ми харесаха.

# 309
  • София
Според мен и двамата гости на Дара не са подходящи. Арканджело направо го забиха с тази песен,а Дара на мен ми беше абсолютно излишна до Никола. Че май и не пя много вярно.
Владо и Димитрина бяха много добри.

# 310
Анелия въобще не се справи зле (абстрахирам се от стила ѝ по принцип). Арканджело, обаче, остана в периферията и вокално, и присъствено. Очевидно не беше научил текста, което бе довело до опита с френското пренаписване, което пък им прецака химията…абе не, не беше добре.

До момента Владо и Дими най-добре се справиха. След тях - Никола и Дара, Графа и Симеон, Елена и Орлин в този ред. Последните бяха трагедия (Орлин забрави да влезе на точното място в началото и после ме приспаха).

# 311
Искам Владо Михайлов да спечели "Гласът на България"! Smiley

# 312
При Дара Екимова партньорът й доминираше и се справи много по-добре от нея.
Докато при Владо, той изнесе песента, Дими само пригласяше. Ама много е добър този Владо, при все, че не е професионален певец!
А при Анелия и Арканджело - беше пълна скръб!

Последна редакция: нд, 17 дек 2023, 21:17 от MoSt new

# 313
  • гр.София
Вървя със закъснение. На мен Симеон и Графа ми харесаха.

# 314
Надежда пее фалшиво. Маги - също.

Общи условия

Активация на акаунт