Пъзели 61

• 25 528
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
Falcon, 1000 части🎄
И край с коледните пъзели😁
Следват Shmidt-ове:)

# 421
  • София
Аз не бих отказала един, ако не те затруднява, освен ако евето след това не ми продаде нейния (ако си поръча, разбира се).
Мисля да пазя евентуално само над 3000 части, всичко останало да заминава Simple Smile
Ади нали ще ти пращаме от София та може да дойде с една доставка до София и после да ти ги метна накуп към теб Simple Smile ако ХайСпийд успее да ни вземе Simple Smile

# 422
Тони, за моя Enjoy ли говорите, който е с добавена стойност на скъп подарък от sali Heart Eyes

Много се радвам и за международната слава на индианката и че си популяризирала геоарт пъзел. Hug

adelka, коледната загадка на Джъмбо и аз ще я редя. Умирам от любопитство да отворя спойлера, но няма! Grin

# 423
  • София
Какъв пазарлък на гърба на  HighSpeed Joy
Аз бих искала едно мъфинче да си задържа. Щом евето иска само да го нареди, няма проблем, веднага получва моя да си гризне  Joy
Така че, доколкото разбирам, заявката ще е за две - за мен и за аделка.

# 424
  • София
Неее, леле, много съм зле, бе! Ама щото ММ  ме притискаше да спирам да цъкам на телефона Sad Никакъв Enjoy, на Roovi пъзела си харесах от Скоростната Simple Smile Обаче скоро махах един Enjoy от Любими и… нещо се омотах пак; , Рувито сигурно го има все още.
Но все пак, Ади, я кажи какво мога да взема от теб, моля те?

# 425
  • Варна
Значи един за Евето (който после отива в Сали) и един за Аделка, така ли остава?

А ти коко и долна, както показващ и не продаваш... Kissing Heart

Знаеш, че всичките ми пъзели винаги са ти на разположение ❤️

# 426
Значи един за Евето (който после отива в Сали) и един за Аделка, така ли остава?

Дааа, много ще съм ти благодарна RelaxedRelaxed

Тони, всичко, което ми е в галерията можеш да вземеш Stuck Out Tongue Хилядниците ги редя доста бързо колкото и да не ми се иска. Вечер го започвам, сутринта го завършвам.
Иначе, това са ми наредените: https://airtable.com/appktM8b072JLKddj/shrMMjjyX9TIENz1I

# 427
Ааа, още предния път като се видяхме със Самърчето преди месец или два на отиване по пътя ми остана погледа в един Cherry Pazzi на  витрината на една смотана книжарничка, беше този с ламите, който съм го редила. Още тогава се заинтригувах и се замислих за новата серия, но не влязох, че нали по-добре да не купувам Laughing Подозирам, че е същото място, освен утре да вляза, че пак ще се виждаме, разбрахме се тогава да взема плажния Smiley

# 428
  • София
HighSpeed да два пъзела и аз ще ти дам адрес да ги изпратиш Simple Smile
Започнах мечетата, много са готини и добре вървят. Довечера може и да са готови.

# 429
  • София, България
Два пъти четох схемите с пъзелите на HighSpeed и нищичко не разбрах и накрая Тони се включва с някакво Roovi. Joy

# 430
  • гр. София
Важното е обсъждане да има Joy

# 431
Ха, кое е това Roovi, че ми стана интересно? Smiley

Мона Лиза, добре че писа, че два пъти си чела схемите, та да върна и аз назад и да вникна в тях Stuck Out Tongue Та, доколкото разбрах, HighSpeed взема два и ги праща с една доставка към София. Единият е за Евето и Sali, а другият ще пътува към мен с кашончето от Евето Sweat Smile

# 432
  • София
Два пъти четох схемите с пъзелите на HighSpeed и нищичко не разбрах и накрая Тони се включва с някакво Roovi. Joy
Така е, като си само в първи клас. То четенето с разбиране се усъвършенства по-нататък. Я виж аделка как всичко схвана от раз Joy

# 433
  • София
Такааааа Скоростната вчера пусна 3 пъзела и от тях два си ги харесахме и ще я тормозим да ни купува. С Бухтичка заформихме схема с изпращане към София Simple Smile
Аз днес редя един пъзел в работата, да нанасям оценки и да правя списъци Simple Smile

# 434
  • Варна
То голям тормоз бе! Все така искам да ме тормозят, само пъзели да купувам 🤭

Общи условия

Активация на акаунт