Пъзели 61

• 25 510
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Butterfly, можеш, запиши се на първа страница във файла. Ти си отдавна в групата, наш човек си Simple Smile Не мога да не се похваля, на снимката на дробовете се видя, че вече нямам пневмония. Имам още 2 дни антибиотик и го приключвам. Сега трябва само да се пазя повечко.

# 511
  • София
дБраво, бе, Йоанко, само така! Като знам как обичате да пътувате зимата, дано да няма повече болести, които да ви задържат на място!
Аз си бучкам Едуката, ама нещо не ми остава толкова време за редене, колкото очаквах Simple Smile
Скрит текст:
Днес от "поръчваме количката и столчето за кола", рязко и изненадващо стигнахме до "ще махам малката кола и ще купувам по-голяма" от страна на ММ Joy Силно, силно се надявам да успея да го разубедя от идеята му за два месеца да смени кола... Иначе бандитът е станал 1800 гр и се плези на майка си и на докторката Simple Smile

# 512
Ioana, много се радвам, че снимката е чиста. Пази се, че вируси много. Аз след изкарана през септември уж лека пневмония, се разболях два пъти
Тони, всеки път ме усмихваш, като чета за малкото юначе Grinning

# 513
Тони, кога очаквахме момчето, че й кола ще му купуваме, пък може и да не е лоша идея по голямата кола.

Нейта, как си ти? Как вървят изпитите?

Йоанка, болестите да са зад гърба ти.

Не помня докъде я докарах със снимките, аз редя ударно Коледни пъзели, благодарение на Хепи и Сали. Имам и няколко мои, дано да стигна до тях.

И аз май не съм по Адвент календарите,
Имах един и той беше смесен, всички части заедно като един пъзел, но 12 отделни, наредих си го стандартно само гледах да завърша едно пъзелче  и чак тогава друго. Прибрах си го и още не съм го снимала, нямам аз такава самодисциплина да чакам ден по ден.

# 514
  • София
Весе,
Скрит текст:
в средата на февруари го чакаме, че ще е секцио появата му (освен ако не избърза нещо). Днес му избрахме рождена дата, но още няма да я казвам даже сред родата Simple Smile А по-голяма кола си имаме, просто господинът съпруг не я счита за достатъчно надеждна за принца и сега е в паника (пу-пу, бързо да му минава) Joy

# 515
Един красив равенс от мен

Забравих да покажа подаръка ми от Secret Santa в работата

# 516
  • София
Тони този път подкрепям Иво, трябва си стабилна кола за вашите гори тилилейски Simple Smile браво на младежа, това му е работата да яде и да дебелее.

Йоана жесток подарък.

Супер красоти показвате, аз също съм на вълна коледни пъзели.

# 517
  • София
Йоанко, много е як подаръкът!! Аз от работа имам топка за елха и опаковка от 5 бонбона от 100 грама сладки Grinning Ама не от Secret Santa, де - от фирмата.

# 518
В тази тема се чувствам, като в Страната на чудесата. Само си помислям за нещо и желанието се сбъдва Simple Smile
Днес получих от Весе, този прекрасен пъзел.

Преди време писах, че много ми харесва и ще се радвам да го наредя. Познайте Весе, дали не ми го прати, не само да го редя, а като подарък.

Весе, огромни благодарности за жеста! Heart

# 519
  • София, България
И аз подкрепям по-голямата кола. Тони, не можеш да си представиш количеството багаж, което се събира ако искате да тръгнете някъде с малко дете, дори за един ден, включително кошари, дюшеци, гърнета, колички, корито... това без да говорим за другите неща като шишета, дрехи, храни, млека, старилизатори... Ние пълнехме нашата Зафира до тавана. Едва сега, като Джо стана на 6-7 години мога да кажа, че количеството багаж се нормализира и то пак мъкнем книги, игри, карти, колело ... ама да кажем че това не са неща от първа необходимост.

# 520
Ден 21 - сиво котараче ❣
Днес ми е много напрегнат и нервен ден , дори пъзела не успя да ме успокои ..
Не знам какво би ме успокоило , но ще си направя едно мляко с какао да си отпусна нервите , ако не помогне , минавам на бяло вино и ще търся варианти да се изключа от работа и да си почина поне малко тази вечер ..
На тия шефове всичко им се струва майтап и казват задачките в последната секунда и очакват всичко да стане на секундата , с магическа пръчка .. явно е проклятие да си счетоводител в България ! Изкарвам утре и после десет дни пълен релакс и ще изпадна в зимен сън …

# 521
  • Свищов
На кого са пътуващите пъзели на Heye с хабитатите, че във файла не пише? И с липса ли е вторият с египетските неща?

# 522
  • София
Ама ние имаме голяма кола, просто ММ не я харесва вече Grinning
Напреднах с пъзела днес - смятам утре да съм готова! vox, много ти е прекрасен подаръкът! Нежен като душичката ти Simple Smile

# 523
  • София, България
Обаче как сме се събрали да даваме акъл като някакви влъхви.Joy

# 524
  • София
На кого са пътуващите пъзели на Heye с хабитатите, че във файла не пише? И с липса ли е вторият с египетските неща?

Аз ги пуснах и да, единият е с една липса. Дадоха ми ги и не ми трябват обратно. Ако някой иска да ги приюти са негови Simple Smile или да ги продадем и пуснем следващ пътуващ, като намалеят малко Stuck Out Tongue Winking Eye

Допълвам -  знам израза с даването на акъл като свекърва Joy и добре се справяме. А моята половинка искаше колата да сменяме колата едно време заради изофикса Joy

Общи условия

Активация на акаунт