Изпитани сайтове за парфюми - декември 2023

• 78 548
  • 530
  •   1
Отговори
# 135
# 136
Deetron ,с нетърпение ще очаквам ревюто ти за Zimaya Sharaf Blend.
С Lattafa Khamrah не се разбрах, според мен завива в доста по мъжка посока сравнен с Angels Share,
Rapunzel, а при мен е точно обратното. Камра ми е сладка и по- женствена, а Ангелът по- алкохолен и мъжки. Една прекрасна съфорумка ме снабди с доволно количество от Ангела и имам вече поглед, как се развива на моята кожа.
Сори за спама, не е за тази тема. Ще следя за отзиви за парфюма. Ако модератор прецени, нека трие.

Последна редакция: чт, 07 дек 2023, 12:06 от *Emia*

# 137
# 138
Пристигнаха Bad Boy Dazzling Garden от Нотино и Naxos от perfume-bg.eu, нямам никакви забележки.

# 139
  • София
Valeri Cirilov - страхотен избор! Честити и с радост да ги пръскаш Hands Ok Hand

# 140
  • Враца
И на мен ми пристигна, споделеното от Milen, за което му благодаря!

# 141
# 142
Някой чака ли поръчка от Висша козметика от черен петък?

# 143
Не следя темата,защото съм на детокс 🤣 Обаче това не е за изпускане
При 5те мостри от Нотино за 12лв. и 40ст
Еееее те вече са го направили само по един бр. да добавяш.Това не го знаех.Все пак може да е полезно на някой.

# 144
Задравейте. Може ли някой да ми припомни, Azo.bg защо отпаднаха от доверените сайтове. Гледам, че имат интересни оферти, но се притеснявам, да не са ментета, че някои са прекалено интересни.

# 145
Задравейте. Може ли някой да ми припомни, Azo.bg защо отпаднаха от доверените сайтове. Гледам, че имат интересни оферти, но се притеснявам, да не са ментета, че някои са прекалено интересни.

Пазарувал съм от сайта три пъти и съм доволен от поръчките. Получавал съм оригинални продукти.

# 146
# 147
  • До сърцето...
Здравейте. Може ли някой да ми припомни, Azo.bg защо отпаднаха от доверените сайтове. Гледам, че имат интересни оферти, но се притеснявам, да не са ментета, че някои са прекалено интересни.
Махнат е от първи пост, поради неподдържане на сайта и по-конкретно наличностите.
Няколко съфорумки се оплакаха за отменени поръчки, поради липса на продукт.
Но периодично някой се хвали от покупки от там, така че не е менте сайтът, а просто несериозен.

П.С. Azo.bg=get.bg

# 148
Милен, не спиш ли човек? Благодаря за споделеното!

# 149
Благодаря за офертата. Alien ми беше в кошницата със старата цена и се получи чудесен краен резултат

Общи условия

Активация на акаунт