Изпитани сайтове за парфюми - декември 2023

• 77 882
  • 530
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Да попитам, хваща ли ви 20% намаление в Нотино кодът PARFUM20 на Amouage? При мен от черния петък намаля само с 10%.

# 331
Търся 100 мл Tom Ford Tobacco Vanille. За сега уж най-добрата цена е в Parfium.bg. Ако някой знае къде мога да го взема на по-изгодна цена да пише, ще съм Ви много благодарна.😁

# 332
  • виртуално

Само до адрес, но като получиш sms можеш да пренасочиш до офис
Благодаря за офертата, веднага поръчах

Дали получихте потвърждение, че ще изпълнят поръчката? Аз също поръчах, но до момента стои със статус " В обработка".
Миналата седмица имах друга поръчка, която ми беше изпратена в рамките на 2 часа от създаване на  поръчката. Та се чудя да не би да има някакъв проблем.
[/quote]
Сега получих мейл, че поръчката ми от Притишоп е изпратена

# 333
  • София
Благодаря за отговора!
 И аз получих мейл днес  и да се надяваме, че  доставката ще пристигне до Коледа.

# 334
Много спешно ми притрябва Sellier - Byredo.
Къде мога да го взема на прилична цена?

# 335
Здравейте, в момента тече промоция от 20% на всички парфюми във физическите магазини на Сефора. Мисля, че промоцията ще е до 21- ви декември. Така че можем да нападаме Шанела Simple Smile

# 336
# 337
  • София
Не видях да е пуснат за инфо новият код на Елинор “santa”. При мен се комбинира с лоялната програма.
Не съм сигурна дали ще даде най- добра цена, но пък може да свърши работа на някой !

# 338
# 339
Не видях да е пуснат за инфо новият код на Елинор “santa”. При мен се комбинира с лоялната програма.
Не съм сигурна дали ще даде най- добра цена, но пък може да свърши работа на някой !
Може би се заблуждаваш, че калкулира и лоялната. Изписва я, но не я смята.

# 340
  • София

Приспада !

# 341
Пробвах с Калотинис и е само кода  Simple Smile Явно пак ще сме на проба-грешка, освен че е върху "определени продукти". Повече ясна информация за промоциите на Елинор нямаше да е излишна.

# 342

372.00 - 74.40 (20%) = 297.60 (крайната цена)
Тези 26.04 само ги изписва, но не ги приспада.

# 343
  • София
Ммм, да, какво съм смятала.. ?

# 344

Общи условия

Активация на акаунт