Създавам тази тема, защото не открих да има такава.
Интересувам се дали някой от Вас вече го има, тъй като искам да проуча въпроса и да получа отзиви от обикновения потребител, а не от представители, защото всички знаем, че те гонят печалбата и продажбата на всяка цена. Бях на дегустация - впечатлих се от самия факт, че доста време ще спестя от миене на съдове , тъй като и сега ги цапам много и ми отнема време да приготвя нещата, да ги нарежа и т,н, а тук става за секунди. Хареса ми и това, че ще замени над 10 уреда вкъщи , като пасатор, чопър, блендер..
Аз не мога да правя тесто изобщо и постоянно купувам готово. Това е още една причина да го поискам - има рецепти и тестото ще е домашно и винаги сполучливо.
Допада ми и това, че има вграден таблет и ще ме води стъпка по стъпка, нещо, което липсва при мултикукърите и точно затова продадох Инстатпота, защото не се разбрах с него!
Има и още предимства, които ме впечатлиха, но на въпроса ми за по-голяма купа, за съжаление получих отрицателен отговор и не ми допадна много, че купата приготвя за 2-3 порции ядене, а аз искам поне за 5-6 човека да има, а не да готвя два пъти една и съща рецепта. Доводът им беше, че идеята е да се яде винаги прясно и на момента.
Какво ме притеснява обаче?
Наистина ли си заслужава инвестицията? Струва колкото един айфон!
Качествен ли е наистина и може ли да се има доверие на марката, да не да се абонирам за сервиз?!
Предлагат и на разсрочено плащане, но с лихва, а аз се интересувам за 0% лихва и втора купа, защото с една не съм сигурна, че е достатъчно.
Пред голяма дилема съм дали не е поредната изгъзица или инвестицията си заслужава действително.